Üniversitedekilerle arada araşırız o kadar herkes dağıldı gitti zaten sınıf çok kopuktu, ben başka fakültelerden arkadaş bulurdum hep oldum olası sevmedim sınıfı 🤣
Lisedeki arkadaşlarımın çakal olduğunu anladığımdan beri irtibatımı tamamıyla kestim. Sevgilileri olunca veya evlenince beni aşırı dışladılar, kendileri buluşup çiftli takılmaya başladılar "ne gerek var böylesine gelişmemiş beyinlerle arkadaşlığımı devam ettirmeye" dedim ve tüm bağımı kopardım onlarla. Üniversite olayı tamamen tragedya zaten benim için; sırf hazırlığı sınavla geçtim okumadım diye orada kalan başarısızlar tarafından ortama dahil edilmedim. Sürekli başarımı kıskandılar, zeki çocuk falan diye etiketlerlerdi beni; cool ve gamsız benzetmesi yaparlardı. O yüzden üniversitede yüzeysel arkadaşlıklar harici kimseyle samimiyet kurmadım. Diplomamı aldım ve direkt memleketime döndüm. Kısacası kimseyle görüşmüyorum, arkadaşım diye nitelendirdiğim insan kişileri hayatımda namevcut.
lise deki 8 9 kişiyle aktif görüşürüm üniversitede kendi gurubumdaki insanlarla bağımı kopardım ama yinede üniversiteden arkadaşlar var ama onlarla git gel durumum yok ya o bağı kurmadım doğrusu gene 5 6 arkadaş var ama hepsi ayrı kişiler onlarda birbirini tanımazlar. Ya üniversitede birde aşk meşk durumlarıda oluyor ama bir onlar beni bulmadı halen arıyorum ama elbet bulucaz
Hem lise hem de üniversite arkadaşlarım ile sık sık görüşüyorum. Bu devirde arkadaş edinmek zor, arkadaşlarımızın kıymetini bilmeliyiz. Genel de arkadaşlarımız ile eski günleri yad ediyoruz güzel oluyor. Hatta bugün bir arkadaşım "story" olarak paylaşmış toplu bir fotoğraf "agaa be" diyip bir cuara yaktım.
Ortaokulum TASIS’ten hala dönem olarak görüşüyoruz, lisemden zaten hala kopamadım iki lisede okudum kardeş okuldu ikiside, frc takımlarının destekçisiyim, birinin mentörüyüm hatta. Üniversite ise görüşüyorum ama lise kadar değil.
iki tane gerçek arkadaşım var onlarda liseden zaten. Üniversite de pek denk gelemedim daha gerçek arkadaşlık yapacak kişilere yalnız kalmayalım diye muhabbet kuruyoruz o kadar.