Eğitim & Kariyer Okulun ilk günü verilen sözler tutuldu mu? cicilibiciliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Okula giden var mıııııı? Nasıl ortam hadi haber verin.Ziya hocam da gitti beeee, çocuklar naptınız anlatın bakalım. Okulun ilk günü verilen sözler tutuldu mu? Cevapla Çocuk Soruları En İyi Sözler Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SiteSakiniyimBen Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 98% +1 yıl Bu sözü ziya hoca vermişti ama o görevde değil bu yüzden 40 dk olmaması normal Ama her vali çıkıp bizden fındık bizden fıstık dedi bunu demesine rağmen göndermemesi biraz kötü oldu Eğer görevlerine devam ediyorlarsa bunu yapmaliydilar 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kardesim gitse sorardım ona da servis gelmemiş kaldi çocuk o kadar da hazirlanmisti😂 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum tutan tutar tutmayan da ne biliyim 😂 0 0 Yorumla
Katatesıpızartmasi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sözü ziya Selçuk verdi tutulmamasında bir sakınca yok 0 0 Yorumla
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kardeşim sabah küfür kıyamet hazırlandı da gitti. 2 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben Okulu Bitirdim Rahatım Keyfime Bakıyorum 0 0 Yorumla
Yıkık1hobbit Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 67% +1 yıl Tutulmadı valla görmedik o 40 dk tenefüsü 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Allahtan okulu bırakmışım 0 0 Yorumla