sizin mesleğiniz iyi yabancı diliniz vs var ama o lise terkse. Böyle biri kafanızda soru işareti bırakır mı? acaba aramızda eğitim farkından dolayı sorun çıkabilir vs diye düşünür müsünüz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 497 cevap paylaştı. Evet benim için önemli. İlkokul tecrübesi, lise tecrübesi, üniversite tecrübesi çok fark ediyor bir kişide. Üniversite bölümün boş olsa bile o anı yaşamış olması bir şeyleri değiştiriyor. Belki daha olgun oluyor belki daha akıllı bilmiyorum ama fark ediyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOkuması önemli değil mesleği de önemli değil benim için önemli olan kendini geliştirmiş olması ve kitap okuması birde orta derece de olsa para kazanması hayat şartları çok zor o yüzden parası olmasa bile kazanmak için çaba sarf etmeli ki evlenince sıkıntı yaşamayalım
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 975 cevap paylaştı.
s +1 yılHayır önemi yok. Benim kuzen üniversite mezunu bir gün bile çalışmadı ama eşini lise mezunu diye devamlı ezdi. Eşi çok çalışkan bi adam, dünya kadar para kazanıyor önemli olan okumak değil okuyup kendini geliştiremeyen çok var
00 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı. Millet kendini çok beğenmiş şiz mesleğiyle mi evleniyorsunuz yoksa kişiyle mi benim için önemli değil büyük konuşmam bu konuda lise mezunuyum zeki insan her zaman zekidir diploma resmi yazılı belge sadece.
12 Yorumla- +1 yıl
Inan ki belgesi olupta hicbir kültür sahibi olmayanlarda var kim milyoner izliyorum hepsidd diyor yurt disinda egitim aldim felan sorulara gelince tikaniyorlar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
389
Cevap
380Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için fark etmez ama bir mesleği varsa sevinirim saygı duyarım ama dediğim gibi benim için çokta önemli değil bir kriter değil. :)
10 Yorumla öyle şeyler duyuyorum ki nutkum tutuluyor. cinsiyetler rol değiştirmiş. mesela kadrolu değil diye erkek evlenmek istemiyor önce devlete daya bi tarafını diyor bu nasıl anlayış kadınlar erkek erkekler kadın rolüne bürünmüş. şahsen bana faydası olmayan mesleğin maaşını seveyim. eğer sevmediği,yıprandığı ve çok yoğun olduğu bir işte çalışıyorsa çalışmasın. yarım gün çalışılan ya da direk evde home office tarzı olan işler var az kazansın kafası rahat olsun gerekirse böbreğimi satar karıma ve çocuklarıma bakarım
23 Yorumla- +1 yıl
;) iyiymiş helal olsun bence de..Evet artık büyük cogunluk kadının calısmasını istiyor tek basına sorumluluk almak istemiyor..Ben parasından değil ama kadının muhtaç olmaması acısından calısması gerek diye düşünüyorum haklısın yarım gun ya da home office de olabilir
- +1 yıl
:)
Mesleğin ne önemi var ki isterse hayat kadını olsun ama kalbi çok önemli kalbi. Kalp dediğimiz sey var ya yüreği çok önemli benim için. Hani allah düşürmesin o işi yapan kadınların yüzde 90i kendi isteyerek yapmıyor sonuçta. Allah yardımcıları olsun. Hepsini kurtarsın. Bak bana göre. ruspu bedenini satan kadın değil ruhunu satan kadındır. Hani zengin koca avcısı olanlar var ya onlardan bahsediyorum ya da zengin damat arayan iste para yiyen tayfa. Lükse takılmak için bedenini savuran kızlar iste en adi o
... pular onlar bana göre. Genelevde çalışanlar degil onlar en masum insanlar ☹12 Yorumla
+1 yılönemli.. saygın olmalı! ama boyle bıtıremem olayı acmam gerekır.. sakın olaki kimse yanlıs anlamsın soylemmımı derdım uzum yemek! ogretmendır muhendıstır daha dogrusu egıtımını aldıgı bır meslegı vardır saygı duyarım... ancak reyon gorevlısıdır temızlıktır vasıfsız elemandır buna asla ama asla ızın vermem otursun evınde adam gıbı ev hanımı olsun ben ıcap ederse cıft ıs yapar temın ederım onun nafakasını.. ki allahıda bılır kuluda gozumdekı en saygın meslek ev hanımlıgıdır.. ıcınde farklı farklı olmak uzere bır cok meslegı barındırır.. ama onuda en ıyı sekılde yapmalı! temızlıgı duzenı yemegı kotu olamaz.. mukemmel olmasada yetebılecek duzeyde olmalı.. ev hanımlıgı yıyıp ıcıp tv karsısında vakıt oldurme ya da elde cep telefonu orda burda fınk ona buna laf atma meslegı degıldır en agır mesleklerdendır ustelık maası bıle yoktur.. bu meslege saygı duymamak eldemi?
20 Yorumla
+1 yılHiç önemli değil beni seviyorsa hiçbir şey fark etmez.
110 Yorumla
+1 yılteknik olarak ortalamada en iyi kazananlar bilg. mühendisi olduğuna göre ve kadınların da yapabileceği bir meslek olduğundan ve ben de bilg. mühendisi olduğumdan kesinlikle bilg. mühendisi olmasını isterim yok bulamazsam öylesini default olarak öğretmen veya akademisyen bakarım.
yaşı aynı yaştan 4 yaşa kadar küçük olabilir. sübyancı biri değilim kendimden 5-6 yaş küçüğüne bakacak kadar. bence kadının erkekten 2 yaş ufak olması en ideali.
nereli olduğu çok önemli -> karadenizli olmasın acayip agresif ve mal oluyor oranın insanı.
güzellik yüzüne bakılacak kadar olsa yeter. yani yeterince güzel olsun öyle aşırı olmasına gerek yok ama olursa eyvallah.00 Yorumla
+1 yılHelal para kazanmasi onemli. Onceligim egitimli olmasi tabi ki ama eger olmazsa da kendi isini kurmus esnaf filan da olabilir.
Berber olmasini isterdim mesela.
Cunku;
☆Isi geregi sadece erkeklerle muhatap oluyor
☆Toplumdaki butun gelismelerden de haberi oluyor.
☆Gunduz dukkanda surekli mac izler evde izlemez artik.
☆Cevresi de genis olur.
ya da kebapci da olabilir.65 Yorumla- +1 yıl
eksileyen kisiyi rahatsiz eden nedir acaba?
- +1 yıl
Gece bar clublarda berkecanlarla takılan ve hergün başka birisiyle yatan bir kız olabilir önemsemeye gerek yok
- +1 yıl
hmm neyse artik
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için önemli. Zira memur bir bayan, para için evlenmez. Zira kendini idare edecek, normal kazancı bulunmaktadır. Ayrıca memur bayanla evlenince, boşanma anında nafaka da alamaz. Sadece çocuk alır. Fakat memur kadını da hak etmek için daha memurdan daha iyi kazanmak gerekir. Bu durumda, memur maaşının en az iki katı kadar maaşım olana kadar evlenmem! Fakir kız, ancak yüktür.
Kızlar için ise meslek, daha çok önemlidir. Zira burada ki kızlar, kabul etmese de karşılarına kaymakam, hakim veya savcı gibi yüksek karizması ile yüksek geliri olan meslekler çıksa sevdiği adamı terk edip anında evlenirler.10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılMesleğinden ziyade helal para kazanması önemli.
Bu da açıklayıcı olmuştur.611 Yorumla- +1 yıl
@Sabir1983
Asgari ücret bu devirde yeterli olabilmesi için evli olan çiftlerin evi ve çocukları olmaması gerek.
Çünkü ev kiraları ve çocukların masrafı malum - +1 yıl
@Sabir1983
Açıklamam bu.
Evini ve ailesini geçindirebilecek helal parası olan bir iş. - +1 yıl
@Sabir1983
Evli değilim.
Benim düşüncem bu. - +1 yıl
Evli olsam bile eşimin helal yoldan kazanması tercihim.
Başka türlü zaten o kişi eşim olmaz.
Evlatlarının ya da kendi boğazımdan haram lokma geçmesini istemem. - +1 yıl
@Sabir1983
Aslında olması gereken bu. - +1 yıl
@Sabir1983
Evlilik kutsal bir müessese.
Bu yüzden seçilen eş, ev ortamı, karakterler de önemli.
+1 yılSosyal sınıf farkı gözetmiyorum bu konularda ya. İstenilen eleştiri de yapılabilir. Emeği ile kazanılan her para helal'dir benim için. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim; evlenmeyi düşünen insanları, cv'sine göre seçen azınlıkları şiddetle kınıyorum. :D
20 Yorumla
+1 yılMesleği değil denkliği önemli. Davul bile dengi dengine derler ya. O hesap. Mesela ben mühendisim. Evlenmeyi planladığım 5 kişiden birini seçeceğim.
1 Japon inşaat mühendisi,
1 Koreli cerrah,
1 rus kimyager,
1 Çinli fizik mühendisi,
1 Ukrayna lı model,
Sence hangisi bana göre?10 Yorumla
+1 yılMesleği önemli. Sürekli yoğun çalışan eve vakit ayıramayan bir mesleği olanı istemem. En fazla 7- 8 yaş büyük olabilir. Nereli oldugunu çok önemli degil derdim ama o da önemli. Yemek kültürü, misafir olayı vs zamanla problem oldugunu gördüm evli arkadaşlarım ve kuzenlerimden.
10 Yorumla
+1 yılTabikide onemli evlilik mantik evliligi olmali zaten o insanla evlenmek sana mantikli geliyorsa zamanla seviyorsun zaten hersey sevgiden ibaret degil isi de onemli tabi ama bunu buyukler anlar kucuk yastaki insanlar anlamaz genelde birseyleri yasayinca anlarlar...
00 YorumlaDaima çok yoğun iş temposu olan biriyle evlilik yürür mü bilemedim. Kıskançlıktan falan değil de daima geç saatlere kadar çalışan bir eşim olursa bu akşam yemeklerini tek başıma yiyeceğim anlamına gelir. İletişimsizlik ilişkiyi öldüreceğinden dolayı yoğun iş temposunda çalışan biri ile evlenmeyi tercih etmem doğrusu
00 YorumlaÇok enteresan ya, erkekler eşlerinin mesleği önemli değil derken kadınlar da aksine önemli diyor. Kadınlar bizi para kaynağı olarak mı görmek istiyor yoksa bir eş olarak mı? Anlam veremedim.. Peki ya sence @thelastqueen1 ?
22 Yorumla- +1 yıl
Bu konunun para kaynağı olarak görmekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben de mesleğe önem veriyorum ve aksine çoğu erkeğin de kadının mesleğine önem verdiğini gördüm. Bu biraz da algıda secicilik ile ilgili bir durum.
Doktor bir kadını kadınsı düşünemiyorum.
Aynı şekilde hakim, savcı ve avukat hanımları da...
Kadın dediğin cinsiyetiyle özdeş güzel bir meslek icra edebilir. Örneğin öğretmenlik, halkla ilişkiler, psikolog, dinî meslekler...14 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar saçma düşünce yapısı
- +1 yıl
@NalinnNurr Sebep sonuç ilişkisini ifade etmeden fikirleri reddetmek kişinin ön yargılı veya düşük profilli bir kişiliğe sahip olduğunun emaresidir.
- +1 yıl
Kadınsı düşünemiyorum diyen bur erkeği özellikle 43 yaşında bir erkeği ciddiye alamadım kusura bakma
- +1 yıl
@NalinnNurr Ciddiyete davet ediyorum şahsınızı.
+1 yılMesleği önemli değil ama çalışması önemli. Maddiyat için değil de kendi ayaklarının üzerinde durabildiğini bilsin ve güçlü olsun. Bana muhtaç olduğu için değil sevdiği için yanımda kalmasını tercih ederim.
10 YorumlaÖnemli.
Çok önemli.
Kadından daha da önemli.
Ahlakıyla, namusuyla, edebiyle, alın teri ile kazanmış olması gerekir.
Aklınıza sadece pavyon, bar, matine gelmesin. Yalan söyleyen bir kadın avukat benim için pavyondaki kadından daha aşağılıktır.10 Yorumla
+1 yılÜniversitede akademik bir meslek edinmemişse marangozluk berberlik kuyumculuk gibi el becerisi gerektiren zanaat işleriyle ( kendi işinin sahibi olması kaydiyla) isterdim. Ya da ticaretle de uğraşıyor olabilir.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 869 cevap paylaştı. Sirkete personel almiyorum kendime es aliyorum. Isterse ilkokul mezunu olsun , dogru yanlisi ayirdetmeyi bilen , muhakeme yetenegine sahip kendini yetistirmis bir insan olmasi kafi.. gerisi umrumda degil..
10 Yorumla
+1 yılEvet onemli. Okumus olmasini tıp hukuk gibi mesleklerden olmasini istemiyorum. Kendi isini kurmus suurlu kulturlu bir esnaf olsun. Kebapci olmasi super olurdu.
10 Yorumla
+1 yılProfesör doktor olduğum için en düşük ihtimalle doçent olması gerekir veya nörolog :)
01 Yorumlaişsizse ve evlenirim diyebilcek kadar güveniyosan zaten amelelik bile olsa yapar o adam, nereli olduğunun önemi yok, yaş abartıya kaçmayacak şekildeyse önemsiz (-5+5 bence en fazla) güzelliğiyse zaten kime ne senin nasıl gördüğün önemli değil mi :)
10 YorumlaÜniversite mezunu olmasının pek bir önemi yok. Varsın hiç okuma yazması olmasın. Okula gitmemiş olsun. Köylü olsun.. Hiç mesleği olmasın. Ama sevmeyi bilsin. Hamarat olsun. Temiz olsun. Tertipli olsun.
00 Yorumlaİşe almayacağıma göre önemli değil ama kültür seviyesi ve ilgi alanları kişisel zevklerime biraz uyum göstermeli. Farklılıklar olabilir ama hayatı yaşama tarzı ve düşünce yapısı beni daha çok ilgilendiriyor.
00 Yorumlabenim için önemli kimse kusura bakmasın lise mezunuyla evlenmem yani düşüncelerimiz bir olmaz ayrı fikirlerle doku bir evlilik istemem sorun yaratır
16 Yorumla
Soran+1 yılya ben sınavlara giriyorum vs karşımdaki insan anlayış göstrse de konuşamicaz pek sınav konularını vs bilmiyorum kafam aşırı karışık. veteriner hekimlik okuyorum kendisi iyi biri ama okumuyor. cidden soru olur mu blemiyorum
Soran+1 yıl@CooL3434 bu denilende mantıklı çok çelişkili
- +1 yıl
sen iyi bir mesleğe statüye sahipken ondan daha fazla eline para geçecek ve oda bu durumu dert edinebilir senin çalışmanı istemeyebilir onun hayattan gördükleriyle senin hayattan gördüklerin bir değil kesinlikle arkadas çevrenle tanıştırdığında sohbetlere dahil olamayacak konusma kültür her bakımdan üstün olacağın için ezilmiş hissedecek. Buda baskıcı kişiliğini ortaya çıkaracak ve tartışmalar olacak böyle bir hayattansa kendi okuduğun bölümden ya da denk birini bulmalısın.
- +1 yıl
@belizcan şu an tamamen zıt kutuplara dayalı kıyas yapıyorsunuz yani siz artı o eksi konumunda evlenirken tabikide size tamamen zıt olacak biriyle evlenecek haliniz yok ama eğitim seviyesi olmasa bile görgülü oturmasını kalkmasını bilen nerede ne şekil konuşmasını kavrayan gibi gibi insanlar ilede yuva kurulabilir yokmu sizinde bizimde çevremizde böyle insanlar var şahsen benim tanıdıklarım var eğitimsiz çok daha olgun davranirken eğitimli insanlara yukaridan bakmayı tercih ediyor
+1 yılKadınlar için erkeğin mesleği önemlidir ama benim kendi fikrim evleneceğim kadın isterse temizlikçi olur ister doktor isterse ev hanımı olur erkeklerin genel görüşüde bu şekildedir kanımca senin için şunu söyleyeyim mesleğin ne kadar iyi olursa eşinin yanında o kadar baskın olursun mesleğin ne kadar kötü veya ev hanımı olursan o sana baskı uygular evet yapan erkekler var ben iyiki onlardan değilim söyleyeceklerim bu kadardı iyi günler dilerim.
10 Yorumla
+1 yılAhlaklı şekilde para kazansın yeterli, lise mezunu da olabilir ben çok okuyan biriyim o da biraz ilgili olursa kültür sorunu olmaz. Saçma şartlar koşup kendimi kısıtlamam
10 Yorumla
+1 yılMesleğinde daha çok kafası çalışıyormu, zekimi veya yeteneklimi ona bakarım ben. Zaten zeki ve yetenekli ise güzel bir mesleği var demektir. Yani kişiliğe bakarım kısaca.
10 Yorumla
+1 yılKadın için erkeğini önemli olmalı ama erkek için çok fark etmiyor. Erkeğe bağlı kalmadan kendi özgür iradesi ile kendi alımlarını istediklerini alabilecek bir miktarda kazanıyorsa yeter..
10 Yorumla
+1 yılMeslek maddiyat şu bu önemli değil ciddi anlamda insan evladı olsun insanı özellikler taşısın yeterli :)) yani ahlaktan başlayabilir mesela konu uzar gider. .
10 YorumlaBuradaki görüşlerin yarısından çoğu palavra. Çoğu zengin koca istiyor.
Erkekler için mühim bir konu değil. Örneğin ben. Eşim çalışmıyor bir şekilde geçiniyoruz. Ne demişler, "azıcık aşım, ağrımaz başım."10 YorumlaSorumluluğunu bilen biri olması yeterlidir. Sorumluluk sahibi insan asgari ücretle sıkıntıya girmeden gül gibi yaşar. Carta curta para döken bir karısı olmazsa tabi.
10 Yorumla
+1 yılBenim için önemli açıkcası ben de bir meslek sahibi olmak istiyorum karşımdakinin de güzel bir meslek sahibi olması lazım karşılıklı özverilerfe bulunmamız lazım birbirimize ait sorumluluklarımızı yerine getirmemiz lazım isteklerimizin çoğunu yerine getirmemiz lazım bu da Genellikle iyi bir meslekten geçiyor salt sevgi karın doyurmuyor maalesef
10 YorumlaCalisan kadin olmali, calismayan ise yaramaz koca para getirsin diye bekleyen zavalli kadinlardan inanilmaz derecede igrenti duyuyorum.
53 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÜlkemizde bir çok kadın zengin bir koca bulsakta çalışmasak diye düşünüyor. Çok yanlış👎🏻👎🏻👎🏻
Gizli Soran+1 yıl👎🏻
Mafya değilse kumarhane genelev isleri yoksa insanları dolandirmiyorsa suç işlemiyorsa bana zararı yoksa yaptığı işin önemli değil 😂
20 Yorumla
+1 yılBence hangi işte çalıştığı önemli değil. Ama mesleğinden memnun olması çok önemli. Mesleğinden keyif almalı.
20 Yorumla
+1 yılTabikide. Bir pezevenkle evlenmek istemem acıkcası. Şey şu karı alıp satanlara diyorlardı sanırım güzel kardeşim diye onu kasteddim
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardesim degil. Ilk cümlede yazan. P. zevenk
Maddiyata göre değil de, saygınlığa göre dikkatimi çeker tabi bunlar çnemli değil asıl siz mühendis bir hanımla evlenir misiniz?😂
24 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂yokmu daha biri
- +1 yıl
hani bir kız varya arabada mikrofonla geziyo 😀o geldi aklıma bir an
öğretmen olmasın
doktorda olmasın
bankacı hiç olmasın
çalışmasın yahu. sanat sepet etkinliklere katılsın spor yapsın sosyal olsun eğlensin.
çalışınca kimsenin başına altın taç takmıyorlar...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini yetiştirme şekli önemli. Okumuş cahilde çok.
Ama meslek olarak daha doğrusu maddiyat olarak benim altımda kalmasını istemem. Bu huzursuzluk çıkarır. Yetememe hissi güçsüz olma hissi verir erkekte. Bir süre sonra çatışma başlar02 Yorumla
Soran+1 yılevet korkum da bu işte. çıktığım insanları vakit geçirme amaçlı görmüyorum şu an çalışmıyorum evet sorun olmayabilir ama çalışmaya başlayınca işler değişebilir. okumayan birini istemiyorum deyince de etrafımda yanlış karşılanıyorum egoist sen kimsinde beğenmiyorsun okumamışı vs vs
Cevap sahibi+1 yılOkumayan deme. O yanlış zaten. Eli ayağı düzgün olan çalışan birini istiyorum de. O daha makbul. Bende öyle istiyorum şahsen. Sonuçta kimse bile bile cehennem hayatı yaşamak istemez. Parasız da maalesef tam mutlu olunmuyor işsiz güçsüz. Dışarı hava almaya çık en basit para. Yani erkekten bekleme kendin elbet çalış ama o da çalışmalı. Artık tek kişiyle de geçinilmiyor
Anlaştıktan sonra sıkıntı yok fakat o tarz biriyle anlaşabileceğimi sanmıyorum meslek kariyer falan bunlar insan hayatında önemli yer tutan şeyler çok zıt olunca anlaşmak zor.
00 Yorumla
+1 yıltabikide önemlidir ilişkilerde işsizlik ve parasızlık en büyük sorundur eğitim seviyesi de iyi olmalı yani eski kafalı biriyle evlenmek eski kafalı bireyler olmasını sağlar :)
00 Yorumla
+1 yılİllaki önemli örneğin asker bir eşin oldugunu düşün bunu herkes kabul etmez her gece rahat uyuyamamak eşiyle yeterince zaman geçirememek bunu çoğu kişi istmez
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli.. düşünüyorum da kadın kuaförü falan bir kocam olacak ölürüm kahrımdan..
30 Yorumla
+1 yılTabiki önemli nerde nasıl kimlerle çalışıyor helaline haram katıyormu hepsi önemli
30 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ama tabi gönlümde yatan meslek olursa daha güzel olur. Yalnız ne olursa olsun mesleği, adamlık kişilik ve sevgi daha önceliklidir...😉
10 Yorumla
+1 yılMeslek önemli benim için çünkü bazı meslekler var resmen aldatma sebebi mesela sekreterle evlenmek istemez hiçbir erkek..
11 Yorumla- +1 yıl
Ama şöyle durum da var öyle meslekler var ki mesela Öğretmenler çok azgın oluyor
+1 yılaçıkçası karımın bir uzmanlığı yoksa kendine yatırım yapmamış çalışmasa boşa gidecek bir birikimi yoksa ben çalışmasına karşıyım
10 YorumlaAsla! Çalışsın tabi eli ekmek tutsun ama meslek önemli değil helal ekmek getirdiği sürece istediği işi yapabilir.
10 YorumlaBen asciyim yemek yapıyorum mutfaktan çıkmıyorum kabul eden gelsin gerisiyle isim yok kimseye kendimi begendirmem herkes ayni yerden cıktı sonucta
11 Yorumla- +1 yıl
Aşçılık zor mu, ve alaylı mısın
Önemsiz diyen bence yalan söylüyor az çok önemlidir. Bir erkeğin para kazanması evine ekmek getirmesi önemli bir kriterdir
10 Yorumla
+1 yılBen ingilizce ogretmenligi okuyorum ve esiminde okumus biri olmasini isterim. Maasi onemli degil evde bos bos oturmasin yeter
13 Yorumla- +1 yıl
Sen beni mi stalkliyon bakim😝
- +1 yıl
Boş boş otursak çocuğumuza baksak nolur yaniii 😉😁😂😂
+1 yılBenim icin onemli olan sevdiği ve keyif aldığı bir is yapmasıdır... Bu da psikolojisine ve aile yaşamına yansiyacaktir zaten 🤷♀️🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılevleneceğim kişinin niye o mesleği seçtiği önemli eğer hayalinin peşinden gidiyorsa bu benim gözümde onu çekici kılar
10 YorumlaBu devirde herşey para pul olmuş ne yazıktır ki önemli. Karakter , kişilik , merhamet en önemlisi insan olmak daha sonra geliyor
10 Yorumlabu tür tatavaları kızlar yapar. kendi ev kızıdır memurdan aşağısını istemez. kendi öğretmendir ama mühendisinden aşağısını istemez. zaten kendi doktorsa oooohhooo :D ihale açıkk
00 Yorumla
+1 yılzaten % 50 den fazla birbirimizi okurken buluyoruz ve kriterlerimiz ayni oldugunda buluyoruz birbirimizi:)
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan çalışkan olması kimseye muhtaç olmaması
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHemen hemen eşit statü de olmamız yeterli kimse diğerinden üstün olmasın
20 Yorumla- Devamını Gör (709)
Devamını Gör(754)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Evleneceğiniz kişinin mesleği ve okumuşluk derecesi sizin için ne kadar önemli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler