Annem seni asla bırakmam iş görüşmesine giden kızları öldürüyorlar riske atamam diyor sizce gitsem komik olur mu yoksa işveren günümüz şartlarına göre normal karşılayabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
eşi ile, babası ile, abisi ile gelenler oluyor bizim şirkete iş görüşmesine. bir kez bile duymadım "şuna bak kimle gelmiş" vs dediklerini. günümüz şartları malum. annenin söylediklerinden de belli. annenle gidebilirsin tabiki. sadece annenin senin görüşmene müdahale etmemesi ve seni küçük düşürecek davranışlarda bulunmaması önemli. onun dışında görüşeceğin kişiler için kiminle gittiğinin önemi yok. he şuda var, eğer senin kiminle gittiğini önemsiyorsa zaten işe almasınlar seni senin için daha iyi olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yaşındayım ailem biraz korumacı benim dediğin gibi şimdi ki iş görüşmelerime annemle gittim ben sıkıntı yapmıyorum ama mesela geçen ay işe başlamıştım ve baya uzaktı evimden annemde benimle geldi müdürle konuşmak için ulaşımı nasıl nasıl gidip gelebilir gibisinden müdür annemi tersledi çocuk değil artık kendisi öğrensin diye ona çok bozuldum ben annem endişe edip soruyor neden böyle bi çıkış yaptı ki oraya kadar gelmiş kadın insanca cevap versene bazı insanlar garip karşılıyor bu durumu işte anlamıyorum
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz arkamı toplamak değil sadece endişelendi nasıl gidip geleceksin diye
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz gideceğim yer 2 saatlik yol yanlız basit bi yer değildi
+1 yılHiç Annenden Babandan utanma niye komik olsun ki ben hep annemle babamla kardeşimle iş görüşmesine giderim çünkü ben işitme engelliyim konuşuyorum duyuyorum ben hiç utanmıyorum.
Çünkü yalnız olmadığını gösteriyorsun ve daha başarılı olursun tabiki çevreye güvenilmiyor en azından ailenle gittiğinde daha güçlü olursun ☺️Hem ailen de iş yerini görmüş olur nasıl bi yer diye öğrenmiş olurlar… tşkler..00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılBen her iş görüşmeme annemle giderim. Eğer ciddi namuslu bir yerse bu durumu tuhaf karşılamazlar. Bir gün medya şirketine gitmiştim. Kapıyı açar açmaz annemi görünce "sen aşağıdaki kapıda bekle burada ne işin var" demişlerdi. Böyle saygısız bir yerde çalışılmaz. Ne oldukları belirsiz insanlar böyle davranır. Başka hiç kimsenin böyle davrandığını görmedim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
75Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklıma neyi getirdin... Ben normalde de yüksek özgüvenli biri değilim, çekingenimdir ama ortama alışınca ayak uydururum ve rahatça konuşurum. Neyse yıllar önce iyi, büyük bir şirketin mülakatına girmiştim, annemle beraber gitmiştim mülakatın yapılcağı otele. Annem otelin lobisinde beklemişti. Ben de mülakat odasına girmiştim. Mülakat sırasında heyecanımı da pek kontrol edememiştim ve işverenler annemle geldiğimi öğrendiklerinde de "bizim departman sana göre değil, çalışmak yerine halk eğitim merkezlerine gitmelisin" demişlerdi hiç unutmam, belki o an kendilerince öneri verdiler ama benim gururum o kadar kırılmıştı ki. O görüşmeden sonra halk eğitim merkezine falan da gitmedim ama daha küçük bir pazarlama şirketinde part time iş bulmuştum. O mülakatta bana özgüvensiz damgası vursalar da baska şirkette bütün gün konuşmam gereken işi verdiler bana. Ve o küçük pazarlama işi sayesinde kendimi o kadar çok geliştirebilmiştim ki. Sonra onlarla da tanıştı annem, çay bile ısmarladılar😂 Bazen çok istediğimiz şeyler bizim için hayırlı olmayabiliyor. Allah, yeteneğimizi keşfetmemizi sağlıyor bazen de. Eğer büyük bir şirketin mülakatına annenle gidiceksen de annen asla ama asla şirket kısmına girmesin, mülakatın yapılcağı yere yakın bi cafe, avm gibi bi yerde seni beklesin. İşverenler pek hoşlanmıyor bu durumdan, özgüvensiz gibi görüyorlar. Genelde daha küçük yerler ailenle gelip gelmemeni takmıyor
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılTavsiye etmem bunu çünkü seni işe alacak olan bile bu yüzden almayabilir, çünkü işyeri kendine güvenli tek hareket edebilen birini ister annen endişesidev haklı olsa da sende otel odasında görüşme yapacak değilsin ayrıca bu olaylar milyonda bir yaşanır. Yok çok rahat etmek istiyorsa annen şirketin kapısından bile girmeden yakın yerde onu farketmeyecekleri yerde beklemeli. Bunu yaşayan bir arkadaşım anlatmıştı işveren zaten onu almamış ve bu durumu da tiye almış, çok normal ışyeri cidfiyer ister ilk anda kimse kimseyi yemiyor, böyle endişe eden zaten hiç çalışmamali... ki çalışamaz zaten bu şüphe ile yaşanmaz...
20 Yorumla
+1 yılAile bireylerinin çocuklarını koruma içgüdüsünü anlarım ama bir iş görüşmesine giderken de çocuğuyla beraber gitmesi bence gereksiz ve komik.. İş veren karşısında saygınlığınızın ve özgüvenin zedelenmesine sebep olacak bir durum bu.. Sizi yetersiz ve aile bağımlısı olarak görmeleri muhtemeldir.. Kendi ayakları üzerinde duran ve başkalarının idaresine muhtaç olmayan bir insanla çalışmak isteyecektir her kurum.. O sebeple ailenize size güvenmelerini söyleyin ve görüşmeye tek başınıza gidin.. Keyifli günler..
#smellsmoke11 Yorumla- +1 yıl
Seninle hep aynı fikirdeyiz , bende aynısını yazdım
+1 yılAnnenin endişe etmesi çok normal. Birlikte gidebilirsiniz. Komik olmaz. İş veren gerçek ve samimi bir insansa anlayacaktır. Diğer rürlü zaten annen otomatikman haklı çıktığı için işe kabul edilmesen de olur.
60 Yorumla
+1 yılİşe alinmazsin bir şey olmaz🙄 Allah aşkına anneyle gitmek ne? Bu seni öz güvensiz gösterir. Hem sen kendini ifade edemiyor musun ki annenle gidiyorsun? Sadece annen değil hiç kimseyle gitme bu aileden olabilir arkadaşın veya sevgilin olabilir, kesinlikle başkasıyla gitme çünkü genelde yanında biriyle işe gidenler öz güvensiz izlenimi verip, sessiz kalıp yanındaki daha çok konuşunca senin yerine o kişi çok daha cesaretli görunuyor. Bir tanıdığım vardı kadın, arkadaşı onun yanında gelmesini istemiş. İş görüşmesine gittiğinde görüşme için giden kadının yerine arkadaşı olan kişiyi daha çok begenmisler, siz misiniz iş görüşmesine gelen diye de sormuşlar. Ve iş için giden de işe alınmamış.
03 Yorumla- +1 yıl
Bende babamla gittim ama babamin yakın arkadaşiydi farklı şehirden. Bu özgüvensizlik mi sence
- +1 yıl
Babalariniz arkadaşsa bu ayrı bir konu (iş arkadaşlarının gözünde torpilli biri gibi gözükebilirsin) ama hiç tanımadığınız, şirket gibi veya resmi kurumlara böyle gitmek yanlış. İş görüşmesini olumsuz bir şekilde etkileyebilir.
- +1 yıl
Evet mantıklı.
+1 yılAnneyle babayla bir yere gitsem komik olur mu düşüncesini bırakın artık. Onlarla nereye gidersen git komik olmaz. Olsa bile ne olmuş yani? Hem onlar hayatları boyunca çok şey gördükleri için insanları daha iyi tanırlar ve bize daha çok yardımcı olurlar yanımızda olarak.
30 Yorumla
+1 yılBir is verecegim insanin ailesine bu kadar bagimli olmasi benim gorusumu olumsuz etkilerdi. Is gorusmesi demek, ben kendi hayatimin sorumlulugunu almak istiyorum demektir. Ayrica kendi kararlarimi ve iletisimimi kendim kurabiliyorum demektir.
nasil bir is gorusmesi? Sanayi veya otel gibi biriyle basbasa kalman gereken ve kalite standardi belli olmayan bir is mi? Yoksa kurumsal bir sirket mi?20 Yorumla
+1 yılBence giderseniz bile annen iş görüşmesi dışında kişilerin görmeyeceği bir yerde beklesin.
Özgüven problemi olan bir insan izlenimi vermek istemezsin sanırım. İlk izlenim bu tarz iş görüşmelerinde eğer ki işi kaybetmek istemiyorsan çok önemli.
En önemlisi dik dur gülümse ve yapamayacağın şeyleri bile yapıyormuş gibi göster. Bir şekilde öğreniyorsun sonrasinda ama adamlar o an tecrübeli biriyle konuştuğunu düşünsün. Bunlar da naçizane tavsiyelerim...20 Yorumla
+1 yılÇok komik bir durum. Bence sen hiç çalışma, annenin dizinin dibinde otur. Daha tek görüşmeye bile gitmeye cesareti olmayan bir insan kuruma ne katabilir? Benim çalışanım şayet böyle gelse olumsuz sonuçlardım o görüşmeyi. Ayrıca işe kabul edilsen bile her gün annenle mi gideceksin işe? Evlenince de anneni yanında götür sen. 😄😂
13 Yorumla- +1 yıl
@AsabiÖküz hayır işveren olsam demek istedim
İşverenim ve birçok genç kız annesi ile iş görüşmesine geldi, annesi ile iş görüşmesine girmek isteyen kız direk elenir. Annesini misafir ettiğimiz ve iş görüşmesi yaptığımız kızların hepsi ne şartta olsa çalışırım dedi ama hep son sözü annesi söyledi ve çalışmadılar 😄 (sanayide 30 çalışanı olan köklü bir şirketim var)
112 Yorumla- +1 yıl
sen ne iş vereni olcaksın ya :Dsadas
- +1 yıl
:Dsadfdasfsdfd
- +1 yıl
oo bak sen :Dsadsa
- +1 yıl
sekreter olmak için ne yapmalı
- +1 yıl
Peki ya iktisat okuyanlar? Bilgisayar dersi alan ve sertifikaları olan?
- +1 yıl
Excel bilmek yeterli mi
+1 yılİs yerinin nasil bir yer olduğu ve ne işle alakalı olduğuna bağlı ama sen yine de ailenle git ama kendin gir görüş çünkü ailenin yanindakiyle sen oraya bireysel geldiğinde ki davranışı aynı olmayacak.. O yüzden temkinli git karşılaşmış olduğun durumları değerlerdir.. yolun açık olsun..
01 Yorumla- +1 yıl
@EsEmMaroonfysee nasıl
Benzer durumu bende yaşadım. Kardeşinle git dediler hatta görüşmeye katılmasını söylediler jejd kardeşim beni bıraktı aşağıda bekledi. Patron onu görmedi bile zaten. Bu şekilde olursa neden olmasın, aileler de hakli bişy diyemiyorsun. Normalde bu ozguvensiz gösteri seni. Ama aşağıda beklerse sorun olmaz
00 YorumlaAnnen iş görüşmesi anında yanında olmalı değil. Sadece oraya birlikte gitmeniz iyi olur. Odanın dışında bekler işte ne var bunda. Zaten süresi belli, saatlerce kalmican ya içerde.
İşveren senin dışarı annenle çıkmana takılıyorsa zaten ondan hayır gelmez. Orada senin iş görüşmesi anındaki duruşuna ve özgeçmişine bakılmalı. Fazlasını kurcalayan net uzak durulması gereken tipdir.00 Yorumla
+1 yılElbette gidebilirsin yani lobide bekler ne olucak sadece birazcık özgüvensiz havası yaratırsın onuda küçük bir bahane ile atlatabilirsin görüşmenin sonunda hemen işe başla demiyorlarsa annemle alışverişe çıkmıştık bekletmiyim kusura bakmayın deyip çıkabilirsin bu sizin o işe ihtiyacınız olup olmadığını biraz tartmasını sağlar ve tek seçenek olmadıklarını cağrıştırır
00 YorumlaSorumluluk ve kendi kararlarını alamayan biri gibi gösterir. Annenin endişeleri varsa seni kafe gibi bir yerde beklesin. Diğer yandan seni sürekli de işe götüremez, bu korumacı tarafını da törpülemesi lazım
20 Yorumla
+1 yılTürk kanunu nasil oldugu hiç bilmiyorum fakat, bir yandan anneni anliyorum... de... herşeye hayir diyemez
Kim kime kaldigini bilemezsin
Şirket zengin mi? (Bınalardan)
Oysa kardeşinle gidebilirsin ya da guveni bir arkadaş10 YorumlaBunu düşünmen bile komik açıkçası ciddiye alınmazsın şahsen ben ciddiye almazdım yani okul mu burası bize bireysel olarak kendini kanıtlamış iş yapacak insan lazım gözüyle bakardım olaya ki profesyoneller böyle yapar
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni ciddiye almazlar, alay ederler yapma öyle bir şey. Annen de günümüz şartlarında haklı ama ofise girmesin, dışarıda beklesin seni sen kendin git görüş.
20 YorumlaHiçbir şey olmaz efendim. Güncel insan , haber takip eden insan garipsemez bile. Velevki komik olsun n'olcak! Sempatik görünür , avantaj bile sağlar. İnsanları güldürmek pozitif getiridir.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum 🙌🏻
Ben birkeresinde bir patron firmasında ik elemanıydım ve görüşmeye gelen bir anne ve bir kız vardı.. bende omg diye düşündüm.. koca kız olmuş anneyle geliyor diye düşünmüştüm..
11 YorumlaBöyle düşünüyorsa hiç komik değil belli ki insanlarda fobi oluşuyor artık. Götürün o zaman içi rahat etsin odaya girmez kapının arkasında bekler bir şey olmaz yani.
00 YorumlaBirinci sinifta en son annemle okula gitmiştim. Gidersende iş veren haricinde çalışan kisilerde garip bakarlar. Tabi annen seni cok seviyor muhtemelen onu üzme annenle git beraber.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılİşe çevreye göre değişir fakat doğru olan baban ya da erkek bir yakınınla gitmen. Son seçenek olarak annen ile git. Tabi güvenilir bir yer ise tek gidebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKomik olmaz ama kendini patronuna kanıtlamak adına yalnız gtmelisin düşünsene işe girmek isteyen bir kız yanında annesiyle patron ne düşünür bir de annen sessiz olmalı patron bşey deyince oradan lafa atlarsa zaten hiç olmaz en iyisi riske atmamak tek başına git
00 Yorumla
+1 yılKanka valla komik olur ve şahsen patronunun yerinde olsam seni işe almazdım çünkü annesinin yanında ayrılmadığına göre özgüvensiz ve daha çocuk gibi duruyor
00 YorumlaŞirkete girmesin bari çok komik olur.. Yakınlarda bir yerde oturup bir çay falan içsin. Ay bir de bu ne paranoyası.. Velev ki sana bir zarar vermek isteyen oldu, annen mi engel olacak Allah aşkına..
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gerdege de annenle. beraber girmeyi şimdiden düşünmeye başla.
Önce annen dener, yeterince guvenliyse sen de yaparsın.10 Yorumla
+1 yılYani o zaman dışarıya hiç çıkmamak lazım, işveren olsam iş görüşmesine annesi ile gelen kişiyi ciddiye almam.
10 Yorumla
+1 yılKomik olmaz niye ailen de görsün ne güzel işte. Benim de hep annem gelir bakardı benimle beraber şu an çalıştığım yere bile annemle gelmiştim. 😊
10 Yorumla
+1 yılarkadan okunmuş şeker verirler yetmedi senin yerine o pazarlığa girer mesai şartları maaş konusunda kendine güven doğrudan sen git ve kelimelerini iyi ifade et
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence çok komik olur daha annesinden ayrılamayan bir insanı işe almazlar
20 Yorumla
+1 yılYok normali bu zaten. Ama annen olmaz ananen, baban, deden onları da al mutlaka yanına giderken eksik kadro gidersen mülakata almazlar
00 YorumlaYaşa bağlı 18-22 arası belki ama 22 den sonra biraz öz güvensiz izlenimi verir. Senin yaş kaç. Annen yerine başka birisi olabilir. Ben geleyim istersen 😊
00 YorumlaAnnen haklı ama yakınlarda bir yerde beklese seni daha iyi olur özgüvensiz damgası yer direkt elenirsin
00 Yorumla
+1 yılKız kardeşimin iş görüşmesine birlikte gitmiştik kadın ilk önce sıcak bakmasa da sonrasın da kahve eşliğinde muhabbet etmiştik.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTeyze 15 sene İnsan kaynakları işi yaptım. Bir kişiyi bile öldürmedim😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSen öldürmemiş olabilirsin ama ülkenin durumu ortada
- +1 yıl
Annen şirketin kapısına kadr gelsin onda sorun yok ama içeri adımını atmasın
+1 yılDışarıda bekleyecekse çok sorun olmaz ama o da görüşmeye girecekse o zaman gerdeğe de annenle gir oldu olacak.
00 Yorumla
+1 yılBence komik olabilir kendi işini yapamıyormuş izlenimi bırakabilir.
10 Yorumla
+1 yılOkula gitmiyorsunuz ki iş görüşmesine gidiyorsunuz neden komik olsun ki
10 YorumlaAnnen haklı… görüşmeye katılmasın ama seninle gelsin ortalık hayvan dolu
10 YorumlaKapıya kadar beraber gelinebilir. Ama iş görüşmesine kadar gelinmez. Ilk intiba önemli.
00 YorumlaBen annemle gittim daha ciddiye aldılar tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılEndişesini anlıyorum ama komik olur iş yeri dışında beklesin
00 Yorumla
+1 yılAdam akıllı bi yerde görüşüldüğü sürece tek gitsen de sorun olmaz bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama sen iş görüşmesi için bi otel odasına gidersen sıkıntı.
- Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılAz biraz tuhaf, komik kaçar ister istemez. Ama giden var öyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklere adamlığı öğretseler böyle olmazdı. Maalesef annen haklı 30 yaş üzeri erkekler genç kadın gördümü yakasını bırakmıyor tehlikeli tipler evli çoçuklu birde bazıları karılarına yazık
00 Yorumla
+1 yılKomik değil ama anne sonuçta endişe ediyor ama ben gitmezdim
00 Yorumla
+1 yılHayır neden komik olsun, annenin fikrini önemsiyorsun demek ki, annen ileriyi görebilir
00 Yorumlakusura bakma istemsizce güldüm.. annen çok gitmek istiyor ise görünmeyecek şekilde durabilir ortamda
00 YorumlaKendine güvenmediğin izlenimi verir. Mesaiye de mi ananla geleceksin diye sorarlar
10 YorumlaBu devir de annenle gitmen normal tabi, komik olmaz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de annenle git devir kötü çok haklı neler duyuyoruz. Ama orada işe karışmamalı sadece beklemeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaprak dökümünde sedef annesi nehir hanımla birlikte gitmişti ve işi o sayede almıştı 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla dizi izliyorsunuz
- +1 yıl
😅😅😅
Eğitim & Kariyer konusunda 381 cevap paylaştı. bence günümüz şartlarında normal. ayrıca çalaşacağın ortamı ailenin görmesi iyi bir şey
00 Yorumla
+1 yılYok. Nolucak ki ben ailemle giderdim babam la giderdim annem le giderdim iş görüşmesi ne annemde haklı senin için endişelenmekle zaman çok kötü kimseye güven yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yaşta kendini idare etmeyi bilmelisin bence ne olursa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnnen güzel kadınsa gidebilirsin hayatım faydası olur tecrübeyle sabittir 😉
00 Yorumla
+1 yılBen kız kardeşimle gitmiştim. Kafede görüşmüştük. O başka bir masada beklemişti beni. Yani görüşme sırasında annen yanında yoksa sorun olmaz. Görüşmeyi tek yapmalısın.
00 Yorumla
+1 yılArtık bu sorudan kurtulmak istiyorum ve cevap veriyorum; komik olmaz ama tuhaf olabilir
00 Yorumla
+1 yılİş görüşmesinin yapıldığı odaya girmesin yeterli. Yoksa yanınsda olmasında ya da dışarıda beklemesinde ben bir sorun veya komiklik görmüyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem