Eğitim & Kariyer Sizce geleceğin en popüler mesleği ne olacak? Burak21345 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Haydi bakalim düşünceler ne yönde Güncellemeler+1 yıl Haydi yorumlara Güncellemeler+1 yıl Konu böyle önemli bişey oldu mu kimse yorum yapmıyor nedense aşk cinselik vs sorsam hepiniz yorumdaydiniz Sizce geleceğin en popüler mesleği ne olacak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Jaqen_hghar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dijitalleşen ve gittikçe robotlaşan Dünya'da insanlar önünde sonunda profesyonel desteklere ihtiyaç duyacaklar diye düşünüyorum. 1 1 Yorumla Burak21345 +1 yıl Yani psikolojileri mi bozulacak diyosun🤔🤔 gerçekten mantıklı bir düşünce katılıyorum sen o anlamda dedin heralde Yorumla
__Agapi__ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Gamerler olur her halde çünkü bu yönde kendilerini geliştiriyor şimdiki gençler ve ileride bu bir meslek olacak diye korkmuyor değilim.. 1 0 Yorumla
McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Estetik operasyonlar korona yüzünden milletin kulağına kepçe oldu 1 0 Yorumla
Gülkadığolu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Herkes sosyal medya ya yöneldiği için bi zaman sonra doktor öğretmen falan lazım olacak 1 9 Yorumla Burak21345 +1 yıl Haklısın bence yazılım yaygın olacak Yorumla Gülkadığolu +1 yıl Yazılım mühendisliği mi Yorumla Burak21345 +1 yıl Evet Yorumla Gülkadığolu +1 yıl Bilgin varsa biraz bahseder misin ataması oluyo mu kaç puan almak lazım Yorumla Burak21345 +1 yıl Valla pek bilgim yok benimde neden sordun ki Yorumla Gülkadığolu +1 yıl Merak ettim☺️ Yorumla Burak21345 +1 yıl Valla bilmiyorum bende ama sen bı araştır istersen Yorumla Burak21345 +1 yıl 🤗 hayırlı günler size Yorumla Gülkadığolu +1 yıl Hayırlı günler 😊 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 407 cevap paylaştı. Animasyon 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dijitalleşen ve gittikçe robotlaşan Dünya'da insanlar önünde sonunda profesyonel desteklere ihtiyaç duyacaklar diye düşünüyorum.
Yani psikolojileri mi bozulacak diyosun🤔🤔 gerçekten mantıklı bir düşünce katılıyorum sen o anlamda dedin heralde
Gamerler olur her halde çünkü bu yönde kendilerini geliştiriyor şimdiki gençler ve ileride bu bir meslek olacak diye korkmuyor değilim..
Estetik operasyonlar korona yüzünden milletin kulağına kepçe oldu
Herkes sosyal medya ya yöneldiği için bi zaman sonra doktor öğretmen falan lazım olacak
Haklısın bence yazılım yaygın olacak
Yazılım mühendisliği mi
Evet
Bilgin varsa biraz bahseder misin ataması oluyo mu kaç puan almak lazım
Valla pek bilgim yok benimde neden sordun ki
Merak ettim☺️
Valla bilmiyorum bende ama sen bı araştır istersen
🤗 hayırlı günler size
Hayırlı günler 😊
Bilgisayar üzerinden yapılan her türlü meslek
Animasyon
Hırsızlık..