siyasete atılmak isteyen birinin kesinlkle bilmesi gereken şeyler nelerdir? ciddiyim hırsızlık felan demeyin litfen?
Cevabın nedir?
+1 yılİp üstün de sırıtan cambaz misali,
Organize biçim de donanımlı olmalısın.
Sen ip'in üstün de cambazlığını gösterir iken sırıntkanlığınla,
Politikanı rahatlıkla uygulıya bil.
Geniş ve vicdan-siz olman ilk şart,
Kendi çıkarların doğrultusun da kendicanın dan olanı hiç gözün kırpma dan harcıya bileçek potansiyel de olman şart.
Yeri geldiğin de asla dediğin her ne var ise yapa bilmeli,
Maske kolleksiyonun geniş ve kapsamlı olmalı.
Bir numaralı halk sever olup bir numaralı halk düşmanı ola bilmelisin,
Çıkarlarının-hırsının önüne geçecek bütün unsurları yok edebilme kapasitesine ermiş olman gerek.
Öncelikle iyimserliğin den arınmalı,
Sömürgeci dişlerini takmalısın,
Kan susamış caniliğini davetlemelisin.
#GibiGibi00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bütün ideolojiler hakkın da bilgi ve fikir sahibi olmak,
Atatürk fikir ve ilkelerini benimsemek (her ne kadar benimsenmese de)
Ülkenin stratejik savunma mekanizmalarını (sinir merkezlerini) iyi bilmek
Belli başlı siyasiler hakkın da bilgi toplamak
Kekeme olmamak
İyi diksiyon
İyi ezber
Eee biraz da ağız laf yapmalı tabi
Global siyaset hakkın da fikir sahibi olmak
Bol eleştiri, bol taş02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
+1 yılHerkese hitap etmeyi çok iyi bilmelisin ve ayrıca senin çıkarların herşeyin üstünde olmalı bencil olmalı ama bunu hissettirmemelisin siyasete atılırsan eskiden değer verdiğin biçok şeyin değerini yitirmesi gerek sürekli lafını değiştirmen ve yalan söyleyebilmen gerek ama şuanki hükümet bildiğim kadarıyla bunları yapmıyor türkiye bence artık doğru siyasetçiyi anlayabiliyor. Belirli stratejiler ortaya koymalısın ve bunları uygulayacağının güvenini sözlerinle vermelisin topluma seslenirken yürekten ve içine işleyen kelimeler kullanmalısın kendi proragada ve reklamını yapabilmelisin.
00 Yorumla
bir kere sağı da solu da bilmek lazım. Ama baya baya iyi bilmek lazım ki konuşman gerektiği zaman ebleh ebleh bakmayasın.
Türkiye tarihini yalayıp yutmak lazım.
Ağzının iyi laf yapması, ikna kabiliyetinin yüksek olması, insanları ikna edebiliyor olman lazım.
İnsanların sorunlarını hakikaten anlayabiliyor ve çözüm üretebiliyor olman lazım, kısacası pratik zekanı kullanman lazım bol bol.
Ki bence hepsinden en önemlisi de şudur: Sadece toplumun belirli bir kesimine değil olabildiğince esnek olup her kesimine hitap etmek lazım. Kendi görüşün ne olursa olsun.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk siyasi tarihini iyi bilmesi gerekiyor.
Sağcılık, solculuk, dincilik, ulusalcılık, Atatürkçülük, kominzm nedir ne değildir, iyi araştırması gerekiyor.
Son 50 60 yıldır yapılmış olan darbeleri, karşı devrimleri, Avrupa ile ilişkilerin analizini yapması gerekiyor.
Körü körüne kendi inandığı siyasi görüşü savunması onu siyaset adamı değil kör bir adam yapar.00 YorumlaBunun iki yolu var.
1) Mevcut bulunduğun yerel bölgende çok güçlü olacaksın. Bu yıllarını alıyor insanın. Kendin bağımsız çıksan dahi %20 oy alabilecek kadar gücün olacak.
2) Genel merkezde her gün olacaksın her gün orada çalışacaksın genel başkanın kontenjanından listeye gireceksin...
Başka yolun yok...
Tecrübe ile söylüyorum.00 Yorumla
+1 yılsiyasi tarihi iyi bilmesi lazım. kültürlü biri olması lazım ayrıca dış, iç ve ekonomide inandığı fikirler olmalı. en son olarak da iyi bir konuşmacı olması lazım ama bizde genelde bunlar önemli değil galiba
00 Yorumla
+1 yılRecep Tayyip Erdoğan Bir liderin doğuşu kitabını bir oku istersen, dünyaya onun gibi siyasetçi gelmedi nasılsa , örnek alabileceğin başka insanlar olmasın
15 Yorumla- +1 yıl
örnek alabileceğim çok insan var. tek bir kişiyi örnek alamam. benim için büyük örneklerimden biride Margaret Thatcher
- +1 yıl
Yaşadığın toprakların kütlürünü taşımayan insanları örnek almamalısın. Sana bir fayda sağlamayacaktır. En yakın örnek olarak bunu verdim ve aynı zamanda yer yüzünde tayyip erdoğan kadar desteklenen başka bir siyasetçi olmadı. Örneklerini iyi seç, ideolojiyi bir kenara bırak. Sevmiyorsan sevmiyorsundur, fakat başarılı bir siyasetçi olmak istiyorsan başarılı insanları örnek almak zorundasın.
- +1 yıl
tamam
türkiyenin siyaset ve yakın tarihini bil bu konular hakkında insanlarla tartışıp onların düşüncelerini al, siyasi kitaplar okuyup siyasi bilimler gibi bölümlere git:)
00 Yorumla
+1 yılOncelikle nizamul mülk'un siyasetnamesini iyi okumasi lazim. Anayasayi ve ulkenin siyasi gecmisini didik etmesi lazim. Siyasetcileri ozel hayatlarina kadar takip etmesi lazım. Daha bir sürü şey.
02 Yorumla- +1 yıl
hukuk okumak istiorum zaten. muhtemelen anayasayı ezberliycem
- +1 yıl
Ezberleme anla
+1 yılinsanların göznüe baka baka yalan söylemen gerek. Hazır cevap olman gerek. herbiboku biliyomuş gibi görünmen gerek kör cahil olsan bile. aldatcaksın yeri geldiğinde hak yiceksin öyle işte pek bişey yok anlıcağın.
00 YorumlaÖncelıkle neden istedığıne baglı?
Daha sonra EŞİTLİK, ADALET bunun gıbı kavramların gercek anlamını bilmen gerekli?00 Yorumlaohoo sende en önemli özelliği kapatmışsın olmaz böyle
01 Yorumla- +1 yıl
uff
+1 yılDüşüncene uygun bir partinin gençlik, kadın kolları vs. işe başlamalı ve çalışarak kendine partide bir yer edinmelisin
04 Yorumla- +1 yıl
düşük bir partiden başlamak istiyorum
- +1 yıl
zamanla değiştirecek misin:D
- +1 yıl
sanırım :D büyük partilerde hedefime ulaşmak çok dha zor olur
- +1 yıl
anavatan partisinden başla direkt genel başkan olarak:D
Eğitim & Kariyer konusunda 567 cevap paylaştı. yalan söylemeyi bilmelisin önce. Bol keseden sallamayıda öğrenmelisin bunun gibi bir çok insan dışı karakterlere sahip olman lazım.
00 Yorumla
+1 yılEn önemlisi cesaret. Benim bir tanıdığım bu işin içinde ve yayına yansıtılmayan ne çarklar dönüyor bir bilsen.
00 Yorumla
+1 yılsöylediğine kendinde inanmalısın :) entry ye bak ya neyse gün gelcek yaptım oldu diceksin:D
00 Yorumla
+1 yılTarihini bilmelisin... Devlet yonetimi hakkinda bilgi sahibi olmalisin
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbirkere çok okuyacak çok dinleyecek
birikim ile kendini ifade edecek..00 Yorumla şu an burada sıralasam yalan olur çünkü artık torpil işi oldu siyaset :/
00 YorumlaBen 3 yıldır dersini geçiyorum şu siyasetin, hala tam ne gerekiyor bilmiyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
ne okuyosun ki
+1 yılTek bir ırkın milliyetçisiysen ilerleyemezsin. Müslüman değilsen ilerleyemezsin. Masaya vurduğun elinden kendin korkuyorsan ilerleyemezsin.
00 Yorumla
+1 yılKarizmatik olması 1 2 hitap sanatı 3 genel kültür ve seviyesi çok okuması bilgili kültürlü olması 4 liderlik 5 hedefler
08 Yorumla- +1 yıl
güzel olsa olma mı?
- +1 yıl
Siyasette zeka gerektiren işler vardır güzelim diye herseyi yapacağını düşünen kızlara aptal denir ve ne aptalca güzel olunca manken olur muyum oyuncu Olurmu yum desen anlarım bir kasanın doktor olmak istemesi gibi biri bir laf sokma nasıl cevap vereceksin ben siyaset okuyorum 4000 i gecikme kitap okudum 8 farklı gazete okuyorum ve okumaya devam ediyorum buna ragmen kendimi yeterli görmüyorum sen neyin kafasını yasiyosun söylediğin kelimenin anlamını biliyomusun
- +1 yıl
yine yanlış anlaşıldım malesef. karizmatik kelimesinin sadece rkekler içn kullanıldığını sanıyodum. yukardada açıkladım. güzellikle bir bok olmıycağının farkındayım
- +1 yıl
Ama güzel olmak yeterli degilmi dedin bir ülkeyi güzellikleri yönetebilirsiniz día görünüşe bu işin ne alakası var erkeklerde karizma kadınlarda Zerafet zerafetin de güzellikle alakası yok
- +1 yıl
tamam demek istediğim zarafet
- +1 yıl
Sen bana hedeflerini soyle ben ulaşmam için sana yardımcı olmaya çalışırım hangi parti var aklında
- +1 yıl
hiçbiri. önümde çok yol var daha. en az 10 yıl.
- +1 yıl
Ben şu an İstanbul masa başkanlarından biriyim Hiç bir bağlantım yoktu sadece donanım ve becerilerime baktılar iş başvurusu gibi zirveye oynadım
+1 yılağzının çok iyi laf yapması ve çok iyi yalan söylemesi
00 Yorumla
+1 yılİletişimin kuvvetli söylediğin sözler düşündürücü ve en önemlisi hizmet etmeyi yeniden tanımlamalısın.
00 Yorumlayalan söylemeyi. kıvırmayı iyi bilmek. kendini fazla öne cıkarmaktan çok torpilini iyi bulmak siyaseti iyi yapmanın şartlarıdır.
00 Yorumla
+1 yılyalanı dalevereyi iyi kıvırması lazım. her lafa bir cevabı olmalı hitabet yeteneği iyi olmalı. "I" lamadan konuşabilmeli.
00 Yorumlasiyasetçi dediğin yumruğunu kıyar masaya gerekirse atarı yapıp ülkeyi savaşa sürükler işte bir siyasetçinin en önrmli özelliği cesaretidir.
00 Yorumlaönce parti üyesi olarak başla sonra gençlik kolları kadın kolları falan derken parti içinde kendini ne kadar gösterirsen o kadar iyidir.
00 YorumlaKitlelere Hitap Etme Ozelligin olmali.
Hafizan Guclu Olmali.
Ve İyi Yalan Soyluyor Olman Lazim.09 Yorumla- +1 yıl
neden hep yalan ya?
- +1 yıl
S kerim Kürdü küre hitap etmesine gerek yok hemen kendine bişey yontem insan artığı ve mantıklı de gerek yok azınlık degil cogunu önemli
- +1 yıl
@wRitENigHt o zaman o dediğin azınlık ne oluyo? insan olarak saymadığın haklarını vermediğin o azınlık?
- +1 yıl
Hak dil hakkı gibi basit bir konusma hakkı için başkalarının evlatlarının yaşama hakkını elinden alan adamların hakkı 1 liralık kurşundur
- +1 yıl
@wRitENigHt o insanların arasında madur durumna düşen diyer insanlar. sırf bazıları yüzünden bu günahı üstlenen insanlar?
- +1 yıl
Söz konusu vatana gerisi teferruattır Samanlıkta iğne aranmaz
- +1 yıl
@wRitENigHt benim istediğim vatan bu değil
- +1 yıl
Insan ların istegin göre vatanı şekillendiremeyiz saygı duyarım düşüncene başka bir yere git kardeş
- +1 yıl
senin düşüncene görede şekillenemez. bu vatan içindeki masum her bir insanla değerlidir.
+1 yılinsanlara hitap etmesini çok iyi bilmeli konuşurken iddaa edebilmeli ve yalancı olmalı
00 YorumlaGuzel olsa olmami yaziksin o zmn anca bir siyasetcinin metresi falan olursun 😚
04 Yorumla- +1 yıl
arkadaş kaizmatik olması lazım yazmış. ona hitapen yazdım. kızlar karizmatik olamaz sanırım.
- +1 yıl
yok sanıyodum. var heralde ne biliyim
Siyasetçi olacaksan ağzın laf yapacak , halka hitap edebileceksin. En son profesör diye konuşamayan adamı çıkardılar bir bok olmadı.
00 Yorumla
+1 yılCevren olmali genel kültürün iyi olmali konusma uslubu ozenli olmali. Bilgi cok ama cok önemli
00 Yorumla
+1 yılSiyasetci olacaksan cok durust ve yalan konusmaman gerek.
00 Yorumlakimin ağızına göre nasıl şerbet vereceğini bilmeli ilk öncelikle...
00 YorumlaSiyasal bilimler okumadan iyi bir siuyasetçi olamassın bence
00 YorumlaHitabetin iyi olacak çevre olacak ve insan ilişkilerinde iyi olman lazim
00 Yorumlayalanı su gibi konuşmak ve e eklimesi yalanı düşünmek
00 Yorumla
+1 yılağzı laf bilcek düzgün ve mantıklı konuşcak boş değil
00 YorumlaYanardöner olacaksın tek şart bu.
00 Yorumla
+1 yılTürkçesini düzeltmesi gerekir.
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun cevabı 10 sayfaya sığmaz...
01 Yorumla- +1 yıl
üff :/
+1 yılen az 1 sene hapis yatmalı hatta hücrede yatmalı..
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılyok kanka senden olmaz
08 Yorumla- +1 yıl
sana sormadım kii
- +1 yıl
Ben soruda öyle bir ibare görmedim diye sonuçta bende sitenin bir üyesiyim bu soruyu her halükarda görücektim.
Eğer cevaplamamı istemiyorsan profilime tıklayıp sol sütündaki engelle tuşuna basabilirsin. - +1 yıl
sölemeye çalıştığım şey o değildi. soruda olabilmiyim? benden olur mu diye bişey sormadım
- +1 yıl
ben senin hakkındaki düşüncemi söyledim.
- +1 yıl
burdan değil özelden yazmalıydın.
- +1 yıl
özelden bu zamana kadar hiç bir kıza mesaj atmadım atmam da.
- +1 yıl
burası bunu diyebileceğin bir yer değil ama.
- +1 yıl
Özür dilerim. Birdaha olmaz.
Kadından siyasetçi olmaz k. bakma acnak maşa olur.
061 Yorumla- +1 yıl
Margaret Thatcher
- +1 yıl
hayır anlaşılmadı galiba şeytan olmaz dmedin siyasetçi olmaz dedim.. siyasetçi ile iki yüzlü ünsanlar farklı drı mesela Abdulhamid hz. çok iyi ilmi siyaset biliyodu ama margaret teacher İki yüzlü pisliktir hayatını okudunmu sen.. Ülkesi ve çıkarı için babasını bile satar o karı
- +1 yıl
ülkesi için..
- +1 yıl
sadece bu mu? sadece kadınlar mı ahlaksızdır? ahlaksızlık? kadınlar namusunu korumak için mi siyasete giremezler? kadınlar? neden aşağılık bir varlık olarak görülüyoruz? ikimizi ayıran şey ne? sizin fazlalığınız mı? biz sizden daha vicdanlıyız? neden? bu kadar mı? neden kadınlar siyasete atılamaz?
- +1 yıl
cevap yok tabiki.
- +1 yıl
sizi idare edebilecek kadar güçlüysek eminim nefsimize sahip çıkabilecek kadarda güzlüyzdür. bu iradeyle alakalı cinsiyetle değil!
- +1 yıl
ben annemle büyüdüm kardeş. neyin derdindesin? benim annem 3 küçücük çocuğu tek başına büyüttü. yetmezmiş gibi kendi çocuğu olmayan 2 çocuğa baktı. TEK BAŞINA. bitek akrabamız bile yokken :D yani evi babası yöneten bir çok kişiden daha iyi şekilde büyüdüm. dedim ya cinsiyet meselesi değil
- +1 yıl
kimse kimseden üstün demedim. ama sen kadınları aşağı görüyosun
- +1 yıl
Türkiyede kadın ve erkek eşit
- +1 yıl
Yaa var ya zorla tartışmaay çekiyon beni :D Ağpır işlerde AÇlışamazsınız.. Duygularınızın katılmaması gereken meseleleri çözemesinzi. Alet edevattan Tamirden anlamasıznı :DDD Araba Sürme konusuna girmiyom bile. Tekrar sölüyom çok değerlisiniz ama en udak da olsa fark var 100 ile 99 kadar olsa bile FARK vaarr !!!1
- +1 yıl
siyaset ve dediğin diğer şeylerin alakası ne?
- +1 yıl
ahh dayanamamandan olmasın o. bence asıl senden siyasetçi olmaz. olsanda eminim seni oyun dışı ederim. ;) şimdiden pes ettin
- +1 yıl
kaçmak siyaset değildir. haklısın siyaset bazen saman altından su yürütmektir. haklısın bazen peser eder gibi yapıp en büyük darbeyi vurmaktır ama siyaset tartışmanın ortasında aklına laf gelmeyince çekilip biraz düşünmek değildir
- +1 yıl
19. ruhum ve aklım söyliyceklerin her ne olursa olsun kaldırabilecek durumda. söyliyeceğin şeyi yaşım a göre mi söyliyceksin?
- +1 yıl
üff valla bende adamla konuşuyom sanıyorum. derdin neymiş senin. >:( daga.
- +1 yıl
dalga değil be daga :D fgjdufryukrh sözlüğünden bir argo kelime :D
- +1 yıl
kelimenin anlamı defol. aklında tut bidaha kullanıcam
- +1 yıl
zamanla öğrenicem değil mi? baştan bilemezsin herşeyi.
- +1 yıl
bak sen. ne işe yarıycak bu maşa senin yanında
- +1 yıl
"sarkıntılık edeceğimi sandın"? tüm sıradan siyasetçi özelliklerini taşıyosun sende. YALANCI
- +1 yıl
ee ne demem gerekiyo şimdi?
- +1 yıl
ruhsuz değilim. ama bazen duygularımı saklamayı beceriyorum. pek uzun sürmesede...
- +1 yıl
çok az şey yaşamışsın. sitedeki diğer bazı erkekler buna egoistlik diyolar
- +1 yıl
maşa kadınları çözememişsin. çözdüğünü sanan bazı rkekler egoist diyolar MAŞA KADINLARa
- +1 yıl
ne yapmaya çalıştığının farkındayım. en başından beri...
- +1 yıl
ne değilim O. o
- +1 yıl
nasıl bu kadar eminsin?
- +1 yıl
neden sana mesaj gönderemiyorum
- +1 yıl
yok iç sütyenli fotomu. nası güzel mi diye sorucaktım
- +1 yıl
siyasetçiler cevap vermeden kaçar mı O. o
- +1 yıl
canım sıkıldı sadece :D sen niye vazgeçtin beni oyuna getirmekten
- +1 yıl
yok mu? yanlış anladım heralda. k. b.
- +1 yıl
of aşağı inene kadar canım çıkıyo mesaj at ya
Hangi parti ona göre cevap vereyim :)
06 Yorumla- +1 yıl
şuanki başta olan muhalefet partilerden değil
- +1 yıl
hayır.
- +1 yıl
tabii ki
+1 yılikna kabiliyeti yüksek olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
öylemi ki? :/
- +1 yıl
ee yani yoksa karşındakileri ikna edemezsen kamuoyu oluşturup kitleleri peşinden sürükleyemezsin:)
iyi derecede yalan bilmelisin :D
00 Yorumlakonuşmayı bilmeli kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu tiple girersen yükselirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağ gösterip, sol vurursa her türlü ilerletir..
01 Yorumla- +1 yıl
anladım
+1 yılyalan söyleyebilmek
00 Yorumla
+1 yılAyni zamanda oyunculuk eğitimi alman şart ;)
00 YorumlaYalan soyliyebilmelisin ilk olarak
00 YorumlaAnayasanın ilk 3 maddesini.
00 Yorumla
+1 yılsoğuk kanlı olacak
02 Yorumla- +1 yıl
ben herşeye ağlaım
- +1 yıl
o zaman zor :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçmişini iyi bilmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiyasetci oalcaksan iyi bir yalancı olman gerek
00 YorumlaYalan
10 Yorumla
+1 yılLiderlik
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Siyasete atılmak isteyen birinin kesinlkle bilmesi gereken şeyler nelerdir? ciddiyim hırsızlık felan demeyin litfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler