Karşıt cins başa kalkmaz yani sadece bunu belirtmek amaçlı değil kendi yaptıkları ile de sen bir görüş bildirdiğinde ve bu konunun hatalı olduğunu düşündüğünde bile bunu manen hatırlatması bile yeterli olur. Erkekte kendince sorun yapmazsa olmaz. Yoksa
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek çok kazanmalı takıntım yok bu tür egomda yok. Tabi bu kadar bariz fark olması beni içten üzer dışa vurmam ama nasıl desem ekonomik olarak kendimi aile bütçesinde yetersiz görürüm eşimin maaşı benim 3 katım. Bunda eşime kızgınlığım olmaz bu kadar düşük maaş almam eşime göre aslında bu benim hatam sayılır kendimi iyi geliştirmiş olsaydım aramızda bu kadar maaş farkı olmazdı. Mutlu olmamıza engel değil tabi. Kavga kıskançlık kin besleme gibi sebepler olmaz.
00 Yorumla
+1 yılsorun olmakla beraber olmaya da bilir. yani % 1 lik bir ihtimalle kadın çok mülayip kibirsiz egosuz bu durumu bigün ortaya dökmeyecek biridir o zaman belki ama böyle bir kadının yeryüzünde yaşadığına inanmıyorum . karşıma çıksa bile 15 bini duyunca hadi kardeş sen yoluna ben yoluma der ona kendini gösterme şansı vermezdim
00 Yorumla
Benim için değil. Ama kadın sürekli gezip tozmak isteyen bir kadın ise ve kazandığı parayı buna harcıyorsa, 5000 maaşı olan bir erkek bu kadına yetişemez, sonunda da sorun başlar.
Kadın gezip tozar, erkek kendi hayatını yaşar, sadece ilişkiyi yürütebilirlerse o da sorun olmaz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre olmaz ama yani herkes kaldıramaz diye düşünüyorum. Bana göre normal bir durum bu sonuçta herkesin farklı iş durumları var kimisi az kimisi çok maaş alabilir bu gayet normaldir...
10 Yorumla
+1 yılKardeşim ben sorun yapıyordum ama sonra başına neler geldi ;
1. sevgilim 5000 TL alıyordu ben 3000 TL alıyordum
2. Sevgilim babasının 9-10 evi varmış.
3. Sevgilim babasının şirketi vardi , villaları falan
Sen arada ki farkı girebiliyor musun 😅
Şimdi bı tane kız var onunla konuşmak istiyorum kız hemşire ayak bastı parası 4-5 bin TL mis , mesai falan olursa daha da artıyormus. Eğer devlette olursa 7-8 bin TL ye kadar variyormus :( ben de 6 bin TL alıyorum. 😅
Yani benden sana tavsiye ne kadar kaçarsan kaç bı şekilde kactigin seyler seni buluyor etkiye tepki mi ne anlamadım gitti.12 Yorumla- +1 yıl
Eskiden sorun yapıyordum ama şimdi ekonomi kötüye gidince biraz neden olmasın falan gibi de bir fikre kapılmadim değil 😅
bide şu babasının şirketi olan sevgilimle de devam etsem hiç de fena olmazdı diyorum skdkdndji
Niye olsun? Eşler arası şu yarış modundan nefret ediyorum. İki birbirini seven insan zaten maaşıyla şov yapmaya kalkmaz. İkiside aynı evi geçindirmek için kazanmıyor mu o parayı? Bu tarz saçma düşüncelerle ilişkinizi bozmayın. Şükredin iyi imkanlarda yaşayabiliyorsunuz.
20 Yorumla
+1 yılEvet sorun oluyor. Sen istediğin kadar bazı şeyleri para ile iliskilendirmesen bile erkek kendine olan özgüveni para ile bağdaştırdigi için bir süre sonra seni ezmeye sindirmeye çalışıyor.
Kim ne derse desin erkekler bu durumu normal görse bile kompleksli halleri bir canavar gibi sonradan çıkıyor ortaya.
Erkekler kendinden üstün olduğunu düşündüğü hiçbir kadini sevmiyor. Bu acı ama gerçek.22 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin narsisizmini aklınız bile almaz.. Acı gerçek dediğiniz gibi
- +1 yıl
Bunu bir erkek olarak hemcinslerine soylemeniz beni mutlu etti efenim tenks.
+1 yılsistem kurulmaz ise mutlaka sorun olacaktır. kadında 5 bin alıyor gibi hareket edecek. aldığı parada kalan 10 bini çift imzalı ortak vadeli hesapta ya da altın hesabında biriktirecek ki sorun olmasın. hesap anlaşmasında zorunlu haller dışında ya da ev alma gibi kullanılamamak üzere bir anlaşma yapılmalı
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl evlilikmis o oyle
- +1 yıl
Yeni nesil (yeni dünya) evlilik.
- +1 yıl
Benden uzak olsun
- +1 yıl
İnşallaj
+1 yılEvet fıtri olarak erkek kendisini bir işleve sahip değilmiş gibi hissediyor. O evde bir işe yarama iç güdüsü oluyor. Kadın her şeyi kazandığında ve gallettiğinde ise varlığının anlamını binevi yitiriyo diyebiliriz. İsitisnalad olur tabi ki. Özellikle Türk erkeği bu şekilde
10 Yorumla
+1 yılMaddi açıdan ezilmedim ama içlerinden bir tanesi sorun etti diploma olayını MEB onaylı belgelerim tabiki de var her sevgilim ya hemşire ya doktor ya hoca ya öğretmendi bense bir tamirci parçasıyım uçan daire uçak araba motor ahşap su ekektirik elektronik tamir bakım geliştirme makina imalatı tekstil makinaları vs gözle görülebilen her nesneyi tamir ederim eğer gerekli ise geliştiririm
00 Yorumla
+1 yılSorunun en büyüğü, egerki bu kadın Türk kadınıysa. Tabi genellemek gibi olmasın ama çoğu kadının elinde hiçbişey olmamasına rağmen küçük dağları ben yarattım kafasındalar tövbe haşa. birde fazla maaş alıyorsa vay haline o erkeğin gelip gidip yüzüne vurur ben olsam şahsen evlenmezdim o kızla. Ama yabancı bir kız olursa olabilir (Avrupa’dan ) çünkü orada maddiyata önem vermiyorlar adım gibi biliyorum
00 Yorumla
+1 yılOlur. Erkek ileride kadın karşısında ezilir. Ezilmez demeyin ezilir. Ezilen erkek kadına kötü davranır. Davranmaz demeyin davranır. Erkekler hazmedemiyorlar kendilerinden üstün kadınları. Edemiyorlar. Nokta.
41 Yorumla- +1 yıl
Bişe dememize izin vermemişsin ki diyek
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 bin tl gelir çok değil ev kirası ve faturalar ortak ödense erkek gelirine göre hareket edip ayağını yorganına göre uzatsa sıkıntı olmaz. Ben hiç sorun etmem çünkü kendime güvenim tam 😎 gerçi gelirim daha yüksek ev kirası derdim yok araç olarak motorum var. Tüm maaş cebime kalıyor.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sorun çünkü erkekler çok kompleksli.
2521 Yorumla- +1 yıl
Yazık kafana genellemenize s*kayım
- +1 yıl
O zaman her kadında kaşar.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 Böyle düşünüyorsanız hayatınıza bir kadın almayabilirsiniz, tercih sizin.
- +1 yıl
@Laviedemoi Karısının çalışmasını dahi kaldıramayan erkeklerle dolu bir toplumda böyle bir genelleme olması çok normal. Azıcık aklı başında bir erkek de toplumun genelinin bu şekilde olduğunun farkında olduğu için bana hak verir.
- +1 yıl
Başka erkekler beni ilgilendirmiyor çoğunluk olan kişi olduğunu belirtebilirsin. Para avcısı ya da zekaya değil de sade dış görünüşe önem veren, 20 lerinde bile çocuk gibi olan bir ton hemcinsin var, ben genelleme yapıp kadınlar şöyle böyle mi diyeyim?
- +1 yıl
@Laviedemoi Genele yönelik bir soruya neye göre cevap vermemi bekliyorsunuz? Bizim toplumumuzda kadının daha fazla maaş alması çoğu ilişkide sorun çıkarır, illaki sorun çıkarmayacak kişiler de vardır ama bu soruya küçük bir azınlığı referans alarak cevap vermem son derece saçma olur.
- +1 yıl
Küçük azınlıktan kasıt ne acaba, 1 kişi mi 100.000 mü yoksa 1 milyon mu, bunun oranını nasıl bilebilirsin ki? Cinsiyet aynı diye herkes bir değil. Toksik kişilerle takıldığınız için çevreniz de öyle büyük ihtimal. Açıkçası 10 kişi dahi olsa beni araya katıp genellenmesini istemem bu kadar basit, büyük çoğunluk denebilir. Ülkedeki tüm erkekleri de tanımıyorsunuz sonuçta değil mi? Benim tüm kadınları tanımadığım gibi. Ve gördüğüm kadarıyla erkekler de eskisi gibi değil mesela, kadın evde çalışmazsa bunu istemiyor artık ve güzel bi işi olan hayatını geçindirebileceği birini istiyor. Toksik kişiler hariç genel olarak gördüğüm maaşı yüksek olsa dahi sorun çıkarmayacak kişiler.
- +1 yıl
@Laviedemoi Genelleme yapmak için ülkedeki herkesi tanımama gerek yok, ülkede hâlâ evi erkek geçindirir düşüncesi var ve hepimizin bilinçaltına o veya bu şekilde işlenmiş. Şurda kadın çalışmalı mı diye soru açsanız erkeklerin çoğu isterse çalışır istemezse çalışmaz şeklinde cevap verir çünkü kadının çalışması hâlâ zorunluluk olarak görülmüyor ama erkeğin çalışmaması düşünülemez. Ben kaç tane soruda eşim çalışsın istiyorum diyen erkeğin linç edildiğini gördüm, bu çalışsın isteyenlerin de hepsi kendinden fazla kazanmasını sorun etmeyecek diye bir şey yok çalışsın ama aramızda maaş uçurumu olmasın diye düşünenler yine çoğunlukta. Bunun sebebi ne sizce? Ben söyleyeyim kadınlar iş hayatında yer edinmiş olsa bile hâlâ ev geçindirme sorumluluğu erkeğe ait görülür. Bu sorumluğun kendisine düştüğüne inanan erkek de karısından az kazanmayı gururuna yediremiyor, başta sorun etmese bile etraftan sürekli eleştiri alacak ve ister istemez bunu kompleks haline getirecek. Evet istisnalar olabilir, herkesin ne dediğine kulak tıkayacak insanlar olabilir ama soru bireye değil genele yönelik. Benim de bütün erkekler gibi bir iddiam olmadı genele göre cevap verdim, hiçbir kompleksi olmayan biri zaten söylediğim şeye alınmaz.
- +1 yıl
@Laviedemoi Konunun cinsetle de alakası yok. Toplumun kendine biçtiği role insanların gösterdiği tepkilerle ilgisi var.
- +1 yıl
Cinsiyetle*
- +1 yıl
@Acılıkoala kesinlikle öyle düşünmüyorum, sadece bu tarz genellemeletde biz masum erkeklerin ne hissettiğini, nasıl üzüldüğünü size gösterebilmek için sizin yaptığınız şeyi yaptım, yoksa kadınlar üzerine asla böyle bir düşüncem yok beni yanlış anlamayın.
- +1 yıl
@Denix_uysal_67 Üzülecek bir durum yok, sizin de erkeklerin büyük bir çoğunluğunun bu konuyu gurur meselesi haline getireceğini biliyor olmanız lazım. Ben kadınlar hakkındaki arkası dolu genellemelere üzülmem çünkü adı üstünde geneli kapsıyor bütünü değil, arkası dolu olmayanlara da sadece gülüyorum.
- +1 yıl
Hahaha şimdi kompleksli mi oldum yani ne alakaysa, ben birkaç yaşadığım çevrede gördüğüm şeylerden kadınlar para avcısıdır kaşardır odur budur desem ve sen rahatsız olsan bu seni kompleksli mi yapıyor? Dediğin konuya gelirsek eş seçimi yaparken o zaman düzgün kişileri seçeceksiniz, hayatın müşterek olduğunu bilecek ve senin paran benim param demeden artık birbirinizin parası olduğunu bilecek birini seçeceksiniz. Çevrede kadın çok para kazansın diye düşünen kişi sayısı baya arttı, şu ekonomide senin dediğin gibi kişilerin olması azaldı, cinsiyetten çok kültür meselesi. Kendine denk birini bulmayıp hayata sadece senin maaşın kariyerin üzerine bakan biriyle çıkarsan sizin hatanız olur ve bu tipler azalmak yerine kalmaya devam eder.
- +1 yıl
Söylediğin gibi roller fakat artık bu roller değişmeye başladı, eskiden hesabı erkek öder denirdi ama şu an kaç erkek hesabı kendisi ödesin istiyor? Çevremde hiç ben erkek adamım erkek hesap öder erkekliğim azalır gibi kimseyi görmedim, aksine bu kerizlik olarak görülüyor. Dediğine göre bunun da devam etmesi lazım.
- +1 yıl
@Laviedemoi Dediğiniz şeyle bunun hiçbir alakası yok, herkesin kendi hesabını ödemesini kabul ediyorlar. Eşlerinin çalışmasını problem etmeyen hatta isteyenlerin arttığını da söyledim ama kendi hesabını sürekli kadının ödemesinden rahatsızlık duymayacak kaç erkek var? Ben yaşadığım çevrede gördüğüm şeylerden yola çıkmıyorum Türk toplumunun yetiştirilme tarzı ve insanlara empoze edilen bu, aksini iddia ediyorsanız yaşadığınız ülkeyi kendi çevrenizden ibaret sanıyorsunuzdur ki sizin de çevrenizin karısı kendinden fazla kazanan erkeklerden oluştuğunu hiç sanmıyorum. Kadınların para avcısı olduğunu düşünmediğim için iddianıza karşı çıkardım ama kadınlar evlenirken maddi durumu önemser deseydiniz emin olun size hak verirdim çünkü kadınların çoğunda ben bunu görüyorum. Biri çıkıp hepiniz aynısınız diyip beni de o genellemeye dahil etmediği sürece hiçbir genellemeyi şahsi algılayıp karşımdaki "Herkes böyledir demiyorum çoğunluk böyledir diyorum" dediği hâlde uzatmam ben, siz uzattığınıza göre kompleksli olduğunuzu düşünüyorum. Kaldı ki ben durduk yere erkekler kompleksli demedim bir soru sorulmuş ve soruya genele göre cevap vermek durumunda olduğum için öyle cevap verdim. Kendime denk olmayan biriyle işim olmaz çünkü böyle konularda erkeklerin kompleksli olduğunu düşünüyorum, hiç kimsenin kompleksini çekecek değilim.
- +1 yıl
Hahaha okuduğunu anlamakta ya da dediğimi anlamakta çok zorluk çekiyorsun bence de git denginle takıl en güzeli, üst seviyelerle uğraşınca beynin 404 error veriyor ben de uğraşamam. Bu dediklerine de çok şey yazabilirdim ama bu kadarı yeterli.
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaaşımla eşime pek bir şey yapamam. Evin parasını, araba parasını ödemem zor olur bunları daha çok eşimin ödemesini istemem. Vicdanım rahat olmaz. Ayrıca eşim yüzüme vuracakmış gibi tedirgin olurum. Sanki beni terk edip gidecekmiş veya aldatacakmış gibi hisler olur aklımda. Rahat olamam yani.
00 Yorumla
+1 yılGenelde bu tarz şeyler erkekler için sorun oluyor.
91 Yorumla- +1 yıl
Ben elaleme karı parası yiyor dedirtmem uleyn... :))
şimdi günümüzde şöyle bir olay var evi erkek geçindirecek kadının parasına dokunmayak durumu var erkek tutup eşinin parası hakkında şöyle yapalım dese kadın dırdır eder o yüzden kadın fazla para kazanıyorsa evin reisi ilan eder kendisini
00 Yorumla
+1 yılEşitlik var ise erkek fazla kazaninca sorun olmuyosa kadın fazla kazanincada sorun olmamalı. Ama kim ne derse desin kadınlar bu konuda benciller. Biz erkekler kadının gelirine maaşına maddiyatına bakmazken kadınlar bunlara çok önem veriyor maalesef.
00 YorumlaKompleks yapmamak lazım. Sonuçta beraber yaşıyorlar ve beraber bir hayat sürüyorlar.
Ben bazı insanları tanıyorum, kocası yeterli kazandığı halde karisınakoklat. ıyor ve bu yüzden kadıncağızlar kendi harçlığını çıkarmak için çalışıyor.00 Yorumla
+1 yılEşimin benden az almasını istemem. Umursamaz sa paramı seviyor gibi gelir. Kafayı takar sa sürekli senin burnun havaya kalktı der. O yüzden o benden fazla alsın da uğraşmayalım😅
10 Yorumla
+1 yılErkeklere sorsan kadınlar bunu sorun ediyor derler. Kadınlara sorsan erkekler bunu sorun ediyor derler. O yüzden susuyorum. Herhangi iki kişinin sorunu sonuçta. O kişileri tanımıyorsun.
10 YorumlaErkek 5 kadın 15 alıyorsa aile 20 kazanıyordur.
Evlensiktwn sonra erkek, kasın, ben ve sen olmaz. Biz olur. Para ortak havuza konur ihtiyaçlar buradan karşılanır.10 Yorumla
+1 yılBöyle bir konunun konuşulması bile bence normal değil. Tam tersi durum olsa bu tarz bir soru sorulmazdı. Yıllardır genel aile yapısında erkekler kadınlara nazaran fazla kazanır. Şahsen ilerideki eşim benden çok kazansa benim açımdan bir sorun olmaz. 5 bin kazanıyorsam o da ev için 5 bin katsın gerisini istediği gibi harcayabilir. Hatta istiyorsa üste kalanı da ev için katabilir ama zorunda değil. Bu tarz şeyler çok takılacağım şeyler değil :)
10 Yorumla
+1 yılSorun olacağını düşünmüyorum. Kadın kendi maaşından erkekte kendi maaşından harcar ve ortak bir yatırım yapabilirler. Gelecekteki çocuklarına veya kendi gelecekleri için.
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olacak bu biri 15 bin biri 5 bin? Ayrıca erkek genelde veriyor eşine falan hani yedirmeye çalışıyor genelde kadın öyle yapacak mı?
- +1 yıl
@Darkness_Queen bir kişiye beş bin yetmez mi? Zorda olursa tabii yardım yapabilirler ya da bazı isteklerde zaruri olmayan Kendi isteklerini vs kendi maaşından yapmaları dsha doğru.
- +1 yıl
Erkek kadını yatakta mutlu ederse eğer kadın cömert olur diye düşünüyorum dile kuvvet 😛.
Para konusu karakter sorunu yoksa sorun olmaz.
+1 yılYani sorun değil ama şöyle bir sorun... erkek popon yayıp kadının parasını yerse ben o erkeğe saygı duymam. Ayrıca kadın da sıkılır zaten kendinden parasız bir erkekle ilişki yaşamaya. Her şeyi kadın ödeyecek çünkü. Kadın da ister bi süre sonra karşımdaki beni şımartsın.
00 YorumlaBenden yüksek maaş almasını sorun etmem ancak şu da bir gerçek bazı kadınlar erkeğin kendisinden daha düşük maaş almasını sorun ediyor. Çevremde de gördüm duydum, burada da çok soruyla karşılaştım.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaşım var hanımı da kendide çalışıyor. Karısı yüksek meblağ alıyordu habire dillendirin duruyordu en son yürümedi boşandılar. İnsan kültürü ile alakalı kadın erkek ikiside sorun edebilir.
02 Yorumla- +1 yıl
@48382727 yabancı bir firmada çalışıyordu ama konumunu bilmiyorum.
+1 yılErkek 15 bin olan parayı hesaba katmadan, 5000 TL ile borçlanıp bir ömür borçlu yaşayıp bunu eşine yansitmadigi sürece sorun olmaz, aksi durumda her türlü sorun olur.
00 Yorumla
+1 yılBen açıkçası eşimin başarılı biri olmasını tercih ederim.. Bana o baksın demiyorum ama paramda gözü olmadığını bilmek sadece beni sevdiği için bana katlanması demektir. Parası olsun para ıydır
00 Yorumla
+1 yılKadının maaşı erkekten yüksek olursa dili daha uzun olur 😂 zaten normalde erkek tek maaş alırken kadının dili uzun böyle bir durumda ise o erkeğin vay haline derim 😉👍
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 352 cevap paylaştı. Erkek 4x4 lük olmazsa kadın kesinlikle sorun yapar ekonomik geliri yüksek kadınlar ayakları yere sağlam basar genelde kendini kimseyede mecbur hissetmexler
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğim kadının mesleği ya da mal varlığına bakarak karar vermem. Onu o olduğu için sever öyle ilerlerim. Yani bu gibi şeyler ne benden nede karşımda ki kişiden sorun yaratmaz
00 Yorumla
+1 yılAnlaşan evli çiftler için sıkıntı olmaz ama içren içe bi düşünceye düşürür belki erkeğii
30 YorumlaHalam eniştemden daha fazla kazanıyor. Hatta evi, arabayı her şeyi halam karşılıyor. Bir problemleri yok.
10 Yorumla
+1 yılAh keşke be. Boğaz tokluğuna çalışıyorum ve erkekler parası olan kadın istiyor zaten.
Tahmin et noldu 😂10 Yorumla
+1 yılSorun olmaz bence ben tüm maaşı eşime veririm o bana ne kadar harçlık vereceği önemli demi @BiBusesin 🫀🌹
11 Yorumla
+1 yılSorun değil ama maasimin 15 binin hepsini hayatimiza harcamam en fazla 7 binini falan katarım ortaya.
10 Yorumla
+1 yılaile içi gelir dengesi bozukluğu olarak bakarsak kısmen sorun olabilir ama erkek-kadının nasıl düşündüğü önemlidir
10 Yorumla
+1 yılEvet çok büyük bir sorun. Kadın erkek eşitliği diye bişey var. Madem öyle kadınlar erkeklerle eşittir demesinler. 😠
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke 3 katı para kazansam da hayatımız kurtulsa. Bekarken sorun olabilir diye düşünüyordum ama evlenince anladım ki aile kurunca hiçbir önemi yok. Belki daha az bulaşık yıkarım ama 3 kat para kazanırken vizyonsuzluğa gerek yok temizlikçi tutarım.😌
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, statü farkı uzun vadede benim için problem olur. Karşımdaki erkek benden daha güçlü ve iyi kazansın isterim.
10 Yorumla
+1 yılKadın güzel maaş alıyor bence erkek işi bırakmalı onca işsiz var birine yol açmalı eşinin maaşıyla güzelce geçinilir
10 YorumlaErkeklere göre sorun zaten erkeklerin kendisi sorunun beden bulmuş hali gibi
21 Yorumla- +1 yıl
Yeminle öyle yaaaaa
+1 yılErkeği bu durumdan dolayı ezmeyecek bir kadjnsa, sorun olmaz elbette.
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
O tesadüf ancak dizilerde olur realde kadınların çoğunluğu erkeklerden daha az gelir dağılımana sahipler.
00 YorumlaBen sorun etmemde karsimdaki eder mi bilmem erkegin oarasi cok olacak diyorsa sorun olur. Onun haricinde neden sorun olsun ki kafalar denk olsun yeter
00 YorumlaEvlenirseniz sorin bulmiyorum ama brnce kizin tercih etmemesi gerek. Kiz kabil ediyorsa bas ustunde tut uzm hic
00 YorumlaSorun teşkil ediyorsa iki taraftan birine sorun teşkil ediyor demektir. Yok iki tarafta kafaya takmıyorsa ortada sorun edecek bir şey yok demektir
00 Yorumla
+1 yılKız olmak isterdim.
00 Yorumla
+1 yılAslında sorun değil. Ama şöyle bir algı var ki, erkek eve bakar. Yani maaşı iyi olsun demek, çünkü masraflar erkek'ten, ev işlerine de kadın bakar.
00 Yorumla
+1 yılİleride kesinlikle olacaktır saygı bitip tartışmalarda seni sığınmış gibi görüp sende kendini öyle hisedeceksin
00 Yorumla
+1 yılYani bana kalırsa sorun olmamalı ama erkekler daha fazla gurur meselesi haline getirebiliyorlar bu tarz meseleleri.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılYazılım işi yap bak orada maaşlar yüksek ben de yazılımcı olacam hadi gazla hadi bas gaza kim tutar seni
00 Yorumla
+1 yılBir gün bir şey oluyor erkek bir yerde gurur yapıyor. Sorun olmaz dese de sorun oluyor. Yoksa kadın için sorun olmaz.
00 YorumlaSorun olur, kadına maddi konuda güvenilmez ne yapacağı belli olmaz, sen az kazanıyorsun diye başkasına bile gider.. simple is that
01 YorumlaBen şeyi merak ettim erkek alamazken hangi kadın 15 bin alıyor vasfı ne bunun sorun olur mu evet kadın kendini bilmezde parayı gösterirse sorun çıkar
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Ayni maaşi alinca bile erkek daha fazla almali diye sorun edeni gordum. Senin dedigin sorunun babasi olur
00 Yorumla
+1 yılBu sorum olmamalı, hatta erkek gurur duymalı. Kadın problem yapıp erkeğin başına kakmıyorsa hiçbir sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılHesaplar ayrı tutulmalı. Kadin aldığı maaşı sürekli söylememeli. Ne kadar bence sorun olmasa da erkeğin gururuna dokunan bir konu
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılbence olmaz da
olmamalı çünkü eve giren para ikisinin zatenneden sorun olsun
bu tip cinisiyetçiliklerden vazgeçin artık00 Yorumla 1 2 bin olsa neyse de 10 bin..
Türk erkeklerinin çoğunda aşağılık kompleksi olduğu için kaldiramazlar07 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde evi geçindirmek sorumluluk olarak görülür ve zamandan zamana erkeği daha da olgunlaştırır ama kadında bu durum tam tersi egoya ve başına kakmaya dönüşür çünkü dişi doğası gereği erkeğe muhtaç olmak ister, bu durum bizim gibi 3. Dünya ülkelerinde daha yaygındır belki Avrupa da Kanada da pek sorun olmaz...
eğer eşler senin paran benim param diyecekse hiç evlenmesinler, ben 5 eşim 15 ya da tersi kazanıyoruz değil Allah bereket versin 20 kazanıyoruz denmeli.
keşke hanımda 3 katımı kazansa valla kırar dizimi evimde oturur ev erkeği olurdum :D10 YorumlaKesinlikle hiç bir sorun yok aksine eve giren para miktarının çok olması güzel bir durum.
10 Yorumla- Devamını Gör (202)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat