Eğitim & Kariyer KYK'da oda değişikliği nasıl yaparım? Bestloserx Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Oda arkadaşlarımla anlaşamıyorum. Oda değişikliği içim talepte bulunacağım ama muhtemelen boş yer olmayacak. Becayiş yapacak birini bulursam onu nasıl ikna edebilirim? Güncellemeler+1 yıl Güncell KYK'da oda değişikliği nasıl yaparım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Fenolfltalein Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 510 cevap paylaştı. İdareye dilekçe bırak geçeceğin yer boş olabilir ya da orada kalan öğrencilerle anlaşmalısın. Sonrasını idare halleder zaten. 0 0 Yorumla
İyiBirÇocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Oda arkadaşınla aranda ne oldu ki? Yurt yöneticileriyle konuş yardımcı olurlar. 0 1 Yorumla Bestloserx +1 yıl Temiz değiller ve alkol alıyorlar Yorumla
anılls Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yurt müdürüyle konuş,1 kerelik değiştirme hakkın var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Müdürle konuş değiştiriyorlar kolayca 0 2 Yorumla Bestloserx +1 yıl Dönem ortasındayız yine de yer olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ben tam bu ayda değiştirmiştim kykda. Geçtiğim oda çok iyiydi valla doktor kızı nezih ortam Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Müdüre söyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İdareye dilekçe bırak geçeceğin yer boş olabilir ya da orada kalan öğrencilerle anlaşmalısın. Sonrasını idare halleder zaten.
Oda arkadaşınla aranda ne oldu ki? Yurt yöneticileriyle konuş yardımcı olurlar.
Temiz değiller ve alkol alıyorlar
Yurt müdürüyle konuş,1 kerelik değiştirme hakkın var
Otur oturdun yerde yok sana oda moda
Müdürle konuş değiştiriyorlar kolayca
Dönem ortasındayız yine de yer olur mu
Evet ben tam bu ayda değiştirmiştim kykda. Geçtiğim oda çok iyiydi valla doktor kızı nezih ortam
Bnde de ayni durum var biliyomusun
Niye
Müdüre söyle