5 yıldır bir mühendis ile birlikteyim ilişkimiz çok güzel ama bir mühendisi idare etmek çok zor çünkü programlanmış robot gibi söylenen her şeyin yerine getirilmesini isterler :D ben eşimin işletmeci olmasını isterdim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
halı yıkamacı olsun. halı yıkarsa her şey yıkar karı benim ayaklarımı da yıkar bebeğin kıçınıda yıkar yıkar da yıkar ben böyle bir eş adayı istiyorum
ses çıkartırsa dayak yiyip susmasını bilen bir eş adayı istiyorum en ufak bir şeyde ben annemin evine gidiyorum demiyecek dayak da yiyecek patlıcan yemeğide yapacak ayaklarımı da yıkayacak donlarımı çoraplarımı da yıkayacak
mis mis mis11 Yorumla
"Kocasına Sadık Endüstri Meslek Lisesi" Mezunu olması yeter. :)
Bilmem espriyi anladınız mı ama, işinden gücünden evin huzurunu hissedemeyecekse, özel günlerin özel planlarını, sürprizleri ve ya aile saadetini en güzel hissedeceğimiz zamanları ertelemek zorunda kalacağımız bir mesleği olmaması iyi olurdu.03 Yorumla- +1 yıl
Dost.
Yine tam 12'den vurmuşsun! :) - +1 yıl
@Sakaryalim :) Zaman korkutuyor işte, naparsın.
- +1 yıl
Korkutmamalı aslında.. :)
her an beni öldürebilme potansiyeline sahip, gizli görevinin bir parçası olarak geldigi ülkede beni, gizli kişiliginin bir parçası olarak kullanan,bu yüzden benimle evlenen ve her an öldürebilecek potansiyelde olan, çinli bir anne ve kübalı bir adamın dünyaya getirdigi gizli bir kadın ajan :)
23 Yorumla- +1 yıl
vay arkadaşşş o nası bi dünya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
413Cevap
ev hanımı.. ve ıyı bır anne.. bence kadının meslegı bu olmalıdır.. ha karıyerı vardır o ugurda calısır boynumuz kıldan ınce ama abudık kubudık ıslerde ben esımı calıstırmam arkadas
105 Yorumla- +1 yıl
du bir eksi de ben atayım :D
- +1 yıl
ya espiri olsun diye valla :)
+1 yılpsikopat_hatun diyorki ben hiç mesleğe takılmadım bana ilgisi daha iyi olur diye düşünmüştüm :D hukukçulardan korkarım avukatlar hemde sürekli yalan söyler diye çünkü müvekkilleri savunmak için herşeyi yapıyorlar karekter meselesi yapabilrler :D şimdiki sevgilim kuaför gerçekten çok eğlenceli oluyor :D
00 YorumlaKız şimdi dökülür önvplandaki meslekte bir eş adaylarınıvama gel gelelim reelde yüzüme bakan yok sırf işimden dolayı terkedildiğimi biliyorum şimdikiler f*ck bodymine ondan serseri tipli edebiyat ve sanattan kendini soyutlamış karakter bölünmesi yaşayan insanları seviyor :/
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılManken dfjgj ama üniformalı meslekler çekici oluyor
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...7ccbcad1dd.jpg
40.media.tumblr.com/.../...uePeAe1s99d6oo1_500.jpg00 Yorumla Bu egon seni bir gun hukukcularla karsilastiracak ama eş olarakmi bilemeyiz, insanin meslegi ne olursa olsun onemli olan kisilik sahibi olmasıdır, ne cok görüyoruz yuksek mertebelerde olupda karaktersiz davraniş sergileyenleri? Böyle bir esin olacagina namusuyla helal lokma yediren bir eş istemezmiydin?
04 Yorumla- +1 yıl
Önyargili degilim asla ama insanlara bakiş açim hiç meslekleriyle olmadi bu yuzden baskalarininda bu sekilde bakmasini isterdim hep. Malum olsunki gördüğümüz fikirler ve istekler halkin zihninde hep çita üstü dünyevi talepler, tabikide kültür çatismasi olmasin tabikide birbirlerine yakinlikda eş bir kalip seyrinde olsun; ama ya meslegi yok ve yureği çoksa? Ya kalben huzur veriyor ve dunya islerinde geri plandaysa? :)
- +1 yıl
Bu yüzden asla meslegi ne olacak kim olacak diye dusunmemek gerekiyor vede şu olsun diyede buyuk konusmamak gerekiyor, Ben yarin şunu yapacağim deme inşaallah hayirlisi olur de ve ileride biri çikar karşina degil mesleği tipine bile bakmadan eveet dersin. Hayat bu hepimiz birer engelli adayiyiz.
Kazandığı para helal olduktan sonra çöpçüde olur doktorda.
93 Yorumla- +1 yıl
Helal tebrik ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
Benim maaşımdan az olmasın yeter, hem o iyi hisseder hem de dinde bile önemli bir şey. Boyu boyuna, huyu huyuna, kültürü kültürüne, maddiyati maddiyatina denk olmalı
20 Yorumla
+1 yılNe meslek yaptığı önemli değil fakat acı bir gerçek var ki yanıma yakışması gerek. Bir topluma girdiğimde beni rezil etmemeli... meslekten çok adam olması önemli aslında ^^
20 Yorumlane talihsiz bir düşüncedir bu. insanın parasına, işine göre değerlendirmek ve evlenmek. sonra adam piskopat çıkıyor dayak yiyorsunuz, ya da adam iflas ediyor sen kafayı yiyorsun genç yaşta. sen insanın karakterine göre evlen. akıllı insan ile evlen mühendis olmuş doktor olmuş adam olamamış ömür boyu çekeceksin allahta bir bela verecek sana boşanacaksın. ibretler boşanmalara bak.
01 YorumlaDegisir simdi duruma gore:) Mutfakta aşçı, sokakta hamfendi, yatakta fahişe, uzayda astronot, balkonda nalbur, ben içtiğimde Sofor, bidee kadın dedigin taktin mı koluna yakışmalı, çarptın mı duvara yapışmalı :)
00 YorumlaÇalışmasına gerek yok çalışıyorsada hangi mesleği olduğu bi önemi yok ayrım yapmam
10 Yorumla
+1 yılkarakterli olsun da mesleğini boş ver meslek insanı insan yapan şey değil.
10 Yorumla
+1 yılerkek eline bakmayan işi olan güçlü bir kadın olsun da mesleği pek önemli değil
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılEşimin zengin bir babasının olması i isterdim. Bütün mirasa konup servet sahibi olmayı isterdim.
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 394 cevap paylaştı. Ana sınıfı öğretmeni olsun..
Veya ilkokul..
Hukukçu eş evliyken iyi de, boşanırken sorun olur..
Nasıl olsa beleş diye doluya boşa dava açar, yıllarca adliye kapılarında süründürür insanı..10 YorumlaKadınlar şairleri sever, mütahitlerle evlenirler :) Ben ev hanımı olsun isterim. Eğer bir işle uğraşmak isterse acıverrim bir dükkan kendi çapında oyalansın :D
10 Yorumla
+1 yılsevdiğim eşimin mesleğinin ne olduğu önemi yok , kimse neden asgari ücretli erkeklere bakmıyor sonra hepimiz vicdanlıyıkkk :D
21 Yorumla
+1 yılülkemizdeki kızların yüzde 90 ı hemşire veya anasınıfı öğretmenliği okuyor büyük olasılık ikisinden birisi denk gelir :D
22 YorumlaBir eşim olmasını istemiyorum artık. Ama illa bir eşim olması zorunda olsaydım mesleğinin sanat veya eebiyat üzerine olmasını isterdim.
10 Yorumla
+1 yılAvukat olabilir memur olabilir ev hanımı olabilir mühendis olabilir hepsi olur yani özel sektör de çalışmasın da ne olursa olsun
10 Yorumla
+1 yılinşaat mühendisi veya avukat olmasını isterdim daha çalışkan tasarımcı veya kendini ifade edebilen bir eş
10 Yorumla
+1 yılhiç de öyle olmuyor
evde sana da öğrencisi gibi davranıyor
öğretmen eşleri olma yolundan uzak olun
en iyi tavsiyem budur. yaşanmış tecrübeyle sabittir!!!10 Yorumla
+1 yılÖgretmen olabilir ben 18yasimdayim lise4 e gectim şu an gitar hocaligi ve barlarda calmaktan 1600tl kazaniyorum Ögretmen secmemin sebebi cok zor bir meslek degil kendini hasat etmemesi icin...
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılmaaşından memnun musun? öğretmen maaşı 2 buçuk milyar
- +1 yıl
maaş için yapılmayan tek meslek ama. 2.5 değil 2.1 cu arada maaş da
- +1 yıl
Para adamı bozar benim annemde babamda ogretmendi hic para sıkıntısı cekmedik. Bu arada maasi az buluyorum. Bizim devlet ogretmen emekliyi dusunmesinde marmaray 3. kopruyu yapsin...
- Eğitim & Kariyer konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan bir mesleği olmadığı sürece öyle belirlediğim bir kriter yok. Hatta bana kalsa çalışmasın, yesin içsin çocuklarımızla keyfine baksın.
Ben onların garantisiyim nasıl olsa. Tüm ailemize fazlasıyla yeterim00 Yorumla
+1 yılÇalışmasın ben ona bakarım demem kesinlikle çalışmak isterse onu evde tutamam ama yorulacağı bir iş olmasın hobi olarak çalışabilir ama yük herzaman benim üzerimde olmalı kazandığı maaşıda elbisesine makyajına verir :D
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında doğru erkekler parayı kadınları elbise ve makyaja harcasınlar diye kazanır :D
+1 yılGerek yok çalışmasına benim maaşın yeter ev hanımı olsun :)
20 Yorumla
+1 yılÖğretmen karşı sempati besliyorum daima. O yüzden eşimin bir öğretmen olmasını isterdim ben.
20 Yorumlaİnşaat mühendisi. Gördüğü tek ve en güzel kız ben olayım 😂( nitekim sevgilim de inşaat müh)
23 Yorumla
+1 yılingiltere kralicesi olsun istemekle oluyomu yok ee olmuyo diye hayellerimden mi kısayım kısmıyom banane olsun
00 YorumlaBilmem öyle bı kriter falan düşünmedim kafamda 😅 ama polis olması veya asker falan gurur verici olurdu tabi
00 YorumlaAnnem babam öğretmen, çocukların eğitim açısından çok iyi oluyor, ilkokulda bir yetiştirdiler beni ondan beri adam akıllı ders çalışmışlığım yok ama yapıyorum dersleri.
10 Yorumla
+1 yılbenim için önemlı degil evini gecindirecek ailesini başkasına muhtac etmecek kadar olsa yeter fazlasında gözüm yok. meslegınle mı evlenceksın kı evde huzur mutluluk olsunnn yeter
00 Yorumla
+1 yılEvlilik hayatını aksatmayacak, onu sinir stres sahibi yapmayacak en önemlisi de anne olduktan sonra da devam edebileceği bir mesleği olması yeterli. Etiketçi değilim.
00 Yorumlaİngilizce öğretmeni, o olmazsa Resim öğretmeni, o da olmazsa Okul Öncesi Öğretmeni istiyorum. Olacak ta inanıyorum buna.
00 Yorumla
+1 yılögretmen olabilir... ya da ev hanimi olabilir..
tabi.. bir firmada danismanda olabilir
bilemiyorum
istemekle olmuyor ki:)00 Yorumlamühendis ? ama ne mühendis olsunda ne olursa olsun türündenmi ?:))) bence ziraat müh . tercih edin herşeyin dogalını yersiniz ...
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbilgisayar mühendisi :)
+1 yılSağlam düzgün helalinden bir işi olsun ne iş yaptığı farketmez
10 Yorumlainsan olsun her türlü parasını kazanır meslek önemli değil taşı sıkar suyunu çıkartır vesselam 😄
10 Yorumla
+1 yılOo bebek 😍😍
İşi farketmez hep derim. Çocuğumuz şu lazım dediğinde alabilelim yeter12 Yorumla- +1 yıl
Fıstık 😍😍
Kendi mesleğimden olursa daha iyi anlaşırız gibime geliyor
11 Yorumla
+1 yılNe olduğu önemli değil benim için. Gözleri gözlerim de olsun kâfi.
10 Yorumla
+1 yılSporcu olmasını isterdim, futbolcu çıktı 😄
Çok da güzel oldu...😆10 Yorumla
+1 yılSekreter ve birkaç meslek hariç herşey olabilir önemli değil :D
12 Yorumla- +1 yıl
@Almıla97 Sekreterlikte birşey yok sadece sekreter istemiyorum en doğal hakkım :D
+1 yılAvukat. Hayalimdeki meslekdi hahaksizliga asla gelemedigim icin, ama ben basaramadim umarim esim avukat olur :)
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
sizi yargılamıyorum eleştirmiyorum da, sadece gördüğümü belirtiyorum bu arada şunu da bilmenizi isterim bugün olanların cogu bugünde kalacak siz hep yalnız olacaksınız hep tek olacaksınız bunu unutmayın bugün buna engel olanlar ömür boyu sizinle olmayacaklar ama gecmısınız gelecegınız ruhunuz bunlar hep szınle kalacak.
memnun olduğu bi işi olsun mümkünse eve asık suratla gelmesin de
11 Yorumla
+1 yılhukukçu kız arkadaşım vardı..
haklı cıkma ihtimalin maalesef ki yok..
beyin o yönde çalıştığı için sürekli bahane üretebiliyor, beni bezdiriyordu.
meslek ayrımı yapmam, eş konusunda..00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. illaki çok iyi bir işi olsun demiyorum bana denk olsun para kazansn boş durmasın.. fotoğrafçı ya da yönetmen olmasını isterdim. bu arada sevgilim mühendis
10 Yorumla
+1 yılstatüsü olsun çok kötü olmamak şart ile bir maaşı olsunki benim maaşımdan aşşagıda olmasın beyyyy olsun tek olsun benim olsunnnnnnn biricik olsun yeaaahhhhh
04 Yorumla- +1 yıl
burada söyleyip hırsıza davet çıkarmam:))))))))))))))))
- +1 yıl
biliyorummmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))
Bayan kuaförü olsun masrafı bedavaya gelir hiç degilsr😂😂
10 YorumlaNe farkeder insan olsun iyi bir kalbi olsun yeter :)
11 Yorumla
+1 yılAdam olsun helal kazansın mutlu olduğu bor işte olsun
10 Yorumla
+1 yılAstronot olsun bir gitsin tertemiz 2 ay evde House Party :D
10 Yorumla
+1 yılBenimkinin mesleği astsubay. Benim öyle üniformalı hayranlığım falan yoktu ama böylesi nasipmiş 😄
00 Yorumla
+1 yılAskeriyeden olmasını isterdim hep.
Nasip , sevdiğim kişi ise bambaşka bir meslek grubundan.00 Yorumla
+1 yılIlk tercihim doktor
Ikinci ogretmen
Ucu dusunmedim.04 Yorumla- +1 yıl
Kaç koca alacan yeter da
- +1 yıl
Öyle degil ya. yani doktor bulamazsam ögretmen olsun diyorum
- +1 yıl
İlla meslek önemli mi
- +1 yıl
Tip daha önemli ama ilkokul mezunu da olabilir seviyosam. o kadar da onemli degil.
+1 yılSevdiğimle gurur duyorum :)❤bukadarını söylebilirim
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılHelalinden parasını getirsin yeter..
Meslek olarak özel bir isteğim yok.00 Yorumla
+1 yılMühendis olsun isterdim ama daha iyisini buldum 😂😎
03 Yorumla- +1 yıl
Adam doktor daha ne olsun.
Manken ve bugibi saçma sapan mesleklerde olmadigi surece, dierlerinin hiç bir onemi yok. her meslekten olabilir,
10 Yorumla
+1 yılen azından ben bişeyler için ugraşmışsam oda bişeyler için ugraşsın isterdim ama şart koşmazdım
00 Yorumla- Devamını Gör (636)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat