Eğitim & Kariyer İş imkanı çok olan masa başı işler nelerdir örnek verir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Muhasebe hariçç Güncellemeler+1 yıl Ben iş aramıyorum üniversite için hedef belirlemeye çalışıyorummmn İş imkanı çok olan masa başı işler nelerdir örnek verir misiniz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
busra3327 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Merhaba ben evimden yürüttüğüm online ticaretimle çok güzel paralar kazanıyorum. Burdan insta mi vermek istemiyorum herkes görüyor diye ancak isterseniz detayları mesajdan konusabiliriz :)) 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sekreter olabilir kargo da çalışa bilirsin ya da butik tarzı yerlerde. 0 0 Yorumla
ZiVRi Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 92% +1 yıl Ülkede herkesin merak ettiği soru hadi verin cevabı 😄 0 0 Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl grafik tasarım modabilgisayar programcılığı 0 0 Yorumla
optimizasyon Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Özel güvenlik görevlisi olabilir sitede 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı. Kolay yaşamın sırrını soruyor. 0 0 Yorumla
ArzelAzelya Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Muhasebe 🤗 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O hariç demiştim jdjjs Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 676 cevap paylaştı. Akepe yancılığı 0 0 Yorumla
KuzenTuran Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Niye masa başı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Masa başı istiyorum vee ona göre karar vericem ilerideki mesleğime Yorumla KuzenTuran +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Merhaba ben evimden yürüttüğüm online ticaretimle çok güzel paralar kazanıyorum. Burdan insta mi vermek istemiyorum herkes görüyor diye ancak isterseniz detayları mesajdan konusabiliriz :))
Sekreter olabilir kargo da çalışa bilirsin ya da butik tarzı yerlerde.
Ülkede herkesin merak ettiği soru hadi verin cevabı 😄
grafik tasarım
moda
bilgisayar programcılığı
mütercim ve tercümanlık
Özel güvenlik görevlisi olabilir sitede
muhasebeden baskası yalan
Kolay yaşamın sırrını soruyor.
Öğretmnlik surkli masabadi olmasa da
Mudur
Muhasebe 🤗
O hariç demiştim jdjjs