Evde uyumaktan gün yüzü görmemekten sevgiye ilgiye aç bir bayan görüyorum sanki neyse konu o değil 😃 konu iş ise ben günde 12 saat çalışıyorum her 4 günde bir 2 gün izin kullanıyorum ve benim için önemli olan o 2 gün? Ben o 2 güne sığdırdığım gizemli güzel ve mutlu şeyleri ömrünü versen göremezsin? Neyse burda fazla uzun muhabbete giremeyeceğim? Sana evde yatağınla mutluluklar diliyorum birazda benim için uyu lütfen?
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGünaydın, günden güne değişiyor bazen iş yerinde karpuzları büyütüyorum bazende o karpuzlar oturacak koltuğa hasret kalıyor 😀😀 genelde saat 10 ile 18 arası
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
299Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSabah 7.30 akşam 17.30 gadasi
Günaydın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılptt.de memurum saat 8.den akşam 6.ya kadar çalışıyorum. Güya memuruz. Ve yapılan bütün hataları da cebimden ödüyorum. Sahte para gelir cebinden öde, kasa da açık çıkar cebinden öde. 10 dk. geç kalırız milletten işitmediğimiz şikayet kalmaz. kör müsün kapıda 8.30 yazıyor diye. Ama o kapıda 12.30-13.30 öğle arası yazar. Ben başımı kaldırıp kapıyı kapatamam. Öğle arası zar zor kavga dövüş kapı kapatılır. koşar dönerciden yarım ekmek yapar iş yerine geçerim. yarım kalmış işler evraklar ve elde ekmek döner. saat 13.15te kapı davul gibi ötmeye başlar yok üşüdük yok bilmem ne. bizi içeri al. içeri alırsın millet söylenir hadi kardeşim işimiz acele seni mi beklicez diye. 13.25 te çalışmaya başlarsın. kapıda 16.30 yazar kapanma saati ama kapıyı kapatamazsın. 10 dakika geç kalınca sana sövenler de demez ki kardeş bak burda 16.30 yazıyor ama saat 5'e geliyor sen niçin çalışıyosun demez. Sen işlemleri bitirmeden merkezden görevliler gelir parayı ve evrakları ister. Yarım saatte onlarla münakaşa edersin. kardeşim niye kapatmıyosun geç kaldık senin yüzünden diye. Ve bütün günler böyle geçer. Allah belanı versin PTT. PTT'de memurların yarısı sinir bozuklukları, bel ağrısı ve stres içinde yaşar gider. Bi gün rapor alsan müdür kaşlarını çatar ertesi gün kavga edersin. Müdürlerin hepsi dinozordur. Yapılan yaklaşık 200 işlemden 5 tanesini bile bilmez ama en küçük bi şeyde senden hesap sorar.
21 Yorumla- +1 yıl
icini dökmüssün.. hic sklmadan okudum cünkü bazi durumlarin benide hatirlatti neredeyse ayni calisiyoruz ama benim ögle arasi 1bucuk saat benden yarim saat fazla calisiyosun gerci 15 dk falan erkenden is yerinde olmam gerekiyo tam zamaninda orda oldugumda ayni senin gibi gec kaldim oluyor ama saatte baktiginda zamaninda ordaydim..Stajer olmakta büyük dert be. Otursan neden oturuyosun oturmasan ayak altinda ezilme tehliken var. Öl daha iyi. Bütün ayak islerini bana yaptiriyolar...
Eğitim & Kariyer konusunda 477 cevap paylaştı. Henüz sürekli ve aylık maaş aldığım bir işim yok. Markalar ve birkaç gazetenin internet sitesi için freelance editörlük yapıyorum. Sipariş gelmediği zamanlarda günüm boş geçiyor. Yoğun zamanlarda 12 saat bilgisayar başında durduğum da oluyor.
Hayalim; editör olarak sürekli ve aylık maaş alabildiğim bir işte çalışmak! 🍀🙂21 Yorumlakanunanen calısma saatlerı haftalık 45 saattır hafta bır gun tatıl 45 saatı aşıyorsa haftalık calısma saatı calıstıgın surenın her saatını iş verenden talep etme hakkın var fakaaat ulkemızde bunu yapacak cok az insan var ve bu yuzden hersey mübah 1 yıl yıl önce 4 yıl calıstıgım iş verenı mahkemeye verdım 22000 tl tazmınat aldım valla ılac gıbı geldı
23 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun cesaretinden ve hakkını aldıgın ıcın senın ıcın sevındım ve emekcıler ıcın gururlandım.
- Eğitim & Kariyer konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılDua ve şükür et haline ... ;) ben sabah 8 aksam hava kararana kadar... Kış saati 6,30 yaz saati 20.30 en az 20,00 haftada 6 gün bu boyle bi pazarım war... Senelik izin diye bişey yok isteme wermezler ya ölmen lazım ya ameliyat olman lzım... Rahatlaman gerekir bu durumuma göre kendini kıyaslayınca... ;)
011 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyon ? Birde melody35 rumuzun izmirde misin ;) :) ben buca dayım işyerim bayraklı.. da... :))
- +1 yıl
izmirde misin?
- +1 yıl
izmirlisin izmirde misin anaaa... Soyle artık soylemek işstemiyosan dolandırma lafı :) soylemek istemiyorumö de geç ... ;)
- +1 yıl
ay sağol izmirli melody ;) :) Teşekkür ederim dedim inan bu kıza ben atarlı konuştum eksiyi basacak bana :P :D ama Cewap en iyi cewabım seçmişsin çok şaşırdım we mutlu oldum... ;) :))
- +1 yıl
Tesekkürler İzmirli ;) :))
- +1 yıl
Ben sabah 05.30 akşam 17.30 cumartesi pazar günü tatil resmi tatillerde tatil yıllık izin 20 güne çıktı bu sene öyle işte :)
ben saat 05:00- 07:00 arası yatıyorum 15:00-17:00 arası kalkıyorum 19:00 a kadar kahvaltı filan 20:00-23:00 arası dışarda arkadaşlarla vakit geçiriyoruz 23:00-23:45 arası ders çalışmaya çalışıyorum 01:00-05:00 film vs. pc gibi vakitlere harcıyorum :))) genclik nereye gidiyor :DD
22 Yorumla- +1 yıl
:))) iş hayatına başlayınca sonra zulum gelıyor ... :)
bilgisayarımın ve internet bağlantısının olduğu her yerde çalışıyorum malesef çoğunlukla ev - ofis ama bu cafe vs de olabiliyor, gerçekten yorucu bazen keşke normal bir işim olsa sabah x akşam x saat çalışsam diyorum ama onun da maaşı tatmin etmez
25 YorumlaEski staj yerimde ofisten ofise değişirdi 10 saat çalıştığımı bilirim. Birde 3 saat çalıştığımı. 😀 Maaş aynı maaş. Birinde sabah 6da uyanıp akşam 7de evde olurdum. Diğerinde 10da uyanıp 16da evde olurdum.
00 YorumlaGünde 10 saat çalışmam gerekiyor ama sabah 30 dk geç gidiyorum akşamda 30 dk erken çıkıyorum 19 saat 1 saatte öğle arası kalıyor 8 saat gerçi o 8 saatte de oturuyorum iş yapmak yasak 😁😁
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel :)
- +1 yıl
O da olur zamanla umarım :)
07-15 arası gorevlıyım. gunde 8 saat ancak çalısma olarak bakılırsa gunde 30-40 dakıkayı gecmez. cok nadır buyuk bır arıza olursa 3-4 saat dolu dolu calısmıslıgım oldu. hıc bır sekılde yıpranmıyoruz cok sukur.
00 Yorumlaİstanbul'da olsam tüm gsstorelere baş vuru yapardım jfjfjf burada pek şansımız yok bir kaç tane var zaten. dd
24 Yorumla- +1 yıl
Gel sende buraya :) Bu arada gelirsen haberim olsun konuşacaklarımız var biliyorsun :)
- +1 yıl
Maksat muhabbet dostum :D
+1 yılİş alma durumuma göre değişiyor, bana bağlı yani. Genel olarak 15-16 saati buluyor. 4-5 saat uyuyorum, geri kalan da ev işi, spor vs. Yetmiyor yani 24 saat çoğu zaman. Bazen 7 gün de çalışıyorum.
00 Yorumla
+1 yılYatarak başarıya ulaşan tek canlı, "tavuk"tur. İkinci canlı olarak tarihe geçirelim senin bebeğim 😃😂
O değil de beni de öp lan.
Dudaktan
Islak ıslak
Offf
Ohhh
Ahhh 😜😂😃02 Yorumla- +1 yıl
Gisganc Kibariye 😃
Sabah 10 da falan iste oluom aksam kazta biterse genellikle 7 de bitiyor iste 9 saat 9.30 saat falan suruo iste :)
11 Yorumla
+1 yıl+ Çaliş çaliş çaliş
- Pağa?
+ Pağa yoh. Firmamız sizi deniyor. : )
Staj kadar saçma bedava işçi öğrenci sömürüsü bir sistem yok be valla ne diyim Allah (c. c) sabır versin. : )10 Yorumla
+1 yılÇalıştığım zaman full time 24 saat çalışıyorum. en az da 24 saat dinleniyorum. Günaşırı 24 saat Aralık’larla çalıştığım da oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel aslında :)
- +1 yıl
24 saat çalışmak yerine her gün 8 saat mesaiyi tercih ederdim
- +1 yıl
Ama bir 24 full izin oluyor o güzel gibi geldi tabi her işin zorluğu var.
+1 yılOrdu mensubuyum. Pazarlar hariç 6 gün boyunca
Sabah 6:15
Akşam 20:00
Devriye nöbet bunları saymadım00 Yorumla
+1 yılAskerden geldiğimden beri 6 ay işsizim. KPSS'ye hazırlanmak için ders çalışıyorum, o da yorulana kadar.
00 Yorumlabende 8 : 30 aksam 18:15 cumartesi de 12 : 30 da çlşyrm ama keyfi gelıyorz iş yptgmz yok resmn cumartesi günleri boşuna yanii
00 Yorumla8 saat. 10 saat çalışıyorsan ve haftada 6 saat çalışıyosan 60 saat eder ki 45 saati geçtiğinde mesai ücreti vermeleri lazım şikayet et sgk ya böyle bir durum varsa
00 YorumlaÖğlen 1 gece 3 Hatta cumartesi ve pazar günleri sabah 10 gece 3 bu yüzden ötürü sevinmelisin haline daha azı yok zaten ;)
00 YorumlaTürkiye'de günlük çalışma sınırı yasal olarak 8 saat. Öğrenmek istediğin buysa :))) Haftalık olarak da 40 saat.
03 Yorumla- +1 yıl
Haftalık olarak 45 saat diye biliyorum ben. 40 saat genelde, kamuda oluyor. Ayrıca bu bir sınır değil, üstüne çıkıldığı takdirde fazla çalışma saatleri uygulaması var, saat başı %50 fazla ücret alırsın, ya da izin olarak verirler. Tabi kurumsal şirketlerin dışında bunları takan bile yok, umurlarında değil.
Şu an günde 4-5 saat ders çalışıyorum, onun dışında evde 7/24 temizlik işlerinden sorumluyum.
10 Yorumla
+1 yılMin 10 saat..
Bu bazen 15-16 saate çıkıyor..
#Vesselam10 Yorumla
+1 yılGenelde isim evde benim ama butun gun ve her an çalışıyorum diyebilirim.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNormalde sekiz saat.. istisnai durumlarda gayet esnek..
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı. Eğer bir gün çalışırsam, işimin sadece yarım gün sürmesini istiyorum. 🙏
10 Yorumla
+1 yılGünlük 10-12 saate yakın okul-iş gibi şeyler ile geçiyor.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılsabah 9 akşam en erken 7,30da kapatırım ama cil iş varsa kalırım bitesiye
10 Yorumla
+1 yıl7 saat okulda geçiriyorum galiba 7.20 den 13.05 geçeye kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Ortalama 6 saat oluyor. İyiymiş :)
ben çarşamba perşembe cuma cumartesi günü 12 saat çalışıyorum pazar pazartesi salı tatil
11 Yorumla- +1 yıl
O da güzel abi :) Dün bir soruna denk geldim cevaplayacaktım unuttum bak :)
Valla keyfe keder kardeşim ya ararlar giderim o kadar genelde evde takilirim
12 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş :)
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen biliyorsun kardeşimmm günde 1 saat ağırlık çalışıyorumm
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen sen işini biliyorsun :)
- +1 yıl
yok benim nasıl bir iş istediğimi biliyorsun demek istediğm
- +1 yıl
Nasıl iş istediğinide spor yaptığınıda biliyorum dostum :)
- +1 yıl
:) :)
Bir hafta 06:00-14:00
Bir hafta 14:00-22:00
5 gün cok is olursa bazen 6 gün10 Yorumlakimi zman 8 saat işin yoğun olduğu yaz aylarında 12 saat ancak mesayimi alıyorum tabi. izin yazın 3 ay yok 8 saat calıştığım zaman işten cıkıp kendi işlerimi takip ediyorum tarla tapan vs..
00 Yorumla
+1 yılCalısmıyorum En son Calıstıgım yerde En fazla 3 saat calısıyordum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski iş yerinde çalışma saatinin ..koyarlardı.. sabah 8-akşam 19.. öğle tatili diye bişiy yok, 15 dk da yiyip geliceksin.. cumartesileri de aynı. onların ecdadını sikiim ben, itoğlu itler
40 Yorumla
+1 yıl4 gün 7 saat artı geceleri de çeviri işi onun saati bana kalmış teslim tarihi oluyor sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende malı müşavirin yanında çalışıyorum, sabah o kadar sıkı değil ama akşam çıkış saatimiz belli değil, iş çıkıyor kalıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılCumartesi çoğu muhasebeci çalışmıyor. Siz çalışıyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılİşe bağlı.26 sina yakınsa çalışıyoruz , yoksa yok
+1 yılHaftanin iki gunu full (10:00 - 22:00)
Diger gunler 8 saat03 Yorumla- +1 yıl
@Adımkupa haftanin 6 gunu is bir gun izin
+1 yıl8 saat yanlız molalarla 7 saat. Mesai olunca 16 yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılHukuken haftada 45'i geçtiginiz taktirde o iş yerini şikayet edebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılHiç hesaplamamıştım sen sorduktan sonra geldi aklıma
Şöyle hesapladımda 15 saat çalışıyormuşum😴😴😴01 Yorumla- +1 yıl
Günde 15 saat gerisini hesaplamaya benim matematiğim yetmedi 🙄
+1 yılvalla günde sekiz saat normalde ama
bizimkisi dokuz on oluyor00 YorumlaEvimi iş yerinin üstüne taşıdım 8.30-17.00 arası çalışıp 17.30da evde oluyorum 😊
00 Yorumla@Makster Size iki kişinin fotosunu atsam hangisi daha yakışıklı diye söyler misiniz?
00 Yorumlasabah 8 akşam 4 buçuk. 2 saati mola. 6 saat çalışıyorum
02 Yorumla
+1 yılSiz yata yaya büyütün bizde harıl harıl calisalim so. kayim böyle adalete birde bu sıcaklarda 😒
00 YorumlaFree takılıyorum kafama göre bazen 3 bazen 1 bazen 12 bazen hiç :D
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 365 cevap paylaştı. Hayırlı sabahlar , yaklaşık 10 saat sürüyor mesai :)
00 Yorumla
+1 yılçok alındım ne demek yata yata büyüyen karpuzlar ya 😀
00 YorumlaŞu an tatildeyim. Çalışmıyorum. Yoldayım izmire gidiyorum.
00 Yorumla
+1 yılYazık anasını satim eğitim veriyoruz diye para vermiyorlar negüzel kölenin adı stajer olmuş.
12 saat 2 günde 1 tatilim var00 Yorumla9:30'da başlıyorum 11:30 yemek arası 1 saat öyle geçiyor. akşam da duruma göre 5-6 gibi çıkıyorum. cumartesi de çalışıyorum tabii.
03 Yorumlabenim kendi işim .. bazen 4 saat çalışıyorum, bazen 18 saat ..
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 390 cevap paylaştı. Ben kendi isimi yapiyorum gunde 12 saat dukkandayim izin de yok kole gibi calisiyorum
00 Yorumla
+1 yılkafama göre patron degilim ama aylık ortalama 15 bin alıyom
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğretmenim. Sabah 8 de gidiyorum öğlen 2 de dersim bitiyor eve geliyorum sonra bütün gün benim. Genelde bilgisayar başında vakit geçiririm.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyeappp :D polislik için uğraşıyordum artık uğraşmıyorum
şu an askerim. Saat 5 kalk aksam 5 paydos cumartesi pazar yatış
10 YorumlaHayırlı sabahlar minik kuşum sabah 8.30 akşam 18.00 sende öpüldün cici kız 😚😊
02 Yorumla- Devamını Gör (352)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat