Eğitim & Kariyer Üniversiteler geri kapatılır mı sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne düşünüyosunuz Güncellemeler+1 yıl Biraz ayrıntılı düşüncelerinizi öğrensek mesela Güncellemeler+1 yıl Umarım kapanır.. Üniversiteler geri kapatılır mı sizce? Cevapla Üniversite Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 426 cevap paylaştı. Bu durum insanların kafasını çok karıştırdı. Kimisi kapanır derken kimisi kapanmaz diyor bir belirsizlik var ne olacağını kimse bilmiyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke kapansa ya. Yorumla
karıkaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kapatılır diye düşünüyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden herkes yurt masraflarını ev masrafı yol parasını karşıladı isyan çıkmazmı :) Yorumla karıkaa +1 yıl Çıksın yapacak bir şey yok denir Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyle olur Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mumkun degil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla
Salaksavar__ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kapatılabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi dersin Yorumla
unicornsevdalisii Takip Et Xper 2 Yaş: 63 +1 yıl inşallahh bro ther 0 1 Yorumla unicornsevdalisii +1 yıl broski Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu durum insanların kafasını çok karıştırdı. Kimisi kapanır derken kimisi kapanmaz diyor bir belirsizlik var ne olacağını kimse bilmiyor.
Keşke kapansa ya.
Ev sahipleri öğrencilere bi geçirsin iyice kapanır sonra
Kapatılır diye düşünüyorum
Neden herkes yurt masraflarını ev masrafı yol parasını karşıladı isyan çıkmazmı :)
Çıksın yapacak bir şey yok denir
Umarım öyle olur
Mumkun degil
Neden?
Kapatılabilir
Öyle mi dersin
inşallahh bro ther
broski
Kapatılır
Bence kapatılır