Eğer İngilizce öğrenmek istiyorum diyorsanız yurt dışı eğitim programlarından birine kayıt olmalısınız aksi takdirde kesinlikle yeterli seviyede öğrenemezsiniz. Ama mkanım yok illa da bu yolla şansımı deneyeceğim diyorsanız bir çok seçenek arasından seçim yapabilirsiniz. Üç aşağı beş yukarı sonuç aynı olacaktır..
Yöneticiliğe Giriş-101! İlk madde, kusursuz bir İngilizce…
Uzun bir süre boyunca İngilizce’mdeki eksiklik yüzünden iş hayatımın nasıl etkilendiğini inan anlatmaya başlasam uzun bir süre çıkamayız bu konudan. O yüzden ben hikayemin direkt sonuna geliyorum. Bu soruyu birkaç ay önce görmüş olsaydım muhtemelen “Online İngilizce öğrenmek mümkün mü?” diye ben sana sorardım.😂 Ama hayatımın en yoğun döneminde o kadar güzel bir siteyle tanıştım ki önümdeki tüm engellerin kalktığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.🎉
Open English’te başlamak başarmanın yarısı değil, tamamı!
Şu içeriklere bakın, en göz dolduranından😍
Eğer online İngilizce öğrenebileceğiniz bir site arıyorsanız Open English, tercih edebileceğiniz en doğru adres! Sıfırdan ileri seviyeye kadar İngilizce öğrenebileceğiniz, ister mesleki isterseniz de akademik olarak İngilizce’nizi geliştirebileceğiniz harika bir site burası.🤩 Çünkü önceden hazırlanmış birkaç eğitim içeriğini size İngilizce’ye dair her şeymiş (!) gibi anlatan yerlerin aksine Open English, size inanılmaz bir eğitim içeriği sunuyor. Yani burada başarmak için yapmanız gereken tek şey, başlamak!💙
Burada en önemli şey, sizsiniz💙
Open English’te alacağınız eğitimi kendi ilgi alanlarınız çerçevesinde şekillendirebiliyorsunuz. Ayrıca günün her saatinde düzenlenen canlı derslere size en uygun zaman diliminde katılabilme hakkınız var.🤩 Böylece İngilizce öğrenirken kendinizi her anlamda geliştirmiş oluyorsunuz. Bir İngilizce kursundan başka ne beklenir ki?
İngilizce öğrenmeye başlamanın tam zamanı!🤩
Aklınızdaki soruyu duyar gibiyim, tabii ki bir de geçerlilik beklenir haklısınız.😎 Ama merak etmeyin, Open English’te aldığınız her eğitim seviyesinde CEFR (The Common European Framework of Reference - Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı) tasdikli sertifika almaya hak kazanıyorsunuz.😍
Open English sayesinde online İngilizce öğrenmek emin olun sandığınızdan çok daha kolay, bence daha fazla zaman kaybetmeden kendinize yapabileceğiniz en güzel yatırımı yapma zamanı!💙
Merhaba😊 Harika yazmışsınız, gerçekten ellerinize sağlık. Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum ve gerçekten bir yere gitmeye asla zaman bulamıyorum. Ama bir yandan da İngilizce'mi bir an önce geliştirmek istiyorum. Online İngilizce eğitimini önerir misiniz?
@VelmaDinkley Selamlar🌸 Çok teşekkür ederim güzel yorumun için, sınavın için şimdiden bol şanslar umarım her şey çok güzel olur senin için.💜 Böylesine yoğun olduğun bir dönemde online İngilizce eğitimine yönelmek senin için çok iyi olur ama tabii ki tercih edeceğin kursun kalitesi çok önemli bu noktada. Bu yüzden de benim önerim Open English, ilgileniyorsan mutlaka iletişime geçip bilgi almalısın bence.😊
Okudum tüm yazdıklarınızı, gerçekten eğitimi çok kaliteli bir yere benziyor. Peki akademik İngilizce'mi de geliştirebilir miyim burada alacağım eğitimle?
Aa süper o zaman baya iyi olur benim için de😊 Özellikle hem konuşma dilimi hem de akademik kısmı geliştirebilirsem hem üniversitede hem de kariyerimde gerçekten öne geçmiş olurum diye düşünüyorum
@VelmaDinkley Çok sevindim şimdiden böyle düşünüyor olmana, emin ol İngilizce'ni şimdiden halletmek hem hayatında verebileceğin en güzel kararlardan hem de kendine yapabileceğin en güzel yatırımlardan biri olacak🤩
Ben de öyle düşünüyorum, çok teşekkür ederim sorularımı yanıtladığınız için.😊 Sanırım bilgi almak için iletişim geçeceğim Open English ile, anlattıklarını gerçekten çok heveslendirdi beni valla. Tekrar teşekkürlerr💫