Ben taaaa İstanbul'dan kalkıp İzmir'e ordan Kuşadası'na gittim ordan beraber Mersin'e gidip Adana'ya gidip Ispartaya dönüp Isparta'da gezdik. Şimdide geri dönüyorum 😅😅😅
O ortamı sen olusturucan normalde patrondan 29 Ekim için izin istedim yıllık izni ikiye böldü. Önce Ankara 'daki arkadaşımı ziyaret ettim ordan Bolu Gölcük'e gittik. Ordan Gölbaşı, Eymir, Göksu parkı falan gezdik Ankara 'da ordan İstanbul'a dönüp Tokat'a gittim. 2 aydır geziyorum fırsatları kendin olusturucaksin bence bu iş böyledir 😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet vakit buldukça görüşmek isterim ama zor oluyor farklı şehirlerdeyiz. En son birinin düğününe gittim taaaa nereye 😅
Ben taaaa İstanbul'dan kalkıp İzmir'e ordan Kuşadası'na gittim ordan beraber Mersin'e gidip Adana'ya gidip Ispartaya dönüp Isparta'da gezdik. Şimdide geri dönüyorum 😅😅😅
Kuşadası güzeldir severim
Iyi gezmeler
İzmir'dekini Kuşadası'na geçmiş onu otelden topladım 😅😅😅
Gezme bitti artık işe dönüş vakti geldi 😅😅
Ohh ne güzel gezmişsin darısı bana olsun 😅🌼
O ortamı sen olusturucan normalde patrondan 29 Ekim için izin istedim yıllık izni ikiye böldü. Önce Ankara 'daki arkadaşımı ziyaret ettim ordan Bolu Gölcük'e gittik. Ordan Gölbaşı, Eymir, Göksu parkı falan gezdik Ankara 'da ordan İstanbul'a dönüp Tokat'a gittim. 2 aydır geziyorum fırsatları kendin olusturucaksin bence bu iş böyledir 😅😅
Senin paran var hahaha
Bu gezmeye para mı dayanır 😅😅😅 75 ₺ kalmış 😂😂😂😂
Aa 7 dolar 😂
Dolar dersen ondan çok var oraları karıştırma 😂😂😂😂
Ooo peki 👍🏻
😃😃😃
Whatsapp grubu ile haberlesiyoruz.4 kişiyiz sadece.
Bir de ilkokuldakiler var.
Lisedekiler ile görümüyorum
Hayır sadece iş gereği denk gelince konuşuruz
görüşüyorum