Güncellemeler
1 yıl
Yurtta 2 kişilik odalar mevcut diğer odalar ise 6 kişilik ben geçen sene horladığım için başta sıkıntı olmuştu alıştıkları için problem olmadı ama şimdi yeni kişiler geliyor benim sürekli odam değiştirilemez gitmediğim doktor kalmadı ama bi çözüm bulamadım acaba 2 kişilik odaya nasıl geçebilirim bilginiz var mı lütfen yardımcı olun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Memurla konuş detaylıca anlat derdini. Bu arada kimse horlamana anlayış göstermek zorunda değil çünkü orası ortak yaşam alanı, birisi problem çıkarırsa şimdiden tepki göstermemen için söylüyorum bunu.
tepki neye gostermeyecegim tam olarak elimden olmayan sağlık problemim yüzündenmi gittim bir sürü doktor olmasina rağmen çözüm bulamamdan mı horlama rahatsız edici durum olabilir ama karşı taraf elinden geleni yapıyosa buna denilecek çok bir şey yoktur idareyle zaten konuştum çözüm sunsa yazar mıydım buraya
ben de insanları rahatsız etmek istemem ama elimden gelen bir şey yok anlayış gösterebilen insanlar varsa demek ki gösterilen bir şey
Senin sağlık sorunun ortak alanda yaşamak ZORUNDA olduğun insanları ilgilendirmez, ben gece 12’den sonra ses istemem odada özellikle konuşma ve horlama sesi. Yarın dersim var senin horlamanı mı çekeceğim mesela? Dediğim gibi bunu sana söylüyorum ki birisi tepki gösterdiğinde kendini haklı çıkarmaya çalışma. Sen horluyorsan ben de sabahhhhaaa kadar bağıra bağıra telefonla konuşurum konuşma sebebim de anksiyetem var ve karanlıkta kalınca birisiyle konuşmadan rahatlayamıyorum, benimki de psikolojik rahatsızlık (:
Senin gibi insanların yurtta barınmaması lazım aksine ben horlamamı savunmuyorum ki idare bile elinden geleni yaptıysan bizimde yapabileceğimiz bir şey yok diyor ve beni haksız görmüyolar yüzde yüz haklı değilim tabiki hiç bi zaman kimse odada senin o saçma tavrınla gelip bir şey demedi rahatsız olabilirler haklılar bende olurdum ama çözüm yok geçen yıl da başta zorluk çektiler haklılarda özür de diledim çünkü idare de bir şey yapmadı ama ne kadar iyi insanlarki sonrasında alıştılar kötü hissetmememi sağladılar verdiğin örneklerin birbiri ile zerre bağlantısının olmaması o kadar komik bi durum ki ben telefonla konuşuyosam bile 5 dakika da olsa koridora çıkan insanım ayrıca o ortak dediğin alanda kimse senin keyfinin hangi saatte ses istemediğine bakmaz sen 12 de istemezsin başkası 10 da istemez anladığım kadarıyla biraz bencil bi insansın
Ki sorduğum sorudada insanlar bana katlanıcak zorunda dememişim başka bi soeu sormuşum
Ortak alanda kimse senin uyku keyfinin horlamasını dinlemek zorunda değil horlama hahshaha 12’den sonra ses istememem de en doğal haktır seni bilmem ama ben 3. sınıf öğrencisiyim sabah 6 dersim var 12’ye kadar naparsanız yapın 12’den sonra gıkınızı çıkarmayın. Ah odama senin gibi bi çömez gelsede zırlaya zırlaya şutlasam odadan. Geçen dönem 3 kişiyi zırlattık bakalım bu dönem sıradaki senin gibi bi eleman mı olacak
Aynen knk ben mi çömezim aynı şekilde bende 3. Sınıfım kime burada neyin olayını anlatıyosun üniversteye gidiyor ve okuduğunu anlamada problemi var ben kimseye beni çekicek demedim kafan mı güzel senin bana kimse katlansın da demedim konudan bağımsız ne sallasam diye düşünmüşsün beni zırlatabileceğini düşünmen çok acınası biliyo musun hala çocuksun farkına varacağın günler gelir kaç yaşına gelmişsin konuşma tarzına bak varoşluktan ibaret sen kimsin he o yurtta barınan rastegele bi öğrenci bide eleman diyo ya üfff NFOZMSPÖSODMD
Ben bencillik yapmayıp sadece odamı nasıl değiştireceğim hakkında yardım istiyorum sen varoş varoş konuşuyosun
Varoş kelimesi de duyuldu bizim nefes almayı bilmeyen 16 yaş Instagram ergeninden. Aynen ben varoşum borazan, bugün 2 saat geç yatta evdekiler 2 saat bile olsa kaliteli uyku uyuyabilsin ahhshajahshsa
Ahahhaa diye random atan aptal saptal bölüm okuyan kız gelmiş burada neler diyor okulun bitince işsiz kalmaya devam mı aaa pardon sen okula hemcinslerini aşağılamaya gidip erkek tavlamaya çalışan bi kaşardın kıyamamm aile evi baskısından kaçmak için okumaya gelen zavallı okumak dışında başka çaren yoktu değil mi kıyamam okusanda senden adam olmayacak olması çok acı şimdi ailen çocuğum üniverstede diye övünüyodur
Sesini duysa erkekler kaçar o yüzden Instagram dm den devam sen benim sesim aşar senin gibi insanları
Kız Ege üniversitesinde İngilizce bilgisayar mühendisliği okuyorum üstüne 8 yıllık sevgilimle 1 yıllık nişanlıyım seneye düğünümüz var yurtta kalma sebebim de ailem değil Muğla’da yaşamam, senin gibi ailemin yanından düşük puanlı kötü üniversiteye kaçıp el adamının parasını yiyeceğimi mi zannettin hahahahahshah kişinin fikri neyse zikri de o oluyor işte. Horlamaya devam.
Sen sadece karşındakini aşağılamaya çalışan bi zavallısın evet ya gazi üniversitesinde elektirk elektronik okuyorum ingilizce aynı şekilde baya kötü değil mi tüh napıcaz ya ben başlarda sana düzgünce derdimi açıklamaya çalıştım inşallah aynı şey kendi çocuğunun başına gelir fikri neyse zikri mi o oluyomuş yukarıda gayet düzgünce konuşmaya çalışıp her defasında hemcinsini aşağılamaya çalışan kişi mi söylüyor. Tanımadığın insanlara bu kadar nefret besleme
Sana üzücü bi haberim var. Horlamıyorum...
et falan vardır belki. bende biraz sıkıntı ederdim bunu ama arkadaşım bana söylese sağlık problemim var diye onu rencide etmezdim asla. mecburiyetten kalıyoruz zaten bence sıkma canını oradakilere anlat anlayışlı insanlarsa dert etmezler
Geçen sene hiç öyle olmadı odada hiç. bir problemim olmamasına rağmen sırf bana gıcık olduğunu için hep beni bu yüzden vurmaya çalıştı maalesef et felan yok
kötü bir durum ya. bende ilk kez yurtta kalıcam bu sene kazandım ama zorba insanlardan korkuyorum kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum hiç
Tartışmaya girmesende bazı sıkıntı tipler oluyo onlara engel olunamıyo
İdareye durumu belirt onlar bir çözüm bulur