• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Asgari ücretli iş beğenmemek suç mu?

aerolite
aerolite Takip Et
Master Yaş: 57
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
44
Yapay Zekaya Sor
İşsizlik ve hayat pahalılığı malumken, insanları iş beğenmemekle suçlandığını da duyuyorum.
Peki sizce çalışma koşulları veya ücreti yüzünden iş beğenmeyen birisi suçlanmalı mı?
İş Soruları Pahalı Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SütlüKola
    SütlüKola Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

Ya şimdi oturduğun semte göre değişir bence, asgari ücreti beğenmemek elbetteki suç değil ancak asgari ücretle çalıştıran çoğu yerde şöyle birsıkıntı ve sorunsal var seni fazla ve ağır işlerde çalıştırıyorlar, bir yasa gelmeli ve iş veren esnek çalışma saatlerine uyabilcek diye bir iş kriteri koyamamalı koyuyorsa da hakkını adam akıllı vermeli verdi diyelimli böyle bir şey istiyormusun diye sana da sormalı. Yoksa bence asgari ücretde pek bir sıkıntı yok ancak bi mevcut durumda 4200 e filan çekilse daha iyi olabilir, insanlar ben cidden gidiyorum ve para kazanıyorum diyebilmeli. Öteki yandan asgari ücret ile bir aileye bakılması beklenmemeli.

2
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

4200 e aileye bakılmaz.. Kira ödemeden kişi kendisine bakar ancak.
      Düşün ki birçok ürün bizde avrupa'ya göre çok pahalı, ama kazançlar ise çok daha altında. Bence 10 binin altında bir asgari ücret düşünmek hata olur.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• azelcan
    azelcan Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 66%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 602 cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/embed/JB9phKrQ-w4

Duymana gerek yok haberi bile var.
    Millet iş beğenmiyormuş, beş yıl çalışırsa 10 binlira maaş alırlarmış. Anlatılanın ardında matematiksel olarak büyük bir plansızlığın görüntüsü ve oluşturduğu vehamet var.
    Çocuklara meslek kazandıracak okul burakmadılar. Sanki herkes ünüversite okuyacakmış, olusa kurtulurmuş gibi bir ortam oluşturdular ama bu sadece para tuzağı. 20 yıl eğitim verdiğin bir insan hiç bir şey olamıyorsa, ya o insanın zekâ sorunu var, ya eğitmek, öğretmemek üzerine planlanmış.
    Çıraklık sistemini öldürdüler, hemde çıraklarla beraber. Hiç birisine hak tanımadılar, ustalarının bedava çalıştırmalarına, sgortasız eğitimsiz çalıştırmalarına ve her türlü işkence yapmalarına göz yumdular. İş ahlâkını kaybeden, ya da hiç olmayan insanlara müdahale edecek bir sistem kurmadılar. Ahlâksızlığın her türlüsünü okşayıp büğüttüler. Bu sebeple hayatı öğreten ustalar öldü, yerlerine çoğunlukla hayatı zehir eden ahlâksız ustalar geldi. Kendimden biliyorum, babam işsiz kalmıştı, durumumu ustama ankattım, içeride çok alacağım birikmişti. Bari haftalıkları düzgün düzenli öde dedim. Sonuç bayram arifesi beş kuruşsuz, haftalık vermemek için, bir kahveye gönderdi, geleceğim dedi saatler sonra anladım ki gelmeyecek. Kaç kilometre eve yaya yürüdüm, işi bıraktım, paramı da alamadım.
    Yıllarca çabala kalfa ol, sgortan olmasın ama asgari ücret al, bari sgorta yapmalarını istersin "işine gelirse" derler. Bırak on binlira maaşı, parasını vermezler.
    Artık çocuklar gençler kendilerine daha çok değer veriyorlar. Bizim gibi ezilmeye tahammülleri yok, ki bence haklılar. Şartları iyileştirilmesikçe neden en ağır işlerde asgari ücrete ve güvenlik sorunu ile çalışsınlar ki? İş beğenmiyorlarmış, hem demirci, hem oto tamircisi, hem kaynakçıya çırak olacak, en ağır işlerin altında ezilecek, hemde asgari ücret alacak. Yemezler, gençlerin gözü açıldı. Madrm işçi istiyorlar, Almanlar gibi, "önce hayat ve sıhhat, sonra para" diyecekker, o zaman bulurlar. Ğlkenin büyümesi, geliimesi için bir tek şartın sağlanması gerekir, her kes "ben" demeyi bırakıp, "biz demeye başlamak zorunda.

1
    4 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Güzel yorum.. Bence eig çıkar bundan. Teşekkürler 👏👏👏

Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      +1 yıl

Eyvallah sağolasın gerçekler.

Yorumla
    • Knslann
      Knslann
      +1 yıl

kardeşim çocukları bi de haber yapmışlar kardeşim bak

Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      +1 yıl

@Knslann minare için birde kılıft lazım.

Yorumla
  • Collectiveworld
    Collectiveworld Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Bence bu dönemde nitelikli ya da niteliksiz iş begenmemezlik yapmayacaksın. Mesela gıda teknikeri ve iş sağlığı güvenliği uzmaniyim. Asgari ücretle iki ayrı firmada çalıştım ve bu cv'me iyi yansıdı. Bu gün bı firma da 4000 TL veriyor ama bunun sebebi önce ki çalıştığım yer. Maaş bölgesel olarak da değişiyor. Ben Denizli'de yaşıyorum ve 4 bin TL Denizli için çok çok iyi. iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olarak da 2 yıllık bir yol yapım projesinde 3500 TL ye başlamıştım Edirne'de. Yani cv de ki firma arttıkça alacağınız para da artar. Boş durmaktansa çalışmak en iyisi.

1
    0 Yorumla
  • Bored4Everything
    Bored4Everything Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 69%
    +1 yıl

Suçlanmamalı. Ülkenin yüzde 43'ü asgari ücretli. Sorun sadece asgari ücret de değil. İnsanları 8 saatten fazla çalıştıran iş yerleri de var. 12 belki daha fazla çalışan insanlar var. Düşünsenize 12 saat çalışıyorsunuz. 8 saat de uyudunuz bir gün zaten 24 saat geriye kaldı 4 saat bunun 1 saati yolda 1 saati yemek ile geçse geriye insanın kendine ayırabileceği zaman kalmıyor.

0
    3 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Katılıyorum. Ve olay sadece çalışma saatleri ile sınırlı değil. Çalışma koşulları da önemli. Yemekler, dinlenme alani, tuvalet hijyeni, yönetim tarzı.. vs

Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      +1 yıl

8 saat mesai den 12 saat çıkardılar. Mecbur çalışıyorum 1 saat hazırlık iş, bir saat eve dönüş toplam 14 saatim onlara gidiyor. Çıkıp gitsem nereye tazminat var. Dün akşam ayaklarımı uzattığım yerde uyumuş kalmışım. Bu yetmezmiş gibi maaşları düşürdüler. Ne pandemiymiş, herkes kullanIyor. Kimse demiyor "zaten biz yurt dışı dolar ile çalışan firmayız, dolar fırladı ihya oldukx" diye. Dergilere röportajlara şukadar milyar dolara ulaştık diye şişiniyorlar. Bunlarmı suçlu değil. Adam iş adamı, ne fırsat verirsen kullanır. Onlara her türlü fırsatı verip, işsizlik fonunu tüketenler, işçiye özgürlük fırsatı bile tanımıyor.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

@azelcan Aynen öyle cancaazım.. Allah kolaylik versin bütün ezilen emekçi insanlara.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

34

Cevap

43

Cevap

• Tersy
    Tersy Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 47
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Asgari ücret yeterli düzeyde olsaydı bunu diyebilirdik. Bırakın asgariyi, eğitimli insanlar bile komik paralara çalışıyorlar. İşverenin eleman seçim hakkı nasıl ki varsa, iş arayanların da İşvereni seçme hakkı var.

1
    0 Yorumla
  • deadalus
    deadalus Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 438 cevap paylaştı.

Alınan ücrete göre çalışılıyor olsa daha iyi olurdu tabi ki ama ülkemdeki yaşam şartları ve gidişatına göre bu konuda yorum yapmak sıkıntılı
    Ama sorun asgari ücretin işveren için fazla çalışan için az olduğu bu durum, oldukça saçma bunun düzeltilmesi gerek asıl

1
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Her önüne gelen, iş bilmeyen veya işini bilip te işçi hakkindan beslenen işveren olursa durum böyle olur.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Asgari ücrete ne olur ki kardeşim 29 yaşındayım 2ay çalıştım o paraya bu yaşıma kadar o kadar, evde yatarım daha iyi beğenmeyeni suçlamam çünkü kimse beğenmez hele şu zaman da, daha çok para veren yerler de ancak saat daha uzun bu devirde para kazanıcaksan ya aracılık yapıcaksın ya şakşakçılık geçinmek istiyorsan ya beden işcisi olacaksın ya meslek sahibi ya da birden çok işle uğraşıcaksın yani başka yol yok iş veren verdiği parayı lütuf gibi gösterirken senin harcadığın emek pek kaile geçmez yani değişik zamanlar

1
    0 Yorumla
  • alarachan
    alarachan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 329 cevap paylaştı.

almanya asgari ücretle geçinilebilen nadir yerlerden korede asgari ücret yaklaşık 2 bin dolar (galiba) ama asla asgari ücretle geçinemiyorsun, rekabet çok. kore en çok gitmeyi istediğim yerlerden birisi ama bu yaşam şartında orada yaşamaktan korkuyorum.

1
    0 Yorumla
  • Laviedemoi
    Laviedemoi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Asgari ücretle geçinebilen var mı cidden? Beğenmemek gayet normal çünkü açlık sınırının altında bir miktar. Tek kişiye bile yetmiyor. Kira su elektrik internet doğalgaz faturası, kıyafet alışverişi yapsan arada, mutfak alışverişi derken hayatta yetmez.

1
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

bu hukumetle calisma saati 12 saate cikartildi
    bu hukumetle ayda 2 pazar tatili kural gibi oldu
    bu hukumetle sendikalar yok edilip isciler savunmasiz birakildi
    bu hukumetle fazla mesai ucretleri yok edildi
    yani aslinda asgari ucret 8 - 16 calisan haftada 1 pazar tatili olandir ama maalesef artik o bile hayal :)
    mevzu is asgari ucret vs degil mevzu bi hukumetin ulke icin beka sorunu olmasi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Suç değil. Gereken bu aslında. Şu ülkede %70 asgari ücretli çalışanın %30 u işi bıraksa, asgari ücret 2 katına çıkar. Bende karşıyım asgari ücretli çalışmaya ve bu bir suç değil. Asgari ücretli çalışmaya karşı olan herkesi destekleyip alnından öpüyorum. Sevgiler.

3
    0 Yorumla
  • Marvy
    Marvy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 92%
    +1 yıl

İş beğenip beğenmeme lüksüne sahip olduğunu düşünüyorsan suç değil elbette. Fakat elinde hiçbir yetkinliğin olmadan daha fazla ücret hak ettiğini savunuyorsan bu biraz beyhude.

1
    8 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Sence hiç bir mesleği olmayanın, insani koşullarda yaşamını sürdürebilmesi için alması gereken asgari ücret nedir?

Yorumla
    • Marvy
      Marvy
      +1 yıl

Gönül ister ki bütün bunlar döviz bazlı hesaplansın atıyorum 1000 dolar olsun fakat ne yazık ki istemekle olmuyor. Harcadığımız her şey dolar endeksli fakat kazancımız TL bazlı düşünüldüğü sürece işimiz zor.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Peki neden batıda insanlar bu maaşları isizlik parası olarak bile alabilirken bizde zor koşullarda bile çalışanların maaşı 300 usd dolayında?

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Ve hatta yakın bir zamanda Çin deki asgari ücret bizi bile geçmiş diye duydum... Neden bir türlü bizim refah seviyemiz artmıyor?

Yorumla
    • Marvy
      Marvy
      +1 yıl

Maalesef ülke ucuz iş gücüyle döviz toplama politikasına gitmeye çalışıyor. Bunun en büyük örneği Çinli firmaların bile ülkemizde fabrika açması. Trajikomik geliyor olabilir ama üretmiyorsan, üreticiler seni çalıştırır kaçınılmaz son.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Tek neden bu mu sence?
      Zenginlerimizin servetleri hiç te öyle dünya çapında geri filan değil.

Yorumla
    • Marvy
      Marvy
      +1 yıl

Elbette tek bir neden olamaz bunlar hep birçok nedenin sonuçları. Zengin kesim daha da zenginleşiyor tabi ki. Özellikle döviz kazananlar servetlerine servet kattı. Bunu bizzat deneyimliyorum çalıştığım şirket Euro, Sterlin bazında iş yapıyor. Eskiden yaptığımızdan daha az iş yapıyoruz fakat gelirler çok daha yüksek.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Ortada net bir emek sömürüsü olmasa bunu yaşamazdık sanırım.. Hatta brüt mevcut asgari ücret te fazla gelmiş olmalı ki yurt dışından sığınmacı adı altında milyonlarca ucuz iş gücü ithal edildi.

Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Köle olarak çalışıp susmanızı ardından işe girmeyince adı iş beğenmeme oluyor. Kusura bakmasınlar. Adilsiz bir şekilde çalıştıracaksın onu 11-12 saat sonra diyeceksin ki iş beğenmiyor. Hadi ordan. Önce çalışma koşullarını ve çalışanlarına değer vermeyi öğrensin; işveren.

2
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl

Kimse kimseyi tercihleri yüzünden suçlayamaz. Madem asgariye çalışacağız, beterin iyisini seçme hakkı bari bize kalsın.

1
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

👍👏👏👏

Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 95%
    +1 yıl

Ne iş yapsa aynı maaş kaybedilecek bir pozisyon yok, olumsuz bir durum olunca 3 kuruş için senimi çekerim diye gidebilir.

1
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Aslinda ücret ayni olsa da iş konusunda çok fazla detay var.
      İşin evine mesafesi, çalışma koşulları, süresi, işteki sosyal ortamı, yemek kalitesi, iş kıyafeti.. vs

Yorumla
  • Lapadulaa
    Lapadulaa Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bu ücretler varken, hayat bu kadar pahalı iken herkesin en doğal hakkı bu. Kölelik düzenini yikmasi lazim bu halkın artık.

1
    3 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Hele şu i*bneler bi gitsin de sonra yine bakmak lazım duruma...

Yorumla
    • Lapadulaa
      Lapadulaa
      +1 yıl

Halktan yana değilse gelen herkesi sepetlemesi lazım insanların. Kıt ideolojileri yüzünden biz zorlanıyoruz artık hayat pahalılığından.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Haklısın... Sorunları çözmeden başarılı olamayanın aldatıcı propagandalarına inanmadan 1. dönem sonunda yollamak gerekir..

Yorumla
  • Eksss
    Eksss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Asgari ücretli iş beğenmemek neden suç olsun ki Avrupa ülkeleri arasında asgari ücretle çalışan kesimin en fazla olduğu ülke TÜRKİYE alım gücü çok alt seviyelerde olduğu için insanlar gerçekten geçinmekte zorlanıyoruz emeğinin karşılığını almak çok zor

2
    0 Yorumla
  • Suzan99
    Suzan99 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Asgari ücretle çalışmak istemeyeni iş beğenmiyor diyemezsiniz. niye asgari ücret veriyorlar onların denetlemesi lazım. Koskoca fabrika niye asgari ücretle işçi çalıştırıyor bu kadar az bir parayı mı layık görüyor bir ülke vatandaşına

2
    0 Yorumla
  • __pinhan
    __pinhan Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

En az 12 saat çalışma, mola desen 10 dk geçmez, fazla çalışsan mesaini alamazsın resmen kölelik. durumu kötü olmayan insanda asgariyi hele özelde secmiyor zaten kendini neden bu sisteme heder etsin ki.

2
    0 Yorumla
  • gokandeğilGÖKHAN
    gokandeğilGÖKHAN Takip Et
    Yoda Yaş: 95 , eic 100%
    +1 yıl

Kesınlıkle degıl kı , genel mudurle bunun kavgasını çok yaptım.
    Neden burada ağır şartlarda çalışıp ınsanlar asgarı ücret alsın , çok daha hafıf iş yaparak aynı maaşı alabılır. Buranın ozellıgı ne , ayrıcalığı ne dıye kafasının etını yedım durdum ve sonuç asgarı ücret çalıştığım yerde 3100 lıra olarak belırlendı

0
    0 Yorumla
  • scorplion
    scorplion Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 88%
    +1 yıl

ben üniversiteden beri çalışıyorum az toz yutmadım çalışma koşulu demeden.. şimdi ekmeğini yiyorum şükür istediğim işte istediğim pozisyondayım.. boş durmaktansa çalışmak gerekir en azından iyi bir şey bulana kadar.. az diş sıkmak lazım

1
    0 Yorumla
  • Epela
    Epela Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

Ya asgari ücreti falan geçtim de devlet çoğu memura daha ayrıcalık tanıyor o can sıkıcı. Adam zaten üç kuruş parayla ay sonunu nasıl getireceğini düşünüyor bir de ulaşım olsun, konaklama olsun her konuda en fahiş fiyata tabi tutuluyor.

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Maalesef en yakınlarımız bizi bu konuda suçluyor, başka işmi var diye diye mahkum oluyoruz.

1
    3 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Bunca sığınmacıyı kabul etmelerindeki ana neden bence bu emek sömürüsünü güçlendirmekti... Şimdi bürüt asgari ücretli çalıştırmak yerine 2-3 bine sigortasız sığınmacıları çalıştırıp kar ediyorlar.

Yorumla
    • superpsikolog
      superpsikolog
      +1 yıl

Bu mantıklı. Çünkü ucuz işçilik çok para demek.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

kesinlikle... yapılan işlerdeki özneyi anlamadan doğru sonuçlara varılamaz.. Salgının özellikle Türkiye dahil kapitalist batı dünyasında bitirilememesinin nedeni de hep bu zenginlerin para hırsıdır.
      Fabrikalar dahil bütün iş yerleri, sınırlar belli süreyle kapanmadan bu iş bitirilemezdi. Ve onlar kapatmadılar, çok sayıda insan öldü.

Yorumla
  • cazsever
    cazsever Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 90%
    +1 yıl

Kesinlikle hayır. Bizi düşük standartlara ve imkanlara alıştırmaya çalışıyorlar ve maalesef buna teşne bir grup da var. Herkes daha yüksek standartları ister ve bunu çoğu kişi hak eder de.

2
    0 Yorumla
  • QueenOfTheFate
    QueenOfTheFate Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 416 cevap paylaştı.

Suç değil, çünkü asgari, en alt sınırdır, yani en az bu kadar maaş verilmeli demektir, ama sektörde bu "en çok" olarak iş görür. Sistem yanlış. Sorumlusu da devlettir.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

asgari ucreti begenmiyor anladikta bu sahis asgari ucrete calisiyorsa demek ki kaliteli bir insan degil kendini yetistirmemis. amele olmaya birakmis kendini. illa okul demiyorum bu ucreti begenmeyen 1 yil calisir 2 yil calisir su satar kendi isini kurar gerekirse.

0
    2 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Birçok sektörde asgari ücretle çalışan çok sayıda üniversite mezunlari var. Bunlar kendini yetistirememis cahil insanlar mi sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

universite okumak ne zamandir kendini yetistirmek oldu ya. saka mi yapiyorsunuz. edebiyat okuyan bilmem tarih okuyan biri is yok guc yok cikiyor sonra mal gibi kasiyerlik begenmez sunu begenmez onu begenmez. ee hani senin el becerin ticari zekan hicbir sey yok. bu sadece örnek ve sende azcik demek istedigimi anlamaya ugras anlarsin. iki saat aciklamaya kalksam kitap yazilir bu konuda.

Yorumla
  • Cynicalx12
    Cynicalx12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Hiçbir şeye yetmediği için arada 50 tllik bir imkan farkı bile olsa insanlar diğer tarafı tercih ediyor. Kendimden örnek vermem gerekirse 2 sene çalışıp iş yerine girdiğim ilk günden 2 kıdem alabildim daha sonrasında fark ettim ki kurye arkadaşlar daha fazla maaş kazanıyor. Mecbur 2 senelik emeği çöp bilgiyi çöp edip kurye oldum. Geçim derdi 📩

1
    0 Yorumla
  • lipstick1923
    lipstick1923 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

O elinde ki cep telefonunu sat ve şükür et git şimdi 2 rekat namaz kıl. ahhahahaha

4
    0 Yorumla
  • birgecwyolcusu
    birgecwyolcusu Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl

Ah ah!
    O işsizler bu ülkenin kaderini belirleyebilir ama sandıkta ne hikmetse bu akıllarına gelmiyor

1
    0 Yorumla
  • yolcu3434
    yolcu3434 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Issız kişi öncelikle işe girer begenmemesi saçma olur zamanla statüsüne uygun daha iyi gelirli bı işide aramayı ihmal etmez memleketteki isssizlerin çoğu iş beğenmez niteliklerini dev aynasında görür bu yüzdende sürekli sikayetcidir

1
    0 Yorumla
  • Sendevefasiz
    Sendevefasiz Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Asgarî ücreti veren suçlu beğenmemek değil her şey ateş pahası yeterli mi sizce anca kira elektrik su öder

1
    0 Yorumla
  • Diibindibii
    Diibindibii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Marketler bile almiyor giren nasil ise giriyor anlamiyorum

2
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.

Hayır tabiki..
    Ama kimse bayıla bayıla çalışmıyor aç kalmaktan iyidir sjsj

2
    0 Yorumla
  • KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır kendi seçimi isterse çalışmasın otursun kahvede

1
    0 Yorumla
  • Karizma051907
    Karizma051907 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 90%
    +1 yıl

Gelecek vadeden iş işe başlanır ama ilerisi yoksa sana bişey katmayacaksa ben tercih etmiyorum

1
    0 Yorumla
  • _haplesqueen_
    _haplesqueen_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Patron varsa burada ona sovgulerimi iletiyorum diyeceklerim bu kadar

1
    0 Yorumla
  • WarandPeace
    WarandPeace Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Değil. Hatta bana kalırsa verim esasına dayalı bir düzen olmalı.

1
    0 Yorumla
  • zeyzey190
    zeyzey190 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Yeterli değil 1 hafta önce aldığın bir urun 1 hafta sonra fiyatı değişiyor zamlaniyor ama aldığın maaş aynı, eskiden asgari ücret çok düşük oranda insan alırken bu oran yüzde 50 nin üstüne cıktı ve sadece asgari ücret ile aile gecinilemez oldu

2
    0 Yorumla
  • IRobin
    IRobin Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Bir çok teklifi, masada red ettim. Pişman değilim.
    Asgari ücret lafından sonra gerisini konuşmaya gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • ayhani647
    ayhani647 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Asgeri ucretle çalişmamak suç değil tabikide
    Günümüz şartlarında asgeri ucretle calişan bir insan bir evi geçindiremez
    Ama her halukarda boş kalmaktan daha iyidir

1
    0 Yorumla
  • statiQ
    statiQ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 89%
    +1 yıl

Bence insanlar rahat is istiyor. Bence yok öyle yaama

0
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Rahat iş kaldı mı ülkede?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Değil tabiki açlık sınırı altındaki maaşı beğenen köleliği de kabul eder

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben şöyle beğenmiyorum. Okullarda sınavlarda başarılı bir puan alıp meslek sahibi olmak için tabiri caizse k*çımızı yırtalım. Elin okumamış krolarıyla aynı maaşı alayım. Hak mı? Bence değil

1
    4 Yorumla
    • NE-VAR-KUZUM
      NE-VAR-KUZUM
      +1 yıl

Okumamışım ama kıro değilim. Herkesin hayatı farklı yanlış bir bakış açın var kınıyorum seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@NE-VAR-KUZUM sen bilirsin. bende okumuş ve okumamış insanların aynı maaşda olmasını kınıyorum. Bir fark olmalı

Yorumla
    • NE-VAR-KUZUM
      NE-VAR-KUZUM
      +1 yıl

O zaman başka iş bulacaksın bi polisle doktor öğretmen mühendisle okumamış biri aynı maaşımı alıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@NE-VAR-KUZUM beni anlamamışsın. Ben asgari ücretle çalışan insanların doktorlar kadar öğretmenler kadar çok para istemelerine sitemleniyorum.
      Açık söylemek gerekirse maaşım 7200. Komşum benden iş istiyor ama benim yanımda ve benimle aynı maaşı istiyor. Ben komşum gibilerden bahsediyorum.

Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,3b cevap paylaştı.

asgari ücretle çalışmak suç bence en iyisi sigortasız çalışmak

0
    0 Yorumla
  • Omer_Kurt_
    Omer_Kurt_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 50%
    +1 yıl

Benim Komagene Bayim Var
    Adam Gelmiş Hiç İş Bilgisi
    Yok Adamın Haftalık 750 İstiyo
    S*ktir Git Dedim Millet Gecinemiyo

0
    0 Yorumla
  • 78_78busra
    78_78busra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 81%
    +1 yıl

Asgari ücretin emek sömürüsüdür

1
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Katılıyorum. Ayrıca asgari ücret verip, azami hizmet istemek te bizim ülkede var.
      Bir de azami ücret alıp, asgari emek harcamak ta öyle.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Asgari ucretle is begenonce de suclu oluyorsunuz begenmeyince de ac kalip olmenixi ya da emegininix karsiligini ruyanizda bulmanızı bekleyen bi sistem

1
    8 Yorumla
    • oyunadamı2
      oyunadamı2
      +1 yıl

Ben çalışmayı bıraktım. Farkettim ki çalışınca değil, çalışmayınca insan rahata kavuşuyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@oyunadamı2 ben asgari ücretle ise basladim tanidigi sayesinde belediyeye giren arkadasim begenmedi avmye girsem prim alirmisim en azindan lisans mezunuyum hazirlik okudum erasmus yaptim 4 yil issiz kaldim ve mecburen kismen de olsa gelistirebilecegim bir ise asgari ucretle girdigim icin elestiririliyorum

Yorumla
    • oyunadamı2
      oyunadamı2
      +1 yıl

boş ver onları. Doğru olanı sen yapmışsın. Sen günde normal şartlarda günde 10 saat ve haftasonu tatil çalışarak aylık 8 10 bin TL lere varan kazanç sağlarken, şu an seni eleştirip avm tavsiye eden arkadaşların 12 saat çalışarak hafta da 1 gün zor izin yaparak ayda 4 5 bini zor kazanacaklar ilerde. Sen kendini üzme eğer bunu kafaya takıyorsan. Dogru olan seninki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@oyunadamı2 yoo takmiyorum ama surkeli cevremden sacma tepki akiyorum daha ince de 3000 liraya bi iste calsiiyordum asgari ucret daha düşüktü yani iyi bi maas aliyordum benden hemen hemen her zaman borc isteyen onun icin kredi cekmemi isteyen arkadasim duyunca ben pentide çalışırken primim 3 bindi demisti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aklinca beni asagilamisti djjd

Yorumla
    • oyunadamı2
      oyunadamı2
      +1 yıl

boş ver onları. Aşağılık kompleksi olan insanlar onlar. Tertemiz kıyafetle avm lerde erkek avlamaya çalışan tipler onlar. Salla gitsin. Sen mutluysan gerisi mühim değil. Önemli olan sevdiğin isleri yapmak ki, o bölümü boşuna okumadın sonuçta. Tabiki branşla ilgili iş neyse onu yapacaksın. İsteyerek okuduysan tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@oyunadamı2 yani her zmana hedeflerim ve umutlarim var baskasinin istekleri hayaleri beni mutsuz etmiyor herkesin yolu bahti acik olsun

Yorumla
    • oyunadamı2
      oyunadamı2
      +1 yıl

Amin. ⚘

Yorumla
  • zordakibiri
    zordakibiri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Senin suçun değil çünkü asgari ücret ile geçinmek çok zor. Ama yinede şükür et

1
    0 Yorumla
  • İtsvazcastacook
    İtsvazcastacook Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Günde 9 saati başkasına kazandırıp 120 TL'ye çalıştırmak... Bu evet tamamen suç m

1
    0 Yorumla
  • Bourne21
    Bourne21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

tabikide beğenmeyin piyasada ucuz işçi çalıştırılamayacağım öğrenmeleri gerekir

1
    0 Yorumla
  • FisherBoy
    FisherBoy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Kişi top class okul mezunu veya bir meslekte çok yetkin işin ehli ise elbette suç değil ama dağ başı üni den yeni mezun boş mühendisse bende olsam asgari veririm

0
    0 Yorumla
  • Davetsizmisafir52
    Davetsizmisafir52 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Bu zamanda suç. Her ne olursa olsun, asgari ücretli bile olsa bulduğun işin elini öpüp başına koyman lazım.

0
    0 Yorumla
  • sempatik_hatun34
    sempatik_hatun34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Asgari ücret çok düşük ama mecbur napalim

1
    0 Yorumla
  • Biröylebirböyle__
    Biröylebirböyle__ Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 70%
    +1 yıl

Eğitim durumuna bağlı

1
    0 Yorumla
  • Hakiyeniden
    Hakiyeniden Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç çalışmamaktan iyidir

1
    0 Yorumla
  • Konrad027
    Konrad027 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı.

Bu devirde beğenmemek gayet normal.

1
    0 Yorumla
  • kyudo
    kyudo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53 , eic 91%
    +1 yıl

Bir yerden başlamak lazım..

1
    0 Yorumla
  • Berkan63
    Berkan63 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Suç değil kesinlikle !

1
    0 Yorumla
  • didiishere92
    didiishere92 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 83%
    +1 yıl

Hiçkimse kabul etmezse olay çözülür

1
    0 Yorumla
  • M-B-B
    M-B-B Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

İş beğenmemek bir hak.

1
    0 Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 676 cevap paylaştı.

Herkes rahat mutlu olduğu yerde çalışmalı

1
    0 Yorumla
  • vaymng
    vaymng Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

usta asgari ücret verince https:// www. youtube. com/watch? v=a_sabg6i2yA

0
    0 Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Bu devirde evet

1
    2 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

kalbi kırık bir hayranın hemen de gelip eksiyi basıvermiş sana ;)

Yorumla
    • persordinary
      persordinary
      +1 yıl

😂🤦‍♀️

Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı.

hayır neden suç olsun ki

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Asgari ücretli iş beğenmemek suç mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Asgari ücretle çalışmak ayıp mı? 336 cevap verildi
Asgari ücrete çalışmak zulümdür? 5 cevap verildi
İş beğenmemek suç mu? 5 cevap verildi
Asgari ücretle çalışmak günahmış? 7 cevap verildi
Asgari ücretle çalışmak kötü mü? 17 cevap verildi
Asgari ücretin altında maaş vermek suç değil mi? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide sessizlik mi, kavga mı daha tehlikeli?
  • 2 aylık ilişkide sevgiliden para istemek doğru mu, soğumasına neden olur mu?
  • Hangi içecekle güne başlamak daha keyifli?
  • En son neye kahkaha attınız?
  • Evi kim yönetmeli, kadın mı erkek mi?
  • ​Y kuşağı burayı bir uplasın bakayım, gerçekten bu durumda mıyız? Görseldeki gibi kimlikte 30'lar, ruhen 70'lerde?
  • Guzel olmus mu kombin?
  • Lahmacun mu seversiniz yoksa pilav üstü döner mi ankete cevap veriniz lütfen ve yorum yapınız?
  • Bir insanın sesi mi, kokusu mu daha çok iz bırakır?
  • Bir gün hafızanı kaybedeceğini bilsen , sana kendini yeniden anlatmasını istediğin ilk kişi kim olurdu ?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨