Bir gün yurttan izin alıp arkadaşımın evinde kaldım babam beni aramış şarjım bitmişti yurdu aramış ulaşamayınca. Yurtta olmadığımı öğrenmiş ve yurt memuruna bundan sonra benim onayım olmadan yurttan çıkamaz demiş. Yani yurt dışında bir yerde kalmak isteyince babamı arayıp kızınız yurttan izin alıyor onaylıyor musunuz diye arayıp soruyorlar. Babam da kız arkadaşımda bir gün dahi kalmama izin vermiyor. Bende bu olaydan kurtulmak için başka bir kyk yurduna geçiş yapmak istiyorum ama yurdu değişsem bile babamı arayıp onay isteme olayı devam eder mi bilmiyorum. Bilgisi olan varsa cevaplarsa çok teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ne kdr kıl kuyruk ısler mk sen resıt bı kadının ıstedıgınde kalırsın gencler düzüşmesin diye resmen ellerınden gelenı yapıyo bu gerı kafalı ınsanlar da kuralları da
Aynen öyle ama kalamıyorum işte ailem rahat bırakmıyor
yurttan gızlıce kacmak tek cozum valla ıllalah ettık su aılelerden ya erkek olsak kendılerı genelev paramızı verırler nefret edıyorum kendı aılemınde zıhnıyetı basta olmak uzere tum turk ıslam aıle kafalarından nefret edıyorum
Kaçamıyorum her yer güvenlik kamera maalesef hayır erkek kyk yurtlarında erkekler istediği gibi giriş çıkış izin almadan bile yurttan çıkıyorlar hiçbir şey olmuyor kızlara gelince böyle yurttan okulla okuldan yurda böyle sürsün istemiyorum başka şehirlere gidip gezmek istiyorum ama...
ırıspı evladları ya ulan haoıshane mı orası kızım ben olsam asla boyun egmem gerekırse gıder babamın hattını kırarrım ya da dosya arsıv ne varsa numarayı sılerım nefret edıyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm ınatlarına vurusmya devam kızım sen ozgur bı bıreysın ıımına soktugumun erkeklerınden daha cok sey hak edıyoruz
Aynen katılıyorum hat kırsam yine hat çıkarır aynı numaraya numarası yurtta kayıtlı memurlar özel numaralarından arar en kötü her türlü ulaşırlar
ya ararlarsa arasınlar s krt et mk yaslı menopoz karıları gıbı seksten kacmaya gezmekten tozmaktan kacmaya hakkın yok yaptıramalzar da kafana gore
Hadi onay istemediler değiştirdin diyelim. Baban yurdu arayqcak seni soracak kızınız bu yurttan ayrıldı diyecekler :D
Babam başka yurda geçmemi onaylıyor çünkü okula daha yakın yurda geçiş yapacağım
Anladım. Orayı da tembihler büyük ihtimalle benden izinsiz çıkamaz diye.
Tembihlemediğini düşün o zaman yine babadan izin onayı alırlar mı eski yurtta böyle diye sonuçta iki yurtta kyk kurumu
Öyle bi kural yoksa almazlar
Siz yine izinsiz çıkabiliyormuşsunuz önceden. Benim gittiğim yurtta aileyle konuşmadan bırakmazlardı 😂
Kaç yaşındasın? Git savcılığa şikayetçi ol. Benim özel hayatıma karisiyorlar de.
Ailemle papaz olim sonra
Öyle aile mi olur ya. Arap fışkısı koklamaktan beyinleri yanmış. Ve senin güvenilmez bir kaşar olduğuna inanıyorlar. Kendi kızlarına oospu muamelesi yapıyorlar. Onlardan izinsiz bir yere gidiyorsan kesin birine veriyorsundur. Harika bir ailen var.
Bıktım ben de
Ne okuyorsun
aynennn nefret edıyorum bu yozlasmıs aılelerden ulan erkek oglunun cebıne genelev harclıgı verıyosun kızının s2lmemesı ıcınde gtunu yırtıyosunnn sacmalıgaaaa bak ınadlarına vurus mk bosver
@seracanheracan 🤣🤣🤣 hayatınızı yaşayın. Allah, cennet, cehennem hikaye. Muhammed diye kıskanç bir Arabın uydurması. Karılarını kimse bafilemesin diye herkesi korkutmuş🤣
benım dını ınancım yok zaten ama bu türk islam aıle kafasından benımde aılemde var herkste oldugu gıbı bennn dıledıgımı yaptım hıcte pısman degılım yerı geldı baska sehıre gıttım gızlıce benım bedenım neden aılemı ılgılendırıyor mkk ıstersem 200 kısıye verırım ben buna tav oluyorum kuklamıyım hyr. ee ne o zaman dertlerı beden benım bedenım ıstersem yakarım bedenımde kımsenın hak sahıbı olduugunu dusunmuyorum sızce
@seracanheracan haklısın katılıyorum
İslam dinine göre sizin taşlanarak oldurulmeniz gerekiyor🤣 sevişmek mi daha kötü bir şey taslayarak insan öldürmek mi?
sevısmek dunyanın en guzel seyı taslayanlar donup kendı bokları ıle oynasınlar
babandan gene onay alaman gerekio
Hayır normal şartlarda kyk yurdunda başka Bi yerde kalmak için izin aldığında ailene bildirilmiyo babam özellikle talep ettiği için bildiriyor başka yurda geçiş yaparsam bu olay ortadan kalkabilir
baban bırakmazzzz
kafana göre değiştiremezsin.
Ailem yurdu değiştirmeme izin veriyor çünkü okula daha yakın bir yurda geçiş yapacağım
e adam oranın da memurunu arayacak diyecek böyle böyle. biliyor artık kızının kaçtığını arkadaşlarıyla takıldığını
İşte demez artık güveniyor onu Bi anlık sinirle öyle dedi yurdu arayıp özellikle böyle bişey talep etmez
Eder.
Nerden biliyorsun
O senin velin
o kurumda senin veline bilgi vermek zorunda çünkü başına bişey gelirse kurum sorumluluk almak yerine velisinin onayı dile çıkarttık der.
Onayı ile*
Hayır zorunda falan değil
Biz izni kyk sisteminden alıyoruz zaten ve adresi istediğin yer gösterip izin alabiliyorsun
Ailene falan da haber gitmez normal şartlarda 3 gün üst üste gitmezsen eve zarf gidiyor sadece
Ama ailenin bu şekilde talebi olmuş bilgi vermek zorundalar. @hemsizohembipo
Aslında böyle bişey yapmaları yasak
Kız dava açabilir yurda istese
Çünkü reşit bir birey kendisi
@hemşizohembipo önceden bende böyle yapıyordum ama babam özellikle" kızım izin aldığında benim onayım alınsın" dedi yurt memurlarına. Başka kyk yurduna geçiş yaparsam eskisi gibi babamı arayıp onay isteme durumu ortadan kalkar mı diye soruyorum?
Baban talep etse bile yurdun böyle bir hakkı yok canım onu demek istiyorum
Eğer geçtiğin yurtta yine baban yaparsa aynı talebi onlar da yaparlar ama aslında böyle bişey olmaması gerekiyor
@hemşizohembipo yeni geçtiğim yurda böyle bir talep yapmaz babam işte ama eski yurtta böyle talep var diye yeni yurtta da devam eder mi
Hayır etmez büyük ihtimalle ama eğer önceki yurdun memuru kıl bi tipse bildirebilir tam emin olamıyorum yani bende
@hemşizohembipo neye dayanarak yeni yurtta devam etmiceni düşündün
Devam etmesi için haber veren memurun nakil olduğun yurda haber vermesi gerekiyor, eğer dikkatli bi memursa evet haber verir değilse vermez
Öyle 😊