Eğitim & Kariyer Öğretmeniniz hiç telefonunuzu aldı mı? waveyllla Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kaptırdık telefonu bi geçmiş olsunuzu alırım jdjfjjrjek Güncellemeler+1 yıl Ya eski telefon kullanıyorum ne emoji attiniz hiç bilmiyorum jfndjfjdjf Öğretmeniniz hiç telefonunuzu aldı mı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Bi hışımla aldı dersle ilgili not tuttuğumu fark edip geri verdi vizesinden de 96 alan tek öğrencisiydim🤪 1 0 Yorumla
VarsayalımNil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Skxkxklx lisede kaptırmıştım hem de okulun en kıl herkesin korktuğu hocasına. Yürek yemişim o adamın dersinde telefonla mı oynanır 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bizim zamanimizda nokia 51 10 vardı oda çok lukstu okulda kimsede yoktu 0 0 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Ahaha 8. Sınıfta almıştı okuldan kaçamamıştık ama çıkışta almıştım 0 0 Yorumla
_НЕRСАі_ Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bizim ogrenciligimizde yoktu , bkunu çıkardınız ogrenciliginde 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 930 cevap paylaştı. Sessize almayı unutmuştum. Öyle kaptırdım telefonu. Ders bitişi yanına çağırıp geri verdi 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet derste çalmıştı arkadaşım aramış bilerek sonra geri verdi 😂 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 715 cevap paylaştı. Hepsi telefonum olduğunu da cebimde sigara olduğunu da gördü ve biliyordu hiç birisi el koyamadı 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 491 cevap paylaştı. Hala öyle telefon alma felan var mı ya 😀 0 1 Yorumla waveyllla +1 yıl Ders çalışıyım diye almış dershanede ki hocam Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl okula telefon götürmezdim ortaokul veya lisedeyken 0 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Öğretmen komutan almayan kalmadı da geri aldık :D 0 0 Yorumla
viopiaylin Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aldı ama derste telefonlar toplandığı için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kac yasındasın nerede kaptırdın kız 0 3 Yorumla waveyllla +1 yıl Dershaneye gidiyorum ordaki hocam aldı dersleri yapmıyorum diye jfjdkfjrj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kkac yasındasın k Yorumla waveyllla +1 yıl 18 yaşındayım Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aldı sonra ben geri aldım 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet.😒 0 1 Yorumla kurpagiribanzarşi +1 yıl Yana sinirli bakan emoji attım. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ders çıkışında verdi mi telefonu? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bölümün sayısal mı eşit ağırlık mı sözel mi Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 797 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Almadı 0 0 Yorumla
Serkanking Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Istesemde vermem😉 0 3 Yorumla Serkanking +1 yıl Istesede Yorumla waveyllla +1 yıl Öyle olmuyo işte jfjrjdj Yorumla Serkanking +1 yıl Vallah benden 3-4 öğretmen almaya kalkıştı, alamadılar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bi hışımla aldı dersle ilgili not tuttuğumu fark edip geri verdi vizesinden de 96 alan tek öğrencisiydim🤪
Skxkxklx lisede kaptırmıştım hem de okulun en kıl herkesin korktuğu hocasına. Yürek yemişim o adamın dersinde telefonla mı oynanır
Bizim zamanimizda nokia 51 10 vardı oda çok lukstu okulda kimsede yoktu
Ahaha 8. Sınıfta almıştı okuldan kaçamamıştık ama çıkışta almıştım
Bizim ogrenciligimizde yoktu , bkunu çıkardınız ogrenciliginde
Sessize almayı unutmuştum. Öyle kaptırdım telefonu. Ders bitişi yanına çağırıp geri verdi
Evet derste çalmıştı arkadaşım aramış bilerek sonra geri verdi 😂
Hepsi telefonum olduğunu da cebimde sigara olduğunu da gördü ve biliyordu hiç birisi el koyamadı
Hala öyle telefon alma felan var mı ya 😀
Ders çalışıyım diye almış dershanede ki hocam
okula telefon götürmezdim ortaokul veya lisedeyken
Öğretmen komutan almayan kalmadı da geri aldık :D
telefonum olmamıştı hiç lisedeyken
Aldı ama derste telefonlar toplandığı için
Galeriyi karıştırmasın dua et de
kac yasındasın nerede kaptırdın kız
Dershaneye gidiyorum ordaki hocam aldı dersleri yapmıyorum diye jfjdkfjrj
kkac yasındasın k
18 yaşındayım
Evet