Yurttan atılabilirim?

Bir ay önce yurtta çıkan sorunları twitter a yazıp yetkili yerleri etiketlemiştim, iğrenç bir kurum falan yazmıştım ama kastım bakanlığa ya da yurda hakaret değil, yurdun yemekhanesine hakaretti. Etiketleme sebebim yetkililer görsün de süreç hızlansın, yardım edilsin diyeydi. Hakkımda tutanak tutuldu ve savunma yazısı yapmam istendi. Ben de elimden geldiğince kendimi savundum ve kurum ve kuruluşlara hakaret etmediğimi, böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmediğimi ve laflarımın çarpıtıldığını söyledim. Çünkü yurttan alakasız birilerine göndermeli bir yazı yazmıştım ama onu da yurda yönelik yazdım sanmışlar. Babamın telefonundan kız kardeşimin espri yoluyla çok kişi saldırın, kimliğinizi tespit edemezler türevi bir mesaj yazmışlığı vardı, onu da şaka yaptığı belli diye twitter a koymuştum ama sildim sonra o gönderiyi. Kız kardeşimin yazdığını fark edince tutmadım profilimde. Yurt idaresine sildim diyorum, ama geç sildin diyorlar. Basbaya beni yurttan atmak istiyorlar şu an, savunmamı yazdım bekliyorum. Kalacak yerim yok burada, evimden çok uzaktayım. Üstelik dönem ortası, dönem ortasında kalacak yeri nerden nasıl bulayım? Son sınıfım, yarım dönem sonra mezun oluyorum zaten. Bu zamana kadar ne lisede ne ortaokulda disiplin cezası almadım, hiçbir kavga ya da siyasi olaya karışmadım. Notlarım da fena değil. Ne yapacağım ben?
Yurttan atılabilirim?