arkadaşlar selam yks 2023 için ne zaman çalışmaya başlamak lazım
raunt mu doping hafıza mı
dershane şart mı
raunt mu doping hafıza mı
dershane şart mı
Eğer bir çok dersten ciddi eksiğiniz varsa dershaneye gitmenizi öneriyorum. Eğer matematik gibi sadece 1-2 dersten eksiğiniz varsa, dershaneye vereceğiniz para ile bu iki dersten çok daha etkili olan özel dersi tavsiye ederim. Üçüncü olarak şunu önerebilirim; eğer bilgi konusunda sıkıntınız yoksa, sadece soru sormak gibi basit nedenlerle dershaneyi önermem. Hatta soru sormak için özel derse de gerek yok.
İstediğiniz dersten istediğiniz saat soru sorabileceğiniz, çok daha ekonomik olan, kunduz soru uygulaması gibi soru uygulamaları işiniz görecektir. Uygulama sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Zaten çok popüler bir uygulama.
Başarılar dilerim.
Dershaneye git bence
şöyleleri de var eğer ki kendi sistemini kurup kendi disiplinini olusturabiliyorsan gitme
ama ben mesela öyle değilim mutlaka birinin beni kontrol etmesi lazım o yüzden gidiyorum
doping hafıza ise bence dershaneye gittikten sonra gereksiz
ama şu sorularını sorman için uygulamalar bul
Cevap
2Cevap
Günümüz teknolojisinde dersane vakit kaybı. YouTubede çok daha fazla seçenek. Soru uygulamaları var. Disiplik olduktan sonra gereksiz
Dershane bence çok gerekli değil kitaplarını al güzelce hazırlanabileceğine inanıyorsan hiç uğraşma
Kardeşim de 2023 te girecek sanırım şu an 10. Sınıf. Hem dersane hem doping hafıza düşünüyoruz
Hayır üniversite terk
Bildiğim tek şey deneme sınavlarının katkısı > diğer her şey
İstersen ufaktan ufaktan şimdiden başla. Ben rauntu öneririm, dershane eğer evde çalışamıyorsan şart. Yine de eve geldiğinde de çalışmalısın.
Dershane iyi kaçıncı sınıfsin
Mezun üniversite terk
Dershane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?