Tıbbi sekreterlik ve mali müşavirlik?

iyi akşamlar KS dostlarım nasılsınız umarım iyisinizdir ben çok yorgunum malum vizelerim var fakat siz değerli dostlarıma da bir sorum var.
Ben tıbbi sekreterlik 1. sınıf öğrencisiyim fakat geçen yıl lise stajımı smmm ofisinde yaptım oradaki mali müşavir patronlarım muhasebe okumamı istiyorlardı geleceği parlak özel sektörde 10 bin maaşı var vs. diye fakat ben muhasebe seçmek istemedim çünkü o staj döneminde çok sıkılmıştım bunalmıştım sürekli hatalar çıkınca stajerler olarak bizi suçluyorlardı benim de hep isteğim öğretmen olmaktı puanım tutmayınca da o yüzden tıbbi sekreterlik seçtim fakat şu an tereddüt ediyorum acaba muhasebe seçip mali müşavirliğe mi yürüseydim diye şu an okuduğum bölüm düşük ve saygınlığı pek yok gibi kendini yükselten bir meslek değil sizce ne yapmalıyım kpss den atanmaya mı bakmalıyım dgs den iibf ye tamamlayıp ardından mali müşavirliğe mi yürümeliyim mesleğin içinde olan tanıdıklarınız veya sizler olabilirsiniz mali müşavirlik ve tıbbi sekretrelikte o yüzden yorum yapmanızı rica ediyorum benim çok çok değerli ve önemli başınızı şişirdiysem affola:)
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
😔😔😔😔😔
Tıbbi sekreterlik ve mali müşavirlik?