İyi geceler nişanlım benim mesleğimi ve alacagım maaşı kucumseyerek konusuyor böyle yapmasinin sebebi ne olabilir ne dusunmeliyim?

Ben bi sağlık çalışanı adayıyım bu sene mezun olucam ve kpssye hazırlanıyorum. Ona sence sınavı basarabilir miyim inaniyomusun bana dedim sen inaniyorsan kendine bende inaniyorum dedi. Daha sonra napicaksin calisicak misin dedi. Bende tabiiki kpss kazanirsam devlette kazanamazsam özel kurumda calisicam dedim. O da bana maaslari ne kadar diye sordu. Sonrada ben kuryelik yapsam senden cok kazanirim gibi bir cumle kurdu. Üniversite okuyorsun gidip cuzzi bir miktar maasa calisiyosun hic calisma ozelde daha iyi dedi. Bende neden meslegimi asagiliyosun dedim, durum böyle oldugu icin asagiliyorum dedi. meslegimi seviyorum sinavi gecsemde gecmesemde bu meslegi yapicam dedim acicaksi o an biraz sinirlendim ve yukselerek konustum. Söylediklerinde kötü bir şey olmadığını sadece mantıksız olan bi şeyi elestirdigini söyledi ama uslubu benim hic hosuma gitmedi ve korkuyorum ileriye dönük calismami istemez diye.
İyi geceler nişanlım benim mesleğimi ve alacagım maaşı kucumseyerek konusuyor böyle yapmasinin sebebi ne olabilir ne dusunmeliyim?