fikirleriniz tecrübe olanlar var mı
aşırı heyecan yapıyorum ya
aşırı heyecan yapıyorum ya
Sana işi gösterirler. Yavaş yavaş alışırsın, endişe etme hiç. Mal gelir, malı raflara dizersiniz, depoya koyarsınız. Erkekler yapıyor zaten mal indirme ve depoya koyma işlerini genel olarak. Arada raflardaki arkada kalmış ürünleri ön tarafa çekersiniz, ürünler doluymuş gibi ve göze estetik durur. Hangi markette çalışacaksın? A101 gibi bir yerse kasaya da bakarsın. İlk günden kasaya geçirmezler. Gerçi kasiyer olarak mı gireceksin bir markete?
hayırr reyon elemanı diye konustuk kasiyer olmaya korkum var simdilik kasiyerlik hariç her işi yaparımm ya
a101e evet
Bir kaç gün markette reyonda çalışırsın, ondan sonra korkunu yenersin, kasaya geçersin.
Cevap
5Cevap
senin bişey yapmana gerek yok direkt kasaya atıyorlar zaten, şok a101 gibi marketlere girdiysen
kasa mııı hayırr yaaa hiç bilgim yok panik yaparım korkuyorum ya
kaçışın yok direkt kasaya atıyorlar, iki üç bişey gösterip, hele birde şok markete girdiysen sadece kasayı özleyeceğin zamanlar bile gelecek felaket bir şekilde köle gibi her işi yaptıracaklar çünkü, ben okuldan önce 1 yıl çektim o eziyeti
Alt tarafı market ya ürünü okut geç birazda matematik bil
Ne iş yaparsan yap ilk iş günü heyecanlı olur ama ilk günden illa sinirlerini bozacak şeyler yaşarsın ve heyecanını yitirirsin kasma
tek kastım şu kasaya koyarlar diye panik yapıyorum amcam diyor ki kasaya sonra koyarlar seni mağaza sorumlusu çünkü
İlk günden kasaya koymazlar zaten ya
ben razı değilsem kasa işine
Kasaya koymazlar diyorum ya
ilk gündsn diyosun en fazla 1 aya ihtiyaçım var kasa için
Çok basitmiş kasa olayı öğrenirsin hemen
Etrafı ve işi tanican
Kasma zaten orada ki ler sana yardimci olur
arkadaşım orada zaten umarım rahat geçer yardımcı olurlar aynnennn
ay evet o beni motive eder anca bana eğlenceli hale geleceğini düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?