- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz şartlarına göre çok büyük bir para değil ama yinede küçük girişimler yapılabilir diye düşünüyorum. Farklı markaların bayiliği alınabilir, kahvaltı dünyası olabilir, borsadan anlıyorsanız bu işe girilebilir ya da ataç alım satım işi veya emlak danışmanlığı getirisi yüksek işlerdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim şu an senin dediğin gibi araç alım satım işine girmek gibi bir düşünce ağır basıyor.
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılGeçen yeni dükkana taşındık. Sadece yeni dükkanın revizyon işleri 120 bin lira falan tuttu 500 000 lira öyle atla deve bir para değil artık.
İyi bir sıfır arabayı zor alırsın lan o paraya. 50 bin dolar mk. Bizim millet napacak? 100 binini ayırır, 15 bin liralık bir tane yer bulur ayda, gider kafe açar. Sonra batar, bir sürü yere borç takar10 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 352 cevap paylaştı. Şu dönemde en güzel kar al-sat işinde.
İş kurmak için yanlış bir dönem.15 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum.
En azından malın kapının önünde
Soran+1 yılBu iş için bir tabela masa sandalye bu kadar. Ve dediğin gibi hep yükselişteler gördüğüm
Soran+1 yılAynen. Adamlar araba satarken bir daha düşünüyor. Hızlı zamlanıyor çünkü. Sattığı arabayı tekrar aynı fiyata alamıyorlar
Kahve dükkanı açardım. Kafe değil de taze ve değişik kahve cekirdeklerinden farkli demleme tekniklerinden kahvelerin olduğu, isteyenin karton bardakta alıp içeceği isteyenin de oturarak icebilecegi. Guzel de bir konsepte oturturdum farklı ve sevilen bir tema üzerine. Bazı yabanci dizilerden esinlenerek kurulmuş kahve dükkanları gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel fikirlerle gelmişsin ama ben yeterince risk aldım risk seviyemi fazla yükseltmek zihnen yorucu olur.
Fikir güzel ama 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılBayilik alabilirsin. Hem müşteri kitlesi oluşmuştur.
13 Yorumla
Soran+1 yılTelekom bayiliği mi?
Soran+1 yılTorpil lazım
- +1 yıl
Herhangi bir zincirin bayiliği
Çok sempatik bi ayakkabı dükkanı açardım ama bir kenarında ayakkabılara kombin yapılabilecek kotlar sweet rafları koyardım 2 tane minik masa 8 tabure ufak bir de ikram dolabı arkadaş gruplar geldiğinde kombin denemesi yaparken yakınları da oyurup bir şeyler atıştırabilsinler diye
10 YorumlaParanın asıl döndüğü yerlerle bakmak zor değil yeme içme sağlık ve bilişim eczacılık okuyan birini bilsem diplomasını kullanarak eczane yicek içecekte kendimi ilerletip zincir istiyorsam börekçi veya kafe gibi bişey yazılımdada uygulama işleri para eder
10 Yorumla
3 tane bu araçtan yapar insan yoğunluğunum çok olduğu noktalara birer Batista ile yerleştirdim.1 -2 sene içinde paramı amorti ederdim.
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel fikir ama hepsine yetişmek zor. Sen başında olmazsan olmuyor
Soran+1 yılHaklısın
Hepsini gayrimenkule yatırır ordan yerdim bir de beni sadece iyi hissettirecek sadece meşguliyet amaçlı ufacık bir iş bu iş bakkal bile olur sadece maksat kafa dağıtmak 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen için teşekkür ederim.
Ama ev veya dükkan alıp kiraya vermek pek kazançlı bir yöntem değil. İşletme açma konusunda hem fikirim
+1 yılÖnce piyasa araştırması yapardım. Paranın en çok döndüğü yerler neresi gibisinden bir araştırma iyi olur. Sıfırdan iş kurmak zaman ve sabır ister.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
+1 yılAltına yatırırım. Altın alırım. Altın hesabi açarım. Altina dair ne varsa onu yaparım. Tek yatırım kafam altına basıyor
11 Yorumla
Soran+1 yıl😃
+1 yılValla iş kurmam o para ölene kadar yeter bana. Ama hayrıma her ülkeye bir fabrika yaparım işsiz gençler gelip çalışsın.
11 Yorumla
Soran+1 yıl500k 🙄
Hesabımda durur, bir şey yapmam. Büyük bir para değil benim için.
22 Yorumla
Soran+1 yılHazıra dağ dayanmıyor
Eğitim & Kariyer konusunda 673 cevap paylaştı. Miktar ufak, bir şey yapılmaz. Yatırım yapılır, coin vs.
23 Yorumla
Soran+1 yılCoin işinden anlamıyorum. Yapan birisi var girme bu işe diyor gece gündüzün kayıyor dedi. Her dakika telefonda borsayı takip ediyor gece 3 te de bakıyor
Soran+1 yılDediğin taktik çok iyi hızlı para demek ama dolandırıp kaçanları duyunca benim modum düşüyor. Geliştirmem lazım kendimi olabilir
Valla benim hayalim plaka almak taksi ya da dolmus onun icinde gerekli rakam 1 buçuk - 2 milyon arası
21 Yorumla- +1 yıl
Taksicilik bu hızla giderse ölecek bir iş. Özellikle bizdeki taksi modeli zaten dünyayla çelişen saçma sapan bir şey. Şu an İmamoğlu bu taksi düzeni kırılsın diye uğraşıyor.
Yarın öbür gün Uber falan komple açılır, hatta sen ''Ben buna yatırım yaptım'' demeye kalmadan taksi plakası zorunluluğu kalkar kalakalırsın.
+1 yılAraç alıp satmak olabilir ama bankaya atmayı düşünmez misin ne kadar veriyor acaba
13 Yorumla
Soran+1 yıl600k 8 net veriyor
Bunada 7k versin- +1 yıl
İyi bence
Soran+1 yılÇok düşük veriyor
3 yıl önce 12 veriyordu
+1 yılBuğday ve kuruyemiş alım satım. Hiç bir şey yapamiyorsam tl olarak elimde tutmam. Döviz alırdım.
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
+1 yıliş kurulacak para değil gibi geldi araba alırdım muhtemelen
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük bir iş kurulmasa da Türkiye şartlarına göre güzel getirisi olan bir işletme açılabilir
Yine hastane olurdu.. Bahçede çalışmak şu an tek hayalim
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl 🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltına çeviririm hepsini, malum bu ülkede enflasyonun hızına yetişilmiyor. Param enflasyona kurban gitmesin...
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok risk altın işi
Cevap sahibi+1 yılUzun süre insede illa ki yükseliyor birgün.. Bence altın en iyisi.. Harcama ve kullanım konusunda tabi bir işletme açmak iyi olur..
Soran+1 yılBana haldır huldur girişeceğim aylık en az 15k göreceğim iş lazım
Cevap sahibi+1 yılTicaret.
Soran+1 yılAynen 🙏
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞehir merkezinde döküntü bir binayı ufak dokunuşlarla butik otele dönüştürüp işletebilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yıl500 K yetmez
- +1 yıl
Satın almaya yetmeyebilir fakat uzun süreli kiralama şartı ile restore etmeye ve butik otele çevirmeye yetebilir. Öncesinde parayı büyütmek için küçük şehirlerde imarlı arsa alıp daire karşılığı müteahhide verip alınan daireler satılabilir
+1 yılGüzellik merkezi açardım. Kadınlar ile ilgili yapılan işler her zaman kâr getirir.
20 Yorumla
+1 yılŞuanda hiç bir iş yapmam o para ile ufak ufak borsa kovalarim
10 YorumlaBahçe işine yeniden kök atardım herhalde ve hayvanlari tekrar alıp hayvancılık da yapardım
10 Yorumla
+1 yılTavuk çiftliği kurardım 15 binlik etlik tavuk çiftliği aylık net geliri 20 bin
10 YorumlaBu pandemide iş kurmazdım. Parayı yatırım amacı ile kullanırdım.
10 Yorumla
+1 yılYatırım yapardım kripto para ve altına. İş kurmakla uğraşmam.
10 YorumlaValla doğrusu türkiyede durmam başka ülkede hallederim
24 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim zor. Bir kere dil bilmek gerekiyor. 2. Si o ortamı karakteristik yapısını halkla ilişkileri iyi bilmek gerekiyor.
Vatandaşlık şartları zaten o başka mesele
Soran+1 yılGittiğimiz yer güllük gülistanlık değil emin ol. Farklı bir kültür farklı bakış açıları zorlar
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYeni tokenlere sepet yapmak en iyi ve riskli kar çıkmayı bileceksin ana para alıp, sistem batana kadar günlük çekeceksin. Çektiğin karların yarısını ağı olan coinlere yatırıp unutacaksın.
00 Yorumla
+1 yıl500 binle öyle ahım şahım iş olmaz, bu devirde bu paraya ev bile zor ediyor açıkçası
11 Yorumla
Soran+1 yılOlduğu kadarıyla açmak gaye
Hayallerimin peşin den gider. Sevdiğine evlenirdim. Bin bir türlü başarılar elde ederim
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevdiği için bu işlere kalkışıyor değilmi
Soran+1 yıl🙂
- Eğitim & Kariyer konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılKozmetik işine girerdim.
21 Yorumla
Soran+1 yılOnun İçin çevremi lazım. Kuaförler gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılArazi al arıcılık, süt peynir vs işine gir doğala önem arttı
10 Yorumla500.000,00 artık bir ev bile alınamıyor. Bu paraya büfe bile açmazsın. Ha, Türkiye'de iş yapılır mı? Hayır.
00 YorumlaAcun'a iş teklifi verirdim 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAcunun parmağındaki yüzüğü satın almaz
doğal taşlar üzerine yönelirdim
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz açarmısın
+1 yılVar elbet aklımda mesleğimle ilgili şeyler…
11 Yorumla
Soran+1 yılPaylaşırmısın 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen ben o parayla işe girmezdim çünkü çok az bir para ufak bir cafe açmaya ancak yeter
14 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir küçük kafe açılır
Cevap sahibi+1 yılBen olsam acmazdım ama ya harcardım ya da faize yatırırdım
Cevap sahibi+1 yılEn az 1 milyon dolar lazım adam aklını akıllı bir yer açmak için
Soran+1 yılO parayla çok iyi işler yapılır zaten
Eğitim & Kariyer konusunda 442 cevap paylaştı. Girişim fikirlerimi hayata geçirirdim.
15 Yorumla
Soran+1 yılFikirlerini bekliyor olacağım
Soran+1 yılKazanırsak senin sayende kazanmış olacağız ve senin sayende bir pazar oluşmuş olucak. Bu sayede vergimizi vereceğiz devlete faydamız olucak. Dolaylı yoldan sana yol Ulucak kaldırımın bir taşı olucak. Ben olsam verirdim
Soran+1 yılNe yalvarttın ya. Şimdiye bir kıza yalvarsaydım bu sitede telefon numarasını verirdi. 😃
Ev alırdım aldığım evleri evsizlere verirdim
15 Yorumla
Soran+1 yılAmca oğlu 500bin toplam para 😃
Soran+1 yılOrası öyle dünya yalan ama insanda şerefi için başı dik olmak İçin yaşamalı.
+1 yılfaize yatirtir ve yatardim
15 Yorumla- +1 yıl
Haramzade
Soran+1 yılO faiz o faiz değil ahbap
- +1 yıl
Yatın bakım
Soran+1 yılSen para yatırdığın zaman faize bir nevi o bankanın %000.1 misal ortağı oluyorsun.
- +1 yıl
Aglayanin mali gulene hayır olmaz
+1 yılBankaya atar faiz yerim
11 Yorumla
Soran+1 yılAylık 7 K veriyor çok az
İş kurmam dükkan alırım kiraya veririm
11 Yorumla
Soran+1 yılAylık sana getireceği 2-3 bin işletme aç hem sosyal olursun hemde 15 bin civarı en az
Bir kafe açılır herhalde
16 Yorumla
Soran+1 yılÇay simit kahvaltı tarzı bir yermi?
Soran+1 yılÜniverste kafeleri torpilli oluyor diyebilirim
Soran+1 yılÜniversite müdüriyetiyle arası iyi olanlar önceden 1 yıl öncesinden muhabbeti kurmuş oluyorlar genelde
+1 yılKonsept Kafe açardım ama yurt dışında
14 Yorumla
Soran+1 yılBurada da kazanılır. Kazanan çok insan görüyorum
- +1 yıl
Ben yurt dışında yaşadığım için Trde açmak gibi bir planım yok
Soran+1 yılYurt dışınamı gitmemi tavsiye ediyorsun
- +1 yıl
Ben sana neden bir şey tavsiye edeyim
+1 yılSayıyı okuyamadım bile ndosndosnkd
11 Yorumla
Soran+1 yılAbartmasan 😃
Hesabımda 500k olduğu gün düşüneceğim bunu.
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadarda çok para değil ahbap
Yatırım yapardım parayı katlardım sabrederdim ve sonra karar verirdim
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl6 ay değerlendiririm yatırım araçlarında önce.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tam anlamadım 😅
- +1 yıl
Arttırmak isterim parayı para piyasalarında öncelikle.
Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pazar arastirmasi yapardım
12 Yorumla
Soran+1 yılNe tarz bir pazar?
Gizli Üye(25-29)+1 yılamerika’da iş kurardım bu devlette kurarsan yarına 1 kuruşun kalmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYurt dışına giderdim orada iş kurardım
11 Yorumla
Soran+1 yılYurt dışına gitmek için o ülkelerin iş yeri açma vergi mükellefi olma şartları var. Avrupa zor ama almaz o parayla ancak tatile gidilir
Hayali bile hayal
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzak hayal değil
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Ay bilmem ki cafe olabilir 😃
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir paramı vardı
10 Yorumla
+1 yılIş kurmam olcem zaten yakinda parayi yerim
10 Yorumla
+1 yılFaize yatırırım gelen parayı biriktirir ev alırım
10 Yorumla
+1 yılİş kurmsya ne gerek var bankaya at faizle geçin
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı. O kadar param olursa düşünürüz birşeyler
10 Yorumla
+1 yılBankaya yatırıp faziziyle yaşardım kjdkd
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı. Vadeli hesapta gelen para ile süreki biriktirirdim
10 Yorumla
+1 yılYazlık alıp günlük kiraya verirdim
10 YorumlaÖnce 1-2 hafta paranın varlığına varirdim 😂
10 Yorumla
+1 yılYani çok bir para değil öyle
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem