Sinav grubuyum duzenli ders calismam gerekiyo ama masanin basina oturamiyorum kendimi zorluyorum ders calismak icin ve boylede hic verimli olmuyor ne yapabilirim ya da nasil bir program izleyebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Verimli ve duzenli ders calisamiyorum ve hicbir sekilde hirslanamiyorum ne yapabilirim?
Verimli ve düzenli ders çalışamıyorum. Ne yapacağım?
Seni ders calismaktan alikoyan seylerden uzak durmayi ya da zamanini bunlarla iyi yönetebilmeyi dene. (KS, instagram, televizyon vs...) Etrafta cok fazla uyaran var ve ister istemez odagimizi oralara yönlediriyoruz.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Problemim uygulama kullanmakla degil kolayca elimden birakabiliyorum fakat ders calismak istemiyorum icimde cok buyuk bi isteksizlik var ve hicbir sekilde hirslanamiyorum
Ben hep istemeye istemeye ders çalıştım bugüne kadar hırs konusunda da ben hırsa inanmam hırs iyi bir şey değil derş çalışan veya herhagibir sınava hazırlanan birisine irade lazım hırs değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni ders calismaktan alikoyan seylerden uzak durmayi ya da zamanini bunlarla iyi yönetebilmeyi dene. (KS, instagram, televizyon vs...) Etrafta cok fazla uyaran var ve ister istemez odagimizi oralara yönlediriyoruz.
Problemim uygulama kullanmakla degil kolayca elimden birakabiliyorum fakat ders calismak istemiyorum icimde cok buyuk bi isteksizlik var ve hicbir sekilde hirslanamiyorum
Bir hedefin varsa ve o hedefe ulaşmak istiyorsan çalışmalısın.
Evet bunun farkindayim zaten kendimi zorluyorum ama bu sefer de verim alamiyorum
Neden
Bilmiyorum ki bir ay kadar once uzerime bir yorgunluk coktu ve o gunden beri icimde buyuk bi isteksizlik var
Kolay hirslanan biri degilim ama hirslanmak istiyorum
Hırslanmakla olmaz ki zaten üni kazanmak ders çalısmak uzun soluk isteyen bir faliyet.
Ama hirslanirsam kitabin basina gecip uzun sure verimli bi sekilde ders calisabilirim
Bi motivasyon kaynagim olur yani
Hedefin istedigin bolum yokmu
Var tabi k8
E tamam insanın en iyi motivasyonu hedefi hayalidir.
Ama artik bana yetmiyor gibi geliyor sadece hayalle olmuyor cunku hayallerimi ne olursa olsun gerceklestiecegimi dusunuyorum ve hic endiselenmiyorum
Yani ne diyim dusuncelerin gerçeklikle örtüşüyorsa sorun yok
Farkli bir motivasyon kaynagi ariyorum yani
Oyle ucuk kacik hayallerim yok o yuzden kendime guveniyorum ama hirslanmakta istiyorum yani sen kendini nasil hirslandiriyosun mesela?
Ben hep istemeye istemeye ders çalıştım bugüne kadar hırs konusunda da ben hırsa inanmam hırs iyi bir şey değil derş çalışan veya herhagibir sınava hazırlanan birisine irade lazım hırs değil
peki bana bi tavsiyen var mi anladigim kadariyla uniyi kazanmissin bana bi taktik verebilir misin?
Uyuduğun saatleri sabitle çıkmış soruları çöz bol soru çöz
Tesekkur ederim 😊
Başarılar
Dershanee
Yaa okul zaten ozel konu eksigim falan yok ama ders calismak istemiyorum