4. sınıfım ve ne ders çalışmak istiyorum ne de okula gitmek hatta okulu bırakmak istiyorum. Bölümümü sevmiyorum ve tekrar üniversiteye hazırlanmak istiyorum... sizce yanlış mı yapıyorum?
Okulu bitirebilecek gibi değilim sınavlara çalışmak istemiyorum hiçbir şekilde..
Okulu bitirebilecek gibi değilim sınavlara çalışmak istemiyorum hiçbir şekilde..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Diyelim bıraktın hangi bölüme gideceksin ve gittiğin bölüm sana iş garantisi verecek mi?
Gittiğim bölümün iş garantisi çok yüksek
E niye bırakıyosun o zaman
Yok şu an ki bölümümün iş imkanı hiç yok
Biraz daha dişini sık az kalmış
Uzayacak her türlü 1 sene az kalmadı işte
Burayı bitir... yeni bir üniversiteye başla
Bende ayniyim ya 2. Sinifim ne olacka bilmiyorum
Senin de mi derslerin çok kötü
Benimde dersler kötü ekstradan hocalar da kötü stresten ölüyorum
Sen bensin yemin ederim fakat tek farkımız benim için çok geç sen daha başındasın. Mücadele et
Ben gec basladim 23 yasindayim Şu an hicbir sey gec degil bence
Okul sonrası boşluktanmi korkuyorsunz
Yok okumak istemiyorum bu bölümü, hiçbir şekilde ders çalışmak istemiyorum
İstediğine odaklan o zaman belki öyle saha mutlu olursun ama önce başladığını bitir
İşsiz mi kalıcaksın peki napıcaksın?
Bitirsem de bitirmesem de işsizim de, başka bir bölüm okumak istiyorum
Bitir diplomanı al derim nerden fırsat çıkacağı belli olmaz
Bitirecek gibi değilim senem uzuyor ders çalışmak istemiyorum, okula gitmek istemiyorum... artık bilmiyorum bi karar vereceğim
Bende hiç mi hiç çalışmak istemiyorum valla
Bölüm ne ki?
@makmüh34 evet bende merak ettim 4 yıllık bölümse iş imkanı olmalı
@makmüh34 sosyoloji okuyorum derslerim bok gibi.. 8 tane alamadığım ders var seneye 11 tane ders vermem lazım iyice boka sarıyor ve benim hevesim yok hiç
Sık dişini al diplomanı
O kadar okudun boşa Mİ gitsin
Derslerim aşırı kötü kurtaracak gibi değilim 2 sene daha başka şehirde durmak istemiyorum. Hevesim hiç yok, kafayı yicem ne yapıcam ben
Sosyoloji şu an sıkıntılı ama arkadaşın dediği gibi kendine yazık etme son düzlüğü de geç diplomayı al ama başka iş yaparsın iş yaparken başka bölüm okuyabilirsin
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Ben mezunum kendi mesleğimi yapıyorum çok şükür şümdi bir bölüm daha okuyorum ve ben okul uzattım kaç kere al bavulunu git nıktasında oldum ama bölümü severek yazmıştım tek dayanağım oydu bitirdim...
@makmüh34 sıkı bir ailem var uzayan senelerim için beni okula göndermezler ve bana kötü davranırlar sanırım bundan korkuyorum
Bundan korkacak hiç bişey yok çünki emin ol onlar senden daha çok üzülürler kaldığına ama senin o kadar seneni çöp etmezler biz buna harçlık gönderdik yatırım yaptık vsvs ailer bu konuda bizden daha duyarlı ben bunu kalacağım sene babama nasıl söylerim dediğimde sabaha kadar düşünmüştüm kessin sonuç akarı kokarı yok bunun ailen arkanda olur daima