Eğitim & Kariyer Ha İskender de çalışılır mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar 12 22 arası çalışma saati ile eleman arıyor sizce hiç tecrübesi olmayan birisi çalışmali mi? Garson olarak. Denenebilir mi? Daha önce hep 1 günden 3 günden işten cikarilmis biri olarak özgüvenim kırıldı. Altından kalkamam gibi. Güncellemeler+1 yıl Hd İskender yA öff lanet olasi klavye Ha İskender de çalışılır mi? Cevapla İş Soruları Tecrübe Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 601 cevap paylaştı. Çalışılır hiç hevesin kırılmasın, olmadıysa tekrar dene yine olmaz sa bidaha bidaha ayakta durmayı öğren özgüvenli ol 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısın ama insan kötü hissediyor işte Yorumla By_Barsss +1 yıl Motivasyonunu yükselt mutlu uyan kendine güzel sözler söyle zihnini buna göre entegre et her şey güzel olur görürsün Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısınız denicem teşekürler. Adam tecrübe sordu büyük ihtimal olmaz gibi hayırlısı yinede Yorumla By_Barsss +1 yıl İşte tam bu noktada özgüven devreye girer, tecrübem yok ancak yapılmayacak bişey değil kısa sürede yaparım de kendinden taviz verme Yorumla Soran +1 yıl Bana zor geliyor sipariş verirken falan kasadan hesaplama yapmak ya da ben büyütüyorum özgüvenim cidden kötü durumda ay😣 Yorumla By_Barsss +1 yıl Ya fiyatlar var zaten menülerde bırak onlar yapsın hesabı sen siparişi al çıkınca Götür tamam Yorumla Soran +1 yıl Elindeki cihaza biseyler hesapliyorlat falan kasa olayı bilmiyorum ondan özgüvenimi iyileştirmek için iş arıyorum daha da kötü bozuluyor Yorumla By_Barsss +1 yıl Ee başka iş bak Yorumla Soran +1 yıl emek gerektiren işlere bakmamalıyım anlaşılan. sekreterlik gibi pc başi işler bakayim. ama o zaman da adamlar yılışıyor utanıp gitmiyorum bende: ( Yorumla By_Barsss +1 yıl Ya sen seni bildikten sonra kimse öyle bir şey yapamaz bence Yorumla Soran +1 yıl haklısın 😔 Yorumla By_Barsss +1 yıl :) :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl denenebilir zararı yok yapamıyorsan sen kafanda bitir onlar da zaten yol verir.ama eve cok uzaksa bilemedim 1 0 Yorumla
burkiidiyebilirsiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Hangi şehir hangi şube 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kayseri Yorumla burkiidiyebilirsiniz +1 yıl Aşırı yoğun biyer değilse çalışılır kurumsal firma sağlam olur sonuçta Yorumla Soran +1 yıl AVM de Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. İskender tabakları sıcak oluyor. Elin yanar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Beni mi düşündün metoo😂 Yorumla Culdesac +1 yıl Ben hep seni düşünüyorum ama sen bi kere bile benimle çıkmıyosun. Ayıp. Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
haymatlos_ Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Maaş ne? 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Belirtmemis Yorumla Soran +1 yıl Asgari ücret prim tip yazdı Yorumla haymatlos_ +1 yıl Günde 10 saat mi? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla haymatlos_ +1 yıl Haftanın kaç günü? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyom Yorumla haymatlos_ +1 yıl Onu da öğrensene Yorumla Soran +1 yıl Her gündir 1 gün izin olur hep öyle olmaz mı ki Yorumla haymatlos_ +1 yıl 6 gün 10 saat çalışsan zaten 60 saat eder. Haftalık 45 saatten fazla çalışırsan sana ek para vermeleri lazım Yorumla Soran +1 yıl Prim dediği o değil mi? Hem burada herkes öyle hatta insanların parasını vermeyen çok işveren var ona da şükrediyor millet Yorumla haymatlos_ +1 yıl Prim değil o. Onun adı fazla mesai ücretidir Yorumla Soran +1 yıl 6 günmüş. Böyle olmayan yok maalesef. Pastane de çalıştım hergun çalışıyorlar asgari ücret 14.30 00 00 arasi Yorumla haymatlos_ +1 yıl Çok çok az biildiğin sömürü bu Yorumla Soran +1 yıl İyide heryer böylee Yorumla haymatlos_ +1 yıl Ünv okudun mu Yorumla Soran +1 yıl Bu is ilanı nasil sizce güvenilir mi? ↗ Yorumla haymatlos_ +1 yıl Değil gibi. Sence güvenli mi? Yorumla Soran +1 yıl bencede degil gibi Yorumla haymatlos_ +1 yıl Başvur o halde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çalışılır hiç hevesin kırılmasın, olmadıysa tekrar dene yine olmaz sa bidaha bidaha ayakta durmayı öğren özgüvenli ol
Çok haklısın ama insan kötü hissediyor işte
Motivasyonunu yükselt mutlu uyan kendine güzel sözler söyle zihnini buna göre entegre et her şey güzel olur görürsün
Çok haklısınız denicem teşekürler. Adam tecrübe sordu büyük ihtimal olmaz gibi hayırlısı yinede
İşte tam bu noktada özgüven devreye girer, tecrübem yok ancak yapılmayacak bişey değil kısa sürede yaparım de kendinden taviz verme
Bana zor geliyor sipariş verirken falan kasadan hesaplama yapmak ya da ben büyütüyorum özgüvenim cidden kötü durumda ay😣
Ya fiyatlar var zaten menülerde bırak onlar yapsın hesabı sen siparişi al çıkınca Götür tamam
Elindeki cihaza biseyler hesapliyorlat falan kasa olayı bilmiyorum ondan özgüvenimi iyileştirmek için iş arıyorum daha da kötü bozuluyor
Ee başka iş bak
emek gerektiren işlere bakmamalıyım anlaşılan. sekreterlik gibi pc başi işler bakayim. ama o zaman da adamlar yılışıyor utanıp gitmiyorum bende: (
Ya sen seni bildikten sonra kimse öyle bir şey yapamaz bence
haklısın 😔
:) :)
denenebilir zararı yok yapamıyorsan sen kafanda bitir onlar da zaten yol verir.
ama eve cok uzaksa bilemedim
Hangi şehir hangi şube
Kayseri
Aşırı yoğun biyer değilse çalışılır kurumsal firma sağlam olur sonuçta
AVM de
İskender tabakları sıcak oluyor. Elin yanar
Beni mi düşündün metoo😂
Ben hep seni düşünüyorum ama sen bi kere bile benimle çıkmıyosun. Ayıp.
😂😂
Maaş ne?
Belirtmemis
Asgari ücret prim tip yazdı
Günde 10 saat mi?
Evet
Haftanın kaç günü?
Bilmiyom
Onu da öğrensene
Her gündir 1 gün izin olur hep öyle olmaz mı ki
6 gün 10 saat çalışsan zaten 60 saat eder. Haftalık 45 saatten fazla çalışırsan sana ek para vermeleri lazım
Prim dediği o değil mi? Hem burada herkes öyle hatta insanların parasını vermeyen çok işveren var ona da şükrediyor millet
Prim değil o. Onun adı fazla mesai ücretidir
6 günmüş. Böyle olmayan yok maalesef. Pastane de çalıştım hergun çalışıyorlar asgari ücret 14.30 00 00 arasi
Çok çok az biildiğin sömürü bu
İyide heryer böylee
Ünv okudun mu
Bu is ilanı nasil sizce güvenilir mi? ↗
Değil gibi. Sence güvenli mi?
bencede degil gibi
Başvur o halde