Merhaba birkaç yere yazdım fakat henüz cevap alamadım.
Ben bu sene kyk yurdu için başvuruda bulunacağım. Ve ailemin gelir dökümü sorgulanıyor. Annemin sgk kayıt dökümünde maaşı 3577 lira brüt maaş olarak gözüküyor. Kesintilerle birlikte net maaş ise 2825 tl. Annemin muhasebecisine sorduğumda 2825tl yi yazabilirsin anlarlar dedi ama tereddütte kaldım. Konuda bilgisi ya da fikri olan var mı?
Ben bu sene kyk yurdu için başvuruda bulunacağım. Ve ailemin gelir dökümü sorgulanıyor. Annemin sgk kayıt dökümünde maaşı 3577 lira brüt maaş olarak gözüküyor. Kesintilerle birlikte net maaş ise 2825 tl. Annemin muhasebecisine sorduğumda 2825tl yi yazabilirsin anlarlar dedi ama tereddütte kaldım. Konuda bilgisi ya da fikri olan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Maaş dökümünde net maaş belirtilmemiş mi? Sen net maaşı yaz bende tam net maaşı yazmamıştım.
Hayır muhasebecinin çıkarttığı kağıtta da e devletten baktığımda da brüt 3577 lira olarak gözüküyor. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Ama bu şekilde de kyk yurdunda kalmak için durumumuz normalden daha iyi gözüküyor. Ne yapsam bilemedim.
Neti yaz zaten ortalama gelen gelir neyse onu yazarsan sorun olmaz bende ortalam bir fiyat yazmıştım.
Teşekkür ederim
Net maaşını yazın.
Umarım bir sorun yaratmaz.
Yaratmaz zaten net maaşını soruyorlar