İkisinden birini seçseniz, süse püse ayırdığınız paralar, imkanlar mı daha fazla yoksa renk renk, çeşit çeşit kalemlere ayırdığınız bütçe mi daha fazla?
Kızlar ikiye ayrılır: Makyaj malzemesi çok olanlar, renk renk kalemleri çok olanlar. Siz hangisisiniz?
Benim ikisi de eşit ama bazen kalemler bir tık fazla olabiliyor 😅 napıyım yani kitaptaki önemli notları tut, farklı kalemlerle yaz filan aklımda daha kalıcı oluyor 😂
Eskiden olsa makyaj malzemesi derdim ama artik oyle degilim. Parayi bakim urunlerine yatiriyorum cildime dikkat ediyorum. Arada sirada oje, ruj, maskara aliyorum sadece onun disinda kozmetik alisverisim yok artik. Kalemde almiyorum yalan soylemeyim hic. Kalemlik isim yok cunku.
Eskiden renk renk kalemlerim vardı, makyaj malzemem yoktu. Şimdi kalemleri sıpıttım attım, bir sürü de makyaj malzemem var. Dönem dönem değişiyor insan işte.
Ona geleceğiz daha sonra bir sonraki sorum olacak, akademik başarı mı güzellik mi erkekler neye dikkat edecek birazdan ona bakacağız bir sonraki soruda..