Eğitim & Kariyer İş yerinde dedikodu yapmak sizce etik mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence değil.. sonrasında çalışma ortamında huzursuzluk oluyor. İş yerinde dedikodu yapmak sizce etik mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dedikodunun yanlış ve en hızlı şekilde yayıldığı yerler işyerleri. Bence işyerinde dedikodu olmamalı ancak her gün 9..10 saat iletişimde olan insanlar doğal olarak birşeyleri konuşma ihtiyacı doğuyor ve yayılıyor. O nedenle dikkat etmek gerekiyor 🙂 0 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl İşte o yüzden çalışma ortamındaki samimiyeti asgari düzeyde tutacaksın. Elbetteki doğru değil dedikodu yapmak. 0 0 Yorumla
_Afilikız Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Hiç bi yerde etik değil, dedikodu etmek kadar çirkin bişey yok. 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl İllaki gider o ınsanın kulagına gereksiz o yüzden 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bence değil. Genel olarak sevmem zaten. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Etik değil 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla