Üniversite son sınıfım emlak bölümü. Kendimi çok iyi geliştirmek istiyorum yurtdışına falan gitmek istiyorum ingilizce ve başka dillerde geliştirmek istiyorum yani bir dükkanım olsun omur boyu onda kapalı kalmak istemiyorum nasıl 1 adim atabilirim O kadar iyi kazançlar sağlamak istiyorum ki ama edebimle ve hakettigim kazanci almak istiyorum.1 senede 1 milyon hatta daha fazlasını kazanmak bu iste çok iyi olmam lazim ama üniversitem bittiğinde nasıl bir yol izleyebilirim sizce tavsiylerinizi bekliyorum...
Yaptığı işe göre değişir ama bir evden ortalama 5-10bin TL komisyon alır ama arazi vb. de olabiliyor sırf bu işten 10bin den başlar kazancı 100'bin e çıktığı da oldu yani ortalamasını sen düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çevre ve piyasada güvenilirlik önemli mesela bulunduğumuz ilçede babam en büyük emlakçı
Kaç seneden beri yapıyor bu isi meesela
12 seneden beri ama zaten çok tanınmış biri her işi ona getirirler
Oo bayağıdan beriymis ornegin aylık kazancı ne kadar oluyor. dürüst ol. ama
Yaptığı işe göre değişir ama bir evden ortalama 5-10bin TL komisyon alır ama arazi vb. de olabiliyor sırf bu işten 10bin den başlar kazancı 100'bin e çıktığı da oldu yani ortalamasını sen düşün
Az çok biliyorum aslında ama yine bi soriyim dedim meraktan
Adamın rehberinde 7000 civarı kişi kayıtlı 2 telefonu var zaten
İstanbul'da bu isi yapmak mantiklimi sence birde yanlış anlamazsan toplasanız kaç milyon değerinde paranız vardır?
Ahaha ordamisin
Gayrimenkuller vb. sayılıyor mu bir de babam bir yandan da müteahhitlik yapıyor yani sana söylerim miktarı ama emlakçılık bunun %10'unu oluşturur
30 Mn civarında varlığımız vardır herhalde ama daha dedemden bekliyoruz bir şeyler
Cevabın için teşekkürler Allah daha çok versin
Bu arada iatanbulda yapmak mantiklimi
Zannetmiyorum
Ee İstanbul daha. Buyuk ve is açısından daha iyi biliyorum siz nerden ki
Balıkesir
Sermayesiz hic birsey yapilmaz.
İnsan bu cevabinin sorduğum soruyla hic alakası yok
İnan
Acaba parasiz bunlari nasil yapacaksin. Simdi sen inan.
Boş iş her yer emlakçı
Amcamlar.3 seneden beri emlakçı resmen 2.5 milyonluk dubleks evleri var ve emlakcilik yaparak aldılar 2 sene de
Yok diye biliyorum
Emlakçı tanıdığım var. Şu an hesabımda 5000 var dedi
Beş bin mi çok az kız sakız pastası gibi bir şey bu meslekte hem yeni emlakciysa ondandir belki
Yok bildiğim kadarıyla yeni değil. Herkes çok para kazanmıyor anlayacağın 😕
artık yok
ev ev dolaş para çok 🤭🤭