Arkadaşlar internetten İngilizce öğrenen var mı veya ben nasıl öğrenebilirim? Kursa gidecek vaktim yok, online eğitim veren bir site önerirseniz süper olurOnline İngilizce Eğitim
İnternette İngilizce eğitim veren bir site var mı?
İngilizce bilmek her alanda daha avantajlı olmamızı sağlıyor. En önemlisi de kariyer basamaklarında en büyük destekçimiz oluyor. Benim de senin gibi çok fazla vaktim olmadığı için, online eğitimle İngilizcemi geliştirmek daha iyi olacaktı. Bu süreçte Open English ile tanışmak en büyük şansım diyebilirim, sana da bahsetmek isterim :)
Evde İngilizce öğrenmek için tercih edilebilecek en iyi eğitim: Open English
Open English
Kafamda bir sürü soru işareti olduğu için İngilizcemi online eğitim alarak geliştirme konusunda çok kararsızdım. Open English’e iletişim bilgilerimi girdikten kısa bir süre sonra benimle iletişime geçtiler. Çok samimi, tüm soruları cevaplayan ve yönlendiren bir müşteri hizmetleri var :) Kafamdaki tüm soru işaretlerini giderdiler, ben de kayıt oldum.
Online İngilizce
Kaydım tamamlandıktan sonra, sisteme girdiğimde bir seviye belirleme sınavına tabii tutuldum. Bu hangi seviyede olduğumuzu anlamak ve dersleri de ona göre planlamak için gerekliymiş :) Seviyemi net olarak görmek de çok hoşuma gitti. Zaten canlı derslere katılmadan önce sunuma göz atarak, o derste ne işleyeceğimiz konusunda bilgilenmiş oluyorum.
Online İngilizce eğitimi evden olsa da saatler bana uyacak mı diye çok tereddütte kalmıştım ancak Open English’te 7/24 canlı derslere katılma imkanı bulunuyor. Bu harika bir şey.
İngilizce telaffuz benim için artık çok daha kolay!
İngilizce Telaffuz Open English
Okuduğumu anlıyor olsam da telaffuz etmekte çok zorluk çekiyordum, bu yüzden de derdimi anlatamıyordum :) Open English’in telaffuz bölümü sayesinde bu sorunu aşıyorum. Bana bir cümle veriyor ve telaffuz etmemi istiyor. O cümleyi telaffuz ederken nerede yanlış yaptığımı ve doğru okunuşunu da gösteriyor. Böylelikle düzelterek devam ediyorum. Bol bol pratik yaparak daha da iyi hale geleceğimi düşünüyorum.
İngilizce Öğrenmek
Dersler ve alıştırmaları yaptıkça seviye atlıyoruz, tabii öncesinde bu seviyeyi başarıyla tamamladığımızı kanıtlamak için bir sınava giriyoruz :) Her seviyede CEFR (The Common European Framework of Reference - Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı) tasdikli sertifika almaya hak kazanıyoruz. Tüm seviyeleri başarıyla tamamlamak için çok sabırsızlanıyorum, bu sertifika çok işime yarayacak 🤩
TOEFL, TOEIC ve IELTS sınavları
Tüm seviyeleri tamamlayanlar Cambridge İngilizce Seviye Belirleme Sınavı olan Linguaskill’e ücretsiz olarak girmeye hak kazanıyor. Ayrıca; sistem içerisinde TOEFL, TOEIC ve IELTS sınavlarına girme hakkımız da bulunuyor. Harika değil mi?
Ana dili İngilizce olan eğitmenler ile dersler de çok verimli geçiyor. Mutlaka göz at, bilgi al derim ❤️
busuu.com u inceledinmi hiç peki ? bunuda tavsiye ettilerde madem sen sık giren birisisin bu konular hakkındada bilgi ve tecrübende vardır diye düşünüyorum.
Yurtdışına gitmek için herhangi bir seviyede olmana gerek yok. Metroda ve metrodan indikten sonra yönünü bul yeter. Yani kalacağın yeri bul yeter. Sonra her şey daha hızlı ilerleyecek.
Denenmiş mi dersen, evet ben denedim çok kızlı ilerledim…
Site değil ama bazı YouTube kanalları bu konuda çok başarılı. Ben çilem akarı izliyorum hem eğlenceli Hemde eğitici ha birde mala anlatır gibi ingilizce yaz YouTube a orada daha detaylı. Bence videolarla bilen kişilerden öğrenilmeli
Tell Me More filan vardı önceden eğitim seti.. Öyle bir şey bulmaya çalış. ya da türkçe anlatımlı grammer kitap filan alabilirsin. Ben hazırlık öncesi böyle bir kitapla başlamıştım 90dan aşağı sınav notum yoktu.
uygulama olarak busuu var mobil olarak baya etkili oluyor seviye tespit sınavına sokup bildiğini tespit ediyor devam ediyorsun direk başlangıçtan da dualingo var bence baya ise yarıyorlar
Tabi ki var doğru yollarla araştırma yaparsan okursan olur. İnternette her şey bulabilirsin ama onu faydalı yönde mi faydasız yönde mi kullanırsın orası sana kalmış bir şey.
yurt dışına çıkabilirim elbette hayalimde ve hedefimdede var.Ama oraya gidebilmek için belirli bir seviyede ingilizce bilmek şart.Ben o seviyeye gelmeye çalışıyorum şuan için.Yorum için teşekkür ederim
saçma gelecek ama ben genelde aklımdan metin uydurup sonra google translate de çeviriyorum sonra ingilizce olarak kendi kendime takılıyorum öyle :D bayada geliştirdim kendimi diye düşünüyorum :)
bence kursta öğrenilmez.Çünki insanlarımızda iş ahlakı yok benim gideceğim kurstaki ingilizce öğretmeni neki ben ne olucam ? bunu üniversiteye hazırlıktada yaşadık hayatımızın her anındada yaşıyoruz.Bence artık dil öğrenmenin en iyi yolu interneti kullanabilmektir insanlar pratik yapabilmek için yurt dışı kurslarına yazılıyolar.Oysaki ordaki pratik şansı bir tık uzağında.
En İyi Cevaplar