Tek eksiğimiz bu değil evet. Diyanet işleri başkanı ya hakkıyla işini yapsın ya da hakkıyla öğretemeyeceği bir Dinin öğreticiliğini yapmasın. Kurs açtıracakmış. Ne öğrettirecek? Hâlâ kendisinin bile bilmediği Dini mi? Baksın bakalım ne yazıyor açtıracağı kursların rehberi olan Kur' an-ı Kerim' de:
Bir de eski/yeni diye ayırmışlar.:) Ayette geçen kavramlar, kelimeler, cümleler belli değil mi? Her dönem neden eksiltme veya ekleme yapılıyor? Arapçası ile Türkçesini karşılaştırdığımda kendi yorumlarını kattıkları o kadar belli ki...
Ayetlerde açık açık söylenmesine rağmen bizim insanlar toz kondurmuyor ya Allah sana böylelerinin bile olacağını söylerken sen kimin ne kimliğine bakıyorsun ki? Yaşadığımız her şey Kur'an' da yazıyor bunları anlatan Din öğreticisi sayısı beş parmağı geçmiyor ya. Ezberledik artık helâl haram şeyleri insanlara artık "İşte Hak Din budur!" Dedirtecek gerçekleri anlatın. On binlerce kurs açın vereceğiniz eğitim insanı, çevresini, ülkesini, dünyasını değiştirmeyecekse geliştirmeyecekse o parayla hayır yapın daha iyi.
Bu şekilde yapsalar yani gerçekten olması gerektiği gibi anlatsalar %99 açılması için yalvarır. Allah hakkıyla öğretenlerle karşılaştırsın, hakkıyla kul olanlardan eylesin.
Kur'an-ı Kerim' de: "Onlardan (Kitap ehlinden) bir grup var ki, Kitab’dan olmadığı hâlde Kitab’dan sanasınız diye (okudukları) Kitap’tanmış gibi dillerini eğip bükerler ve, “Bu, Allah katındandır” derler. Hâlbuki o, Allah katından değildir. Bile bile Allah’a karşı yalan söylerler." Ali İmran/78
@midnigtramblerrr sanırım yanlış anlaşılmışım😃 şaşırmadım. Evet öyle ya hem içimizdekiler hem din düşmanları bu Dinin anlaşılmasını istemiyor gibi... Ya bu dinin asıl anlatılması gereken yerleri neden anlatılmıyor? Varsa yoksa helâl/haram, hac/zekât Din bundan ibaret mi? Ne diyor Necmettin Erbakan "İslâm şuur dinidir, şekil değil." Bizim Dinimizden haberimiz yok ya sadece Arapça öğretmekle sadece şartları öğretmekle bitmiyor ki Din... Bizim şu an Dinin hak din olduğunu her yönüyle anlatabilen öğreticilere ihtiyacımız var, bizim şu an daha aydın görüşlere ihtiyacımız var bunlar Dini bir kalıba sığdırmış ne kimse çıksın ne kimse gelsin böyle bir şey olamaz. Bunlar yüzünden Dinim bilinmiyor, bunlar yüzünden herkes uyuyor. Çok yazık.
Öyle bıçak sırtı ki.. Açılmasın dersin dinsiz ilan eder sustururlar. Hep öyle yaptılar. Fetullah Gülen konusunda, onların okulları ve din kursları konusunda yapılan uyarılarda da herkesi dinsiz ilan etmişlerdi. Sonra ne oldu, haklı çıktılar. Demek ki her endişe doğrudur. Sin mükemmel bir sömürü aracıdır. Yeri gelir adama beline bomba da bağlatır. Ben endişe ediyorum ve kesinlikle karşıyım. Din bu kadar zor bişey değil. İnanç bu kadar çetrefilli bir iş değil. Allahla kul arasından çıkarıp buralara kadar getirenler kesinlikle sömürü amacı güdenlerdir. Çok dikkatli olunması gerekir.
Ayrıca son tutunacak dallarının din olmuş olması bu hükümetin, beceriksizlik ve başarısızlıklarının açık aleni itirafıdır. 20 yıl durdun durdun, şimdi buldun. Hadi bakalım..
Kendi coğrafyana, topraklarına ve iç işlerine bak derim. Elalemin bize faydası yok. Bu toprakların keşke derdi Atom bombası bulmak falan olsa.. Hala kadınların toplumdaki yerini tartışıyoruz biz, ne muhabbetindesin anlamadım.
Ateist ve deistler dünyayı yok ediyor nükler silahlarla ozan tabakası nı deliyor kuraklık susuzluk cekiyoruz hala kadın diyorsunuz kadınlar kanunen allahtan bile üstün neyini tartıştılar hala anlamadım
Ütopyalarınla mutlu olmanı diliyorum o halde. Dünyaya zarar vermenin dinle değil insanoğlunun özünde olan açgözlülükle alakası var. Büyük devletlerin ekonomi ve güç yarışı.. Tek tanrılı dinler yokken de medeniyetler birbiriyle savaşırdı, Hz Muhammet ölür ölmez 4 halifeden 3ü ibadetleri esnasında öldürülmedi mi? Ne bu? Daha mezarında 40ı çıkmadan peygamberin bu katliamlar, hemen ardından gelen Kerbela savaşı? Açgözlülük, paylaşamama.. Yani dinlerle, insan fıtratının ilgisi pek yok.
Tam tersi vardır bilim adamları ateist tir atom bombasını ve hidrojen bombasını buldular milyarca canlı halen sakat doğuyor kanser oluyor küresel ısınmada yene o radyasyon yüzünden oluyor yakında su için savaşacağız
Milyonlarca masum çocuk ve kadını bellerine bomba bağlayıp öldüren (ve yine ülkemizde de çok eylem yaptılar) müslümandı. Cennete gideceklerini sanıyorlardı, sözde şeyhler cennet vaatetmişlerdi.. Ayla bebeği hatırlıyor musun? Ben hiç unutamam o ufacık bebeğin kıyıya vuran cansız bedenini.. Bana kimse ateist müslüman hristiyan edebiyatı yapmasın..
Ve ayrıca sen iyi insan olmaya çabala. Herkes buna çabalasın. Japonyaya gittim 2015de. Gece yarısı çıktım tek başıma gezdim dolaştım, kimse beni rahatsız etmedi, tertemiz sokaklar, saygılı ve harıl harıl çalışan sürekli bir yerlere koşturan insanlar.. Budist ve ateisttir çoğu. İtalya'ya da gittim. İnanılmaz güzel insanlar, hristiyanlar, nasip olursa Mısır ve Fasa da gitmek istiyorum Müslüman ülkeler bunlarda eminim ordada güzel insanlar tanıyacağım.. Benim gördüğüm insan olmanın, insanın kendini eğitmesi ile ilgili olduğudur. Oturduğunuz yerden iyiliği kötülüğü dinlere bağlamayın.
O canlı bombalar müslüman değil teröristi afganistanda da taliban askerlerine de bombalı eylem düzenlediler ayrıca dünyada tek canlı kadın mı senin için erkeklerin canı yok mu avrupada en dolu ceza evleri bizde erkeklerin yarısı ceza evinde kadın beyanı esastır kadın askerlik yapmaz kadın nafaka ödemez kocasını aldatır başkasın dan çocuk yapar kocasına yutturur suç sayılmaz kocasını öldürür kahraman ilan edilir 3 gün evli kalır ömür boyu nafaka en son çıkan yasada çocuklu kadın ceza evine girmeyecek hala kadının toplumdaki yerini tartisiyoruz ilginç müslümanların ateist ve deistler kadar dünyaya zararı olmadı çoğu ateist ve deist tek eşliliğe karşıdır bu yüzden hepatit c aids gibi cinsel yolla bulasan hastalıklar çoğaldı 1. ve 2. dünya savaşının da kaç milyon insan oldü soğuk savaşta ne kadar hidrojen bombası denizlerde kayboldu balıklar zehirlendi dna ları bozuldu insanlarda o balıklardan yedi hastalıklar çoğaldı sakat doğumlar arttı insan ömrü kısaldı iklimler değişti şu anki küresel ısınmanın da sorumlusu onlar yazsam daha roman olur
Bunları dinlere mi bağlıyorsun? Kudüs'de müslüman ve Yahudiler katledildiğinde Haçlı seferleri döneminde, katli vaciptir diye ferman veren Roma Papazlarıydı.. Ne ateistti ne deist.. Din adına yapıyorlardı.. Tıpkı teröristlerin din adına, cennet vaadiyle masum insanları öldürmeleri gibi.. İslami terör örgütleri var, asla onları Müslüman olmadıklarına ikna edemezsin, sorsan senden daha dindardırlar.. Benazir Botto'nun öldürülüşü mesela? İslam düşmanı görülmüştür, alakası bile olmadığı halde.. Her ülkenin veya dinib geçmişi veya bugünü incelenirse kimsenin akkaşık olmadığı açık net görülür. Dolayısıyla tarih der ki, iyi insan olmanın dini inançla bir alakası yoktur. Elbette din güzel öğretiler getirir ve aslınsa ben seviyorum bunu ama en nihayetinde insanın iyi biri olup olmaması ile ilgilidir. Allaha inanmayanlar kadar kötülüğü var inananların.. Hristiyanın, Müslümanın, ateistin, deistin budistin.. Hepsinin var. Birini diğerinden ayıramayız, tarih orda dağ gibi duruyor açık okuyun..
Yaptıkları ateist ve deistlerin yaptıklarının yanında yüzde bir bile sayılmaz bugün o atom bombaları hidrojen bombaları kısaca nükler güç olmasaydı bazı hayvanlar'ın nesli tükenmeyecek daha az insan sakat doğacak zihensel engelli olacak kanser tümör gibi hastalıklar daha az olacaktı küresel ısınma artmayacaktı ozon tabakası delinmeyecekti
Boşuna zamanını tüketiyorsun. Sen bu kafa yapısını değiştiremezsin. Bunlar çocuklara bile taciz eden kişilerin yaptıkları sapıklıkları görmezden gelen cahil insanlar. Atom bombasını yapanların ateist olduklarına inandırılmışlar. Halbuki, bu gün milyarlarca insanın faydalandığı bir çok buluşta ateist bilim adamlarının imzası olduğunu bilmezler. Bir etrafına bak, müslüman ülkelerde kaç tane bilim adamı var ve ne buluyorlar. Pislik içindeler. Zengin olanlarının da petrolleri var. Acaba bitince ne yapacaklar?
@HeyTanks sen merak etme. Onlar bir yolunu bulup sömürmeye devam ederler. Dünyadaki tek gelir kaynağı petrol değil. Her zaman sömürülecek, kendi içinde çatışan geri kalmış ya da geri kalmaya itilmiş ülkeler ellerinin altında.
@Rakine iste bu vicdansızlığı bu ahlaksızlığı kendinden zayıf olanı sömüren ateist ve deist ler yaptıkları insanlığa yarından çok zararı olmuştur adamlar kendi türünü yok edecekler
Dinler yokken de kavga gürültü vardı, dinler varken de oldu. Çık şu yobaz kafadan. Gittim şehirlerinde gezdim diyorum. Gece vakti bu ülkede gezemem güya Müslüman! Ama oralarda gezdim güya Ateist! Geçin bu işleri. Ezber laflar. Gördüğümemi inanacağım senin lafına. Sen de git, gör. Dinle alakalı değil iyi insanlar olmak. Elbet etkisi var ana sebep değil. Olsa dünyayı müslümanlar yönetirdi. Sadece sürünüyorlar! Söylediğinle dünyada olan tamamen zıt.
Burası laik bir ülke müslüman değil müslümanım diyenler deist gibi yaşıyor bu ülkede bir gece sokakta gezdin gece yarısı başına bir şey gelmedi ateist ve deist ler çok mu iyi olmuş oluyor ben İzmir'de yaşıyorum yaşıyorum sokakta gece yarısı şortla göbeği açık gezmeyen kız sayılı onların da kimse bir şey yapmıyor
Beyine bak hele hastane ne alaka :D mescid dese anlayacam da hastanede kuran kursu nedir ya 😂😂 Yıllardır din diye diye imansız yaşayan kesimin ülkeye inşa edeceği duruma bak gülmekten gözümden yaşlar geldi. Dinde zorlama yok ama toplumu zehirlediniz yazık.
Nedenini söyleyeyim. Eğitimli insanları kandırmak kolay değil. Çünkü sorguluyorlar. Amaç buralara girip, gençlerin kafalarını doldurup, biat etmelerini sağlamak. Böylece yönetmek daha kolay olacak. Korku insanları yönetmenin en kolay yoludur. Din de korkuların en kolayı. Çocukluk yıllarının çarpılma korkusuyla geçti. 18 yaşında sorgulamaya başlayıp, boş yere korkutulduğumu öğrenince bakış açım değişti. Dinin tek faydasının, ibadet ederek bir çeşit terapi yaşanması olduğunu gördüm. İyilikten çok insanları ayrıştırmaya, nefrete, kine yönelttiğini görmek için etrafımızda bakmanız yeterli. Din, hiç bir eleştiriyi kabul etmez. Eleştirdiğiniz anda dindar insanların saldırısına maruz kalırsınız. Ben hiç bir deistin ya da ateistin savundukları değerler adına başkalarına saldırdığını, hakaret veya küfür ettiğini görmedim. Ama dindarlardan çok gördüm. Bir de din adına pek bir bilgi sahibi olmadan bu insanları cahillikle suçlamaları da çok komik duruma düşürüyor. Çünkü ateistlerin ve değistlerin çoğu, dini çok iyi bilirler. Okuyup analiz ettikleri için bu düşünceyi seçmişlerdir. Birileri öyle söylediği için değil.
Kendi halkından korkan, 2 milyonluk zırhlı mercedese binen süslüman mı diyor bunu? Önce yeni feto oluşumuna çanak tutan kuran kursu ayağına beyin yıkayan dernekleri düzeltsin.
Barış Yarkadaş'ın tespiti doğru, Cumhur ittifakına DİB de girdi. Ekonomi ile, dış politika ile, eğitim ile, istihdam ile ilgili topluma umut veremeyecekleri için daha fazla din enjekte ederek karşı çıkanı din düşmanı ilan etmek, yeni strateji sanırım. Cahil, aptal muhafazakar kitle Cumhur ittifakı hariç herkes din düşmanı deyip yine Cumhur'a basar mı? Basar. AKP denen zararlı örgütün seçmen kitlesi 20 yılda kimbilir kaçıncı kez, g.. ne giyecek don alamama pahasına dini söylemlere tav olacak acaba? G.. zekalılar. DİB 2022 bütçesi 16 milyar TL olacakmış, ülkeye zerre kadar faydası olmayan kurum, 2022 yılında 2 milyar dolar harcayacak.
@Pisişik88 Halka din öğreten kurum değil, halkı dinden soğutan kurum oldu. Bir de, kendileri milyonluk makam arabalarından inmezken fakire cennet vaadiyle şükretmeyi öğütleyen kurum oldu iyice.
Tamam onuda açısında ilkokulları niye imamhatip yapıyorlar. Her yer imamhatip oldu ilkokul kapasitesi fazla bunlar nasıl bir insan vergilerimizle bir okul bile yapmıyorlar ancak imamhatip açsınlar nasıl bir vicdandır bu ya allah ıslak etsin. Fakir okumasın varsa yoksa yine zengine verdiler uzaktan eğitim yaptın kaç kişiye tablet dağıttın? Okulları kapatıyorsan bu konforu sağlamak zorundasın öğrencilere televizyonda dezenfektan diyorlar hijyene dikkat edin diyorlar gidin bakın kaç devlet okulunda dezenfektan var veya bir peçete sıvı sabun hiçbişey vergi verdiğimiz yetmiyor üstüne bide okula para veriyoruz.45 kişilik sınıfta bir çocukken öğrenebilir ki? Bilerek eğitim seviyesini düşürüyorlar herkes okumasın diye yazık.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tek eksiğimiz bu muydu? sana göre belki evet. Ama dini eğitim görememiş ve öğrenmek isteyen insanlara göre bu eksikti. kimse gitmek zorunda değil isteyen gidecek. Birsürü İlahiyatcıya da iş istihdamı sağlanmış olacak. bence çok iyi düşünülmüş. Müslüman coğunluklu bir üklede yaşıyoruz ama islama yönelik atılan her adım insanları rahatsız editor gercekten cok üzücü
Anne baba Müslüman olmadıktan sonra açılsa ne olur. Kur'an kurslarında çocuklara hiç iyi davranilmiyor. Bazı hocaların kendisi müslüman değil. İçinde İslam aşkı olan. Elindeki telefondan her şeyi öğrene bilir. Kur'an kursu yerine camilerde hocalar ders versin daha iyi.
Öğrenmek isteyen alır eline zaten öğrenir. Din için ilahiyat fakülteleri zaten mevcut. Bunu destekleyecek kadar da kör birisi değiliz. 18 yaşına gelmiş üniversite okuyan insanın derdi bu kurslar değil, kaliteli eğitim ve mezuniyet sonrası istihdamdır. Din ile yine cahil avlama derdindeler.
750 milyon dolara anka parkı inşa eden de chpydi zaten lan ülke yandı ülke koca ülkede yangın söndürme uçağı yok thk kurucusu düğüne gider işini yapmaz
Şu ali erbaş denen meymenetsiz hakkında bir şeyler derdim de neyse. Onlar önce kuran kurslarında vakıflarda camilerde tecavüze uğrayan çocuklara baksınlar.
Ne alaka? Hastane özelliklee nee alaka. Na mahremci tipleri hastaneyemi salacaklar ne yapacaklarmış? Bütçeyi arttırmak için abuk subuk fikirler ortaya atıyor herhalde.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Milletin gözüne bir şeyleri ne kadar cok sokarsan insnalar ondan uzaklaşıyor. Ben mesela her konunun sürekli dine bağlanmasına asiri uyuz oluyorum ve artık gerçekten dine karşı olumsuz etkileniyorum. Zaten Kuran kursları var, isteyenler oraya giderler. Gereksiz işlere gerek yok. (Bu yorumundan dolayı bunun altına gelip de dinsiz diyecek insanlar yorum yapmadan eksileyip geçsin lütfen. Kimseyle ugrasamam)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Off ne zaman bitecek bu ülkede Müslümanlık bıktım artık ya bu insanlar kaç bin yıl önce yaşasa gök tanrıya inananacaktı ne demişler sorgulanmayan hayat hayat değildir. Ya Arabistan gibi dinin etkisinde kalıp çürüyeceğiz. Ya da Avrupa ülkeleri gibi yükselişe geçeceğiz
Başka nasıl o kadar İlahiyat mezununa istihdam sağlayacaklar. Sosyal Bilimleri içeren fakültelere gidin bakın boş bulunan yerlere bile bir ilahiyat mezunu hemen sıkıştırıyorlar.
Evet baya eksiklik vardı bu konuda. İyi ki ele alınmış !
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
4-6 yaş arası Kuran kursları zorunlu eğitim sayılsın dedi diyanet diye bi iddia var umarım gerçek değildir hastanede Kuran kursunun mantığı nedir insanlar şifa bulmaya gidiyor kursa gitmek isteyenler hastanede kursa gitmez sanırım
Benim bu Ülkede genel olarak yetersiz bulduğum şeyler Diğer Dinlerin anlatım azlığı örnek olarak Hristiyanlık Dini hakkında bilgi veren yer sayısı çok az bu Sayının kesinlikle arttırılması gerekmektedir
Yeterince tecavüz edecek çocuk bulamıyorlar mıymış?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ölüyü diriyi hallettik gözü ona mı diktik şimdi kuran kursu diye bi yer var öğrenmek isteyen gitsin öğrensin neden herşeyi zorlama yapıyorlar anlamış değilim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ee bunların hoca tayfası genc kızların peşine düşmüş artık diye yorumlarım bunu, aman gençler dikkat. Bol şans. Allah zihin acıklıgı versin gençlerimize.
Tabi mesele kuran olunca şimdi herkes ayaklanır. 😒 Allah deyince neden korkuyorsunuz ya da neden bu kadar nefret dolusunuz. Tabi şimdi bu yorumun altına siralanirlar. Ama cevap veresim yok. Yoruldum.
Açılsa ne olur. Sileyen gitsin. Diyanet işleri başkanının dileyene kuran öğretmeye çalışıyor olması neden başka türlü algılanıyor. Ne yapsın diyanet işleri başkanı. Ekonomi dersi mı versin. Bu solcularda kafayı yemiş herşeyi saçma salak yerlere çekiyorlar. Bir asker askeru eğitim görecek kişilere görevini yapmayıp tek eksiğimiz bumu demesi ne kadar absurtse diyanet işleri başkanının yapması gereken şeyi yapmaya çalışırken tek eksiğimiz bumu demeside o kadar absürt
Siyasi ideolojiler icin inanmış olmak bu. Kalpler allahin elindeyse kursiyer acarak dine getiremezler kimseyi. Gelecek olan zaten gelecektir. Hadsizler.
resmi olarak %99 u müslüman olan ülkenin bu uygulamasının nesi abes? Öğrenmek istemiyorsanız kursa gitmessiniz olur biter. Neden rahatsız etti sizi bı durum?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zamanında bunu fetö yaparken sesiniz çıkmıyordu ama, hem o kadar ilahiyatcı işsiz mi kalacak? Tabi tebliğ edeceğiz. bb
İsteyenler olabilir ama onca eksik varken ne kadar gerekli bilemedim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
insanların zihinlerini kontrol altına alırsan, başka yapman gereken bişey yoktur. hakimiyet sendedir, artık ne istersen ne dersen o. kolay yol dogmalardır; mücadelesiz, zahmetsiz, masrafsız
@lapadulaa Yatan hastalar kollarında serumla katılacaklar sanırım, veya personel mesai saati içinde katılacak ve hasta bakımını refakatçiler yapacak. Arapça bilmeyen insanların Kur'an ı Arapça okumaktaki ısrarını anlamıyorum. Zaten anlamayacaklar, neyin mücadelesi bu?
Hiç hastanede refakatçi kalmamışsınız anladığım kadarıyla. Neticede kimseye silah zoruyla okutmayacaklar, herşeye muhalif olmak zorunda değilsiniz, dileyen öğrenir. Siz niye rahatsız oluyorsunuz?
Yahu Kur'an öğrenmenin yeri hastane midir? Refakatçi, hastasını bırakıp kursa mı gider? Siz bırakır mısınız hastanızı? Bir saniye ayrılmazsınız yanından, ne kursu? Overlokçu gibi hastaları mı gezecek hoca? Az mantıklı olun, biraz kafanızıçalıştırın yahu. Ne zararı var, o da olsun, ne zararı var bu da olsun diye diye Afganistan'a çevirdiniz ülkeyi.
Ağır olmayan ama aylarca yatmak zorunda hastalar var ve refakatciler el işi yapıp diğer refakatcilerle dedikodu yapıyorlar 🙃 Ayrıca bu ülkede müslüman çoğunlukta ve onların tercihlerine saygı duymayı bilmelisiniz. Size ne zararı var? Nedir bu müslüman düşmanlığı?
Üniversite kampüslerinin öncelikli ihtiyacı değildir bu bir, öğrenci yurtlarının da öncelikli ihtiyacı değildir bu iki, hastanelerin hiç değildir bu da üç. Hastane personeli mesai saatinde zaten gidemez, yatan hasta gidemez, ziyaretçi veya refakatçi de gidemez. Kim için açılacak?
Yanlış anlamışım açılmasında ki problem şu din insan ile allah arasında olan bişeydir siyasate alet edilemez… sen öğrencilerini sanata spora yönlendireceğine dinle oyalamaya çalışıyorsun
Üstelık bizim millet yattığı yerden herşeyi devlet sağlasın istiyo çok tanıdığım inssn var kendım dahil imkansızlıklar dahilinde çalışıp çabalayıp iyi yerlere geldik. bu millet için uğraşıcaz hizmet edicez. Eleştirmek yerine siz de çabalayın. Baştakılerden şikayet ettiklerimizi icraatle gösterip düzeltelim. Biri mescid veya kurs açar tepki yer diğeri kursa laf eder.
Sıkıntı sadece boş laf kalabalığı yapılması. Eleştirdiklerinizi nasıl değiştirmeye çalışıyorsunuz acaba kuran kursu açılmasına laf ederek mi? Spor salonu açtıysa kuran kursuda açsın batıyosa gidin katolik okullarına yurt dışına
Ama sizin gibi sadece boş konuşanlar yurt dışınada gitmek istediğini ifade eder ama bunuda o eleştirdiği devlet sağlasın ister kendısıne. .. bakın rahatsz olan insanlar bu devletin imlanlarında okuyup abd ye ıngıltereye kanadaya gittiler siz de burda takılacağınıza çalışın gidin
Ya da gitmeyip buranın şartlarını el birliğiyle azimle değiştirelim. Kuru ve boş laf kalabalığı bana hep cahilce gelmiştir. Eleştirmek yetmez geliştirmek de lazım hem beynımizi hem de ülkemizi
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Diyanet İşleri, Üniversite kampüslerinde, öğrenci yurtlarında, hastanelerde Kur'an kursu açacak. Tek eksiğimiz bu muydu?