bu arada geçtiğimiz bütün senelerde tyt’de 14 net yapsanız geçebiliyordunuz bu sene 17-18 net yapan bile geçememiş..

Üniversiteye girmeden önce bu tarz bir durum yaşamış biri olarak tercih yapacak arkadaşlara gerçekten iş imkanı bulabileceği bir bölümü seçmesini öneririm. Ben seçtiğim bölümün hala pişmanlığını duyuyorum. Eğer tatmin edici bir bölüm değilse tercih yapmayın. Bir daha ki sınavda daha iyi bir puan alabileceğinize inanin sadece.
Cevap
0Cevap
Kesinlikle dogru ben ayt den 18 bucuk net yaptim gecemedim 177 de kaldim 9 net yapan gecmis cjdden saka gibi bu sene cok garip
Ben 149 puan almışım ama sayfama bakınca bir yere yerleşmemişim görünüyor. O nasıl oluyor
O imkansız gibi tercih yapmadıysan nasıl yerleşesin ki
Tercih nasıl yapılıyor puan 150 baraj altı diyor
Senin hiçbir şeyden haberin yok mu 2. ek yerleştirmeler olacak bu sene için 150 baraj altındakiler bu yerleştirme açılınca puanlar yeniden hesaplanacak yani 140 aldıysan ya da 149 aldıysan bu sene özel yeniden hesaplanıp yerleştirme puanın hesaplanacak yani obp’n eklenecek yani şu an 1. yerleştirmeler var onlar bittikten sonra 2. yerleştirmeler açılacak
Peki şu an benim ne yapmam lazım tercihi nerden yapıcam. Ais programına girince 150 baraj altı olduğu için yerleştirme yapılmıyor diyor
Ödeme şu an yapılır mı
Programa giriyorum aday tercih yapmamış diyor ödeme nasıl oluyor
Nasıl baraj altında kalanlar için yani ben 140 da altında aldım ben bitmis miyim hahahaha
Baraj zaten 140’a çekildi 140’ın altındaysan seninki yine kurtarmıyor
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar