Arkadaşlar ben inşaat mühendisiyim. 26 yaşındayım.. Geleceğimin, yatırımını, planlarını İngiltereye yapmak istiyorum. Sizce İngiltereye göç etmek mantıklı mı? Yoksa hata mı etmiş olurum. Yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sizce bu düşüncem mantıklı mı? Yoksa Mantıksız mı?
Sizce bu düşüncem mantıklı mı? Yoksa Mantıksız mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ingiltereye goc sirket kurma seklinde oluyordu sanirim
Yorumun için teşekkürler güzel kardeşim. İngiltere 2021 yılı itibari ile AB' den çıktığı için Yeni Göçmenlik Tasarısı getirildi ve bazı kurallar da kaldırıldı, Senin söylemiş olduğun, Şirket Kurma Modeli, mecbur bir şey değil. Öncelikle ben İngiltereyi uzun zamandır araştıran bir insanım. Hatta, babamın büyük halası da 30-35 yıldır İngiltere, Londra da yaşıyor onu gördükçe bana da orada yaşama isteği ve ilhamı geldi.. Üstelikte ülkenin ekonomisi bana en önemli cazip ve beni çeken tarafı... Valla kardeşim, şöyle söyleyeyim sana, Mühendisim ben şu an, hiç memnun değilim. İstediğim zaman iş bulamıyorum, çok az maaş veriyorlar işe girsem dahi, sonra bir kaç ay geçiyor, artık sizinle devam etmek istemiyoruz deyip, yol ayrımı yapıyorlar, Devlet sektörüne girmeye kalksan da ölme eşeğim ölme, KPSS cart-curt tekrar sınavlar falan filan sıkıntı işler gerçekten. Beni hiç tatmin etmiyor açıkçası. Mesela atıyorum İngiltere de, 3000-4000 Pound maaşlı bir işim olsa süper olur. Tüm yatırımlarımı oraya yaparım diye düşünüyorum. Ailemi, düzenimi orada kurarım diye düşünüyorum. Ayrıyeten, Annem ve Babama da para gönderirim diye de bir düşüncem var. Uzun zamandır İngiltereyi araştıran bir insanım.
peki nasil gitmeyi dusunuyorsun
hiç bilmiyorum.
sirket kurarak gitmeyi arastir bence, o ingiltereye gitmenin en kolay yolu tahminim
Dediklerinizi araştıracağım. Sizde İngitereye gitmek Mantıklı mı yoksa, hatamıdır?
yoo, hedef belirlemen guzel... ona yogu lasirsan, elinden kurtulmaz
Sizin ingiltereye gitme gibi bir planınız var mı?
ben isvecteyim
Siz neden İsveçi tercih ettiniz? Size neyi cazip geldi?
ben de yillar once universiteyi turkiyede okudum. Akrabalarimin bazilari isvecteydi, onlara ozenirdim. Sonra yukseklosans icin basvurdum, kabul aldim, gelis o gelis😂
Benim de babamın büyük halası 30-35 yıldır ingiltere de yaşıyor. Londrada.. Onun bir faydası olur mu? daha önce bu konuları hiç konuşmadık ama, sizce tecrübeli birisi olarak, yani akrabanın ingiltere de yaşaması, göç etmek için fayda sağlarmı?
bana hic faydalari dokunmadi. dusunun bilgi bile vermediler.
erasmus staji icin yer bulmalarini istedim bir defa, sanki beni goturecekler , yardimci oluyorlwr gibisinden oyle havalara girdilerki, sonra da zaten olmaz kusura bakma dediler binbir poza girerek. Ben yukseklisansa kendim basvurdum, kendim kabul aldim, benim kazandigimi gorunce şok oldulwr.
ama senin akrabani bilmiyorum, yardimsever biri mi, yoksa tersi mi onu sen bilirsin
anladım. İngiltereye göç etmek zor mu sizce?
igiltereyi hic bilmiyorum ama tesadufen go4dugum ingilterede hayata iloskin youtube videolqrinda hep sirket kurmaktan bahsediyorlqrdi.. yani bileniorum