• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

EHLİYETE KAYIT OLMAK 😍?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sevgili arkadaşlarııımm ehliyet kursuna kayıt olduuumm. Nasıl geçiyor ehliyet zamanları alabilir miyim deneyimleri? 🤣❤️
EHLİYETE KAYIT OLMAK 😍?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • xKAPIKIRAN
    xKAPIKIRAN Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 66%
    +1 yıl

Teorik olan sınav yani yazılı sınav gerçekten çok basit ben 4 ay önce aldım kalırım diye düşünüyordum hiç çalışmamıştım girmeden çıkmış 50 soruya baktım ve girdim 78 mi öyle bir şey almıştım zaten derece yapana madalya verilmiyor geçmek kafi.
    Uygulamalı sınav ise ezbere dökülmüş durumda ben ehliyetimi alıp kenara katacağım sonra öğrenirim diyorsan fazladan bir kaç ders alıp tekrarlarla ezbere döküp kolay bir şekilde alabilirsin dikkatli olmak çok önemli revahete kapılmayıp sakinliği korumalısın. Başarılar dilerim 🙏

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim 😇 Fakat uygulama sınav kısmını anlayamadım

Yorumla
    • xKAPIKIRAN
      xKAPIKIRAN
      +1 yıl

Rica ederim. Uygulama sınav da demek istediğim tabi ki hocadan hocaya değişir ve senin talebine göre ama genel de durum şöyle oluyor bildiğin üzere bir parkur var 35 dakikalık o parkurda yapman gerekenler var bu parkurun aşamalarını ezbere döküyorlar sen öğrenmesen de o ezber mantığı ile geçiyorsun. Örneğin L park yapacağın zaman sana diyor ki direksiyonu şu tarafa tam çevir araba dubaya yaklaşınca şu hizada dur demek istediğim buydu hani bu mantıkla olur ve sende ben şu an aktif olarak araba kullanmayacağım köşede dursun istiyorum diyorsan ezber ile geçersin. Ha dersen ki ben kullanacağım hoca da iyiyse fazladan ders alarak 0 dan 2 haftada öğrenebilirsin ya da daha kısa sürede biz erkekler babamızdan ya da çalışma hayatından veya oynadığımız oyunlar sebebiyle daha yatkın oluyoruz kavrıyoruz kadınlar genel de daha çok zorlanıyor ben kadın hocadan aldım onunda tespiti bu yöndeydi direksiyona sarılanlar falan hani bu yorumu o yüzden yaptım umarım açıklayıcı olmuştur. Başarılar dilerim tekrardan 😇🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam tamam şimdi anladım teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuz için :) Araba kullanmak için almak istiyorum ehliyeti. Direksiyon derslerine de katılacağım mutlaka öğrenmek istiyorum araba kullanmayı. Anladım demek istediğinizi teşekkür ederim 🙏🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki eğitmen hoca değişiyor mu sürekli olarak yoksa aynı hocayla başlayıp o hocayla mı bitiriyoruz süreci? Direksiyon sınavı da dahil?

Yorumla
    • xKAPIKIRAN
      xKAPIKIRAN
      +1 yıl

Rica ederim araba sürmek için alıyorsanız , kendinizi verip isterseniz youtube üzerinden öğrenebilirsiniz. Ben yapmadım tembel olduğumdan ötürü ama internetteki videoların da yararlı olduğunu söylemişti benim direksiyon hocam. Teorik kısım ile ilgili bilgim yok malasef ben hiç ders almadım. Direksiyon hocasını size rastgele veriyorlar para vererek yazıldığımız bir yer talep etmeniz dahilin de size istediğiniz hocayı vereceklerini düşünüyorum. Değişebilir benimki değişmişti bazen derslerin bir kısmını verip diğer kısmını sınavdan önce veriyorlar ki kolay unutmadan ve tekrar yapmış vaziyette tek seferde almanız istendiğinden ötürü böyle bir durumda değişebiliyor ya da hani ilerleme olmuyordur veyahut kalmışsınız hemen ikinci sınava giriyorsunuzdur o zaman hocalar kendi aralarında iletişim halinde oldukları için hani benden belki öğrenci algılayamıyordur birde sen dene kafasına da giriyorlar öyle bir durumda da değişebilir tabi ki. Ama temel de sizin parayla hizmet aldığınız bir yer olduğu için talep etmeniz durumunda ben sizin aleyhinize bir şeyin olacağını düşünmüyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım. Valla çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız sağ olun 🙏🏻😇

Yorumla
    • xKAPIKIRAN
      xKAPIKIRAN
      +1 yıl

Rica ederim. Faydam dokunduysa ne mutlu bana inşallah tekte geçersiniz ve süreç uzamaz hem maddi hem manevi olarak yıpratabilir zira. Başarılar 😇😇

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabii ki. İnşallah öyle olur 🙏🏻 Çok teşekkürler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😇😇😇

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Semtrider
    Semtrider Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Yazılı sınav kolay biraz çalışınca her türlü geçebileceğine inanıyorum. Direksiyon konusunda da Allah yardımcın olsun çok zor bir şey değil. Dikkatli olmak kuralcı olmak ve sınav günü direksiyonda da sakın kaldığın sürece tabii ki başarabilirsin Allah'ın izniyle.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah razı olsun, İnşallah 🤲🏻 Çok teşekkür ederim ❤️ Çok heyecanlanıyor mu insan acaba çöl heyecanlanır mıyım ki direksiyon derslerinde ve sınavında onu düşünüyorum 😬

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ay çok* yazacaktım telefon öyle çevirmiş

Yorumla
    • Semtrider
      Semtrider
      +1 yıl

Genelde heyecan çok oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Süper o zaman. Bir tek ben heyecanlanmış olmayacağım demektir bu 🤣 Normal bir durumsa sorun yok ❤️

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

3

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bende gidiyom hatta daha demin teori dersinden geldim. Siz sanlisiniz yinede, turkiyede manuel otomatik vitese gore ehliyet alabiliyon, bizim burada oyle secenek yok hepsi manuel olarak aliyor, daha sonra ehliyeti aldiktan sonra otomatik vites araba surecekmissin onu surersin ama oyle tercih yok bizde yani vites sorunu yasayanlar, ozellikle kizlar zorlanabilir kfdjgkd

0
    72 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yurt dışındasınız? 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende manuel alacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen kdfgjg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kaç dersiniz var peki? Eskiden 3 ders vardı diye biliyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Al tabi daha buyuk avantaj hem ilerde otomatik araban olacagi ne malum, belki babanin arabasini surecen onda da manuel var eee suremeyecekmisin o zaman, evet oyle olmus olacak o yuzden kisitli ama daha kolay iste o iyi kfdjgkdg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Valla benim ki uzun surdu ya, bide bu korona yaz tatili vs derken iyice uzadi gitti ama sonlara yaklasiyom sinava cikacam yakinda inshallah ondan sonra surucu sinava cikarim alirim inshallah. Bizim burada 8 teori dersi 8 de surucu dersi oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet doğru bildiniz babamın arabasını kullanacağım manuel jakflsjdls ortak çıktım babama 🤣🤣🤣 Babamın malı benim de malım sayılır 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Direksiyon derslerine giriyor musun nasıl geçiyor çok zor mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabi canim onun mali senin malin aaa ksfjkfd ben onlari gectim bitti o Şu an ilk yardim alacam onu alasaya kadar iste her pazartesi teoriye gidiyom

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Süper darısı başıma İnşallah 🤲🏻🤣 Bizim kurs öyle demiyor ilk dersler işlenecek en son ders sınavı olacak o sınavdan geçen adaylar direksiyon derslerine başlayabilecek bilgisi verildi sende de tam tersi olmuş jakflsjföxkd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman sanada sorayım direksiyon dersinde ki hocan değişiyor mu yoksa aynı hocayla mı çalışıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bizde ikisi ayni anda yurtuluyor yani ilkin bi teori dersinde baslarsin ondan sonra ilk bi kapali yerde araba surmeyi ogretirler daha sonra trafige cikarlar ondan sonra da iste bi ders bi trafik oyle oyle ilerliyor haftada birer gun ikisi de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kapalı yerde mi bismillahirrahmanirahim jakflakflskdls

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım kayıtta ki kadın bana heyecanlanmayayım korkmayayım diye böyle söyledi heralde halflamföskfls

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok canim benim hoca niye degissen adama parayi verdik odedik adamin arabasi adamin ehliyet direksyon seysi yani adamin kendi isletti bir sey firma gibi degil yani turkiye oyle mi bilmiyom ama.. Adamin kendi arabasi var mesela passat almis bizim ki kfsgfj kendi ozel hayatinda yani calismadigi zaman ustundeki surucu seysini kaldiriyor kendisi kullaniyor normal araba olarak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Passat mı? Kanka işte biz Türkiye’deyiz nxöslfşsktlskdls Passat şimdi kim bilir kaç para olmuştur namföskdlskdlskd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani ilkin orada ogretiyorlar burada trafik degil yani etraf kapali boyle ufak futbol sahasi kadar bir sey orada koniler falan var onlarin arasindan etrafindan geciyoz iste fren ani fren vs yaptiriyorlar park geri park bu tarz seyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben hoca seçmedim. Ondan bilemedim. 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçek araba dimi? Simülatör oyun arabası oynamıcaz? 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hahahaha dogru turkiyede her sey pahali oldu ama onlarin da kendi arabalari var iste bizde passat sizde sahin kfdgjkfdgjdf burada kimisi iste passat kimileri volvo bmw mercedes falan yani surucu hocan hangi araba aldiysa artik sansina kjfdgkdjf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gta san andreas misali 🖤🖤🖤

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şansıma Şahin çıkıyormuş bir de handöxmdösndmsndms

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Simulator tabi boyle ucak simulatoru de var pilot olmayi da ogretiyorlar yani sira yahu ne simulatoru kfsjkfdgjkdgdfkj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doblo vardı kapıda sanırım namfösnfmsndks

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ne biliyim kutu gibi diyince odanın içinde sandım ahkdlskflskd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sjfldfkgd arabanin kapisi kapanmiyor falan cami acik gidiyorsunuz yagmur falan giriyor tam fiyasko ksjdfkdfgkjdfg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Siz Almanya’da mısınız beyfendi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya inanırım gerçek sanarım demeyin öyle şeyler gta o hakflakfkakd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok ya sadece surdugun yer kapali alan trafik falan yok yani size ozel direksyon ogrencilere fsgfghfgh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok degilim.
      dogru gta o pardon bir an gercek sandim cok sorii lfdkgfdg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabii ki gta o 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyiymiş valla sevindim 👍🏻 Ama kurs taaaa Ocak’ta başlıcakmış ya. Sıcağı sıcağına başlasaydı da gitseydim hemen. Neyse bakalım hayırlısı olsun çok teşekkür ederimmm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Heyecanlıyım bandösnfmsns hemen başlasın isterdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Takiliyom bende kdsfkg babamin zamaninda boyle kulustur kapisi zor kapaniyormus ici hep yirtik mirtik arabada ogrenmis de onu anlatiyordu gecenleri aklima geldi kfdkfdgkdf az kalmis ya cok da degil 1 ay o zamana kadar sende internetten ordan burdan ogrenirsin bir seyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet doğrudur eskiden ehliyet almak çok daha zormuş benimde babam anlattı bugün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle yapayım bari. Videolar izleyeyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aracımız var belki ara sıra gider araba kullanmaya çalışırım namflsjdms

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bizim burada cok siki bu yonden hani kural vs cok var ozellikle de bisikletliler cok burada her yerden vizir vizir sinek gibi cok dikkatli olman lazim oyle turkiye gibi degil komple ulkede iki bisiklet yolu var falan kfskfdgk bide son direksiyon sinavina cikinca burada polisle cikiyon bide polisleri bile ayri seyli boyle viking gibi koca koca insanlar hani sanki hatali surus yaparsin direk tutuklayacaklarmis gibi hissi geliyor insana jfdgjdfjgdfjg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şey dimi dikiz aynasından bi bakıyorsun silah doğrulmuş sana doğru nzmvösmföamdksnsm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Off fenaymısssss amaaaaa 🤣🤣🤣 Naptın peki direksiyon sınavına girdin mi geçtin mi onu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak ne kolay sizde oyle alip calisirim diyorsun kfskgkfd bizim burada oyle otoparkta calisayin aksam kimse yokken ne bilim avmler kapandiginda parklarinda elimi alistirayim deyip sursen ve polis gelse valla hapi yuttun hem ceza hem ehliyet almak icin ertelerler seni lfdgldfgldf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bizde de sakıncalı da bazen çok polis gezmiyor görmüyorlar denk gelmiyorsun ya da bazı durumlarda bakıyorlar yaş küçük değil ne bilim çeviremiyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çevirmiyorlar*

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Iste bi o kaldi ama ondan once bi teori dersine cikacam yani bu yoldaki kurallar vs ondan once de yani simdi ilk yapacagim sey de bi ilk yardim da aliniyor burada mecbur ona gidecem ama pazar gunu o ona da yer ayirttim ona da ayriyetten para soyuyorlar bizi jfsgjdfjgdf
      Valla silah dayarsa kacarim almiyom ben ehliyet mehliyet al senin olsun beni rahat birak derim kdfgkdkdkg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlk yardım ne ilk yardım mı yapıcaz namdösndms

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ay başarılar dilerim şimdiden sınavınız için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bizde oyle bi dunya yok hepsi celik yelekle gezer ayni amerikan polisi gibi, onlar bile hepsi yelekle gezmez bazilarinda var ksdfkdgf boyle boylu boylu kalibli adamlar kadinlari bile ayri kalibli alip devirirler seni asker gibi yeminle kdfkgdfk buranin askeri yok yok ama polisleri saglam turkiyenin de polisleri civik oyle onune gelen polis olabiliyor kucugu zayifi cilizi falan ama askerimiz saglam komandolar falan kdfkgdkfgdf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kanka evinin bahçesinde kenarda köşesinde caddede de mahallede öyle akşam bi iki turlarsın yaa 🤣🤣🤣 Gelmez heralde polis jakflskd ne caddelerde mi bekliyorlar namdöskdms

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen onu ogrenmen lazim bu ehliyet paketinin icinde bir parca onsuz alamiyon ehliyetini, gidecen sisme balon insanlara kalp masaji falan yapacaz kim bilir suni teneffus bile yaptirirlar bize onca insanin icinde kfkgfdkgdf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah’ım ben neler okuyorum şu an ancmsöfööakdkskdks

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben kayıtta bugün kadınla ne konuşmuşum acaba su an onu sorguluyorum kakdlskflsldls

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok da cin gibi bunlar olur olmadik yerde onune cikiyorlar bazen aha daha demin ehliyet dersinden geldigimde evin onune polis arabasi gelmis birisi de kadin polis boyle kalibli kalibli benden daha erkek kdfgkdfgkdfkgfd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Turkiyede var mi bunlar bilmiyom tabi ama burada boyle iste siki yani burasi oyle hemen bi ehliyet kursuna baslim alim yok oyle bir sey burada sistem var kurallar var kfgkdf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hep merak etmısımdır yurt dışında yaşamak nasıl bişi acaba? Nasıl gidip yaşıyorsunuz oralarda 🤣 Helal vallahi zor bir süreç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gitmedik ki zaten burada dogduk buyuduk aile burada kdfgkdhkd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türkçenizin güzelliği? 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Türk müsünüz peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Turkuz tabi canim sende sonradan turk olmadik jdsfjdjg aile falan hepimiz turkuz, aile icinde turk konusuyoz da ondan, babam pek iyi degilde buranin diline onunla zaten turkce konusuruz annemle falan karisik kolayimiza ne gelirse o an iste ama ana dilimiz turkce degil tabi bunu aile icinde aramizda konusa konusa kendimiz ogrendik sifir ders gorduk oyle yok bir iki uc dort bes diye sayilar ogretilmedi yani ana okul gibi mfdgmdfgmd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm anlamışııımmmm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

oh oh cok iyi fhfhjfg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizli bizli de konusmana gerek yok ya cok buyuk degilim kfdkgdfg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşla ne alakası var ki 🤣 Nezaketen hani hiç tanımadığım birisi olduğunuz için 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Olsun alisik oldugumuz bir sey degil sonucta kendimi ozle hissetmeyeyim sonra kkkfdgkdf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Of bu senlik bi durum değil ya mzmvösndmsk nezaketen diyorum işte genel bi davranış 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onu biliyoz canim sende ama ben alisik degilim iste onu diyom dlfdlglgdffd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Alışık mı değilsin 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Orada insanlar hep kabalar galiba mdmfödndks

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya ondan degil de kiminle boyle konusucam hocalarla boyle bi bag yok burada kfdgkf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burada değil canım sosyal yaşamında 🤣 Ev dışında 🤣 İş yaşamı olur, bi bakkala çakkala gidersin yine yabancı insanlarla konuşmak durumda kalırsın sizli bizli konuşursun 🤣 Yani ben tanımadığım samimi olmadığım her kimselere sizli bizli hitap ederim 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Okul olur yine hocalar olur ya da tanımadığın insanlar olur vs vs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Otobüs şoförü abi bile olur jakflsjdls

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yani genelde pek oyle konusmazlar burada duymamda ama bazilari bazen konusur ne bilim buyuk yasli insanlara sizli bizli konustuklari oluyor tabi bazen is yerime yaslilar geliyor otomatik dedigim oluyor farkinda olmadan ama genelde hayir ksdkkfg burada oyle turkiyedeki gibi abi abla kardes bagi samimiyet yoktur insan bir sey istemekten cekinir kfkgdkgfk

Yorumla
  • iyiyimböyle
    iyiyimböyle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Bu enerji ya biz çok mutsuzuz ama?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maşallah der misin bebeğim 🤣🤣🤣🧿🧿🧿

Yorumla
    • iyiyimböyle
      iyiyimböyle
      +1 yıl

Demiyorum git ötede mutlu ol o emojiler ne öyle çirkin çirkin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Knk saçmaladın?

Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.

Paralel parkı halledersen gerisi çocuk oyuncağı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım halledebilirim 🤣 Çok teşekkür ederim 🤲🏻😇 Direksiyon sınavı öncesi öğretirler derslerde diye düşünüyorum

Yorumla
    • Nüklofizo
      Nüklofizo
      +1 yıl

Başarılar dilerim

Yorumla
  • Kaan34j
    Kaan34j Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Sınavlardan çok parasını dert et bence

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eskiden de çok ucuz değildi ki her zaman fiyatlıydı ehliyet almak. O zamanlar alamamıştım yine pahalı gelmişti. Şimdi durumum müsait ancak alabileceğim İnşallah 🙏🏻

Yorumla
    • Kaan34j
      Kaan34j
      +1 yıl

Hiç heycan yapma rahat alırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah, teşekkür ederim 😇

Yorumla
    • Kaan34j
      Kaan34j
      +1 yıl

Rica ederim ne demek 😊 istersen direksiyon dersi bile veririm 😀

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > EHLİYETE KAYIT OLMAK 😍?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

MEZUNİYETTE PİŞTİ OLMAK? 8 cevap verildi
AZRA GÜLENDAM’A SÖYLENENLER💔? 9 cevap verildi
BÜYÜ HAKKINDA BILGISI OLAN ya da DUYANLAR BAKAR MISINIZ LUTFEN ⚠? 37 cevap verildi
Entel bunalimi 😢? 14 cevap verildi
M͎o͎r͎e͎l͎l͎e͎r͎ n͎a͎s͎ı͎l͎ e͎y͎ a͎h͎a͎l͎i͎? 16 cevap verildi
Sünnet meselesi🤦🏻‍♀️? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çabuk sinirlenen insanlar mı daha gerçekçi?
  • En son ne zaman bebis öptünüz🥲?
  • Konserde giydiğim eteğim nasıl?
  • Müzik ondan sorulur! Mahmut Orhan gerçekten iyi bir dj mi?
  • Bazı şeyleri görmemek için sergilediğim performans! Bu gözlüğü satın alayım mı?
  • Siz kilo almada mı zorlanıyorsunuz kilo vermede mi?
  • Size hangi abur cuburu vereyim?
  • Hiç kemiğiniz kırıldı mı?
  • Gece insanı mısınız gündüz mü?
  • Albenisi yüksek biri misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨