Önümüzdeki 20-30 sene içinde gelecek öngörmediğiniz meslekler hangileri KScanlar?

"Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir." ~ Heraklitos

Cok değil, birkaç Kuşak öncesi ile bugünkü çalışma, tüketim ve sosyal Yaşantı arasi büyük farklar var.
Hata birçoğumuz zorlanmadan Çocukluğuna bakarak bile kolaylıkla olumlu olumsuz farklar örneklendirebilir.
Önümüzdeki 20-30 sene içinde gelecek öngörmediğiniz meslekler hangileri KScanlar?
Değişen Yaşam, İmkanlar, Bilgi akışı aynı zamanda Meslekler de etkiliyor.
Sanayi devrim,
artan dijital ortam,
Otomatik sistemler,
önemini kaybeden tüketim alışkanlıkları/yeniden doğan tüketim ihtiyaçları, özel hayatı geçirme şekilleri derken gerek İletişim, gerek toplumda sunulan hizmetler, üretim, boyut kazanan inşaat projeleri, yeniliğe uğrayan finans takas işlemleri, vs birçok alanda değişimler gerçekleşiyor.

Bazı Meslekler yoktan var oluyor, bazısı sessizce yok oluyor, bazısı ile evrim geçirerek devamını sürdürüyor.
Peki önümüzdeki 20-30 senelik süreci düşününce şu an mevcut olup o zaman sürecinde gelecek öngörmediğiniz Meslekler var mı KS Canlar? Varsa hangileri, neden?

#lumos01
#kedikafalilumos
#catwomen