Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kpssden iyi yapan %100 girer. ingilizceden tam puan gelmez bence kimseye yani 75 de 75 yapmaları zor. alan egitimi 15 soruluk kısımdan da 10 tane yapıp ingilizceden 45 yapsalar 60 olsa mesela kpssden iyi yapan girer bence kpss 121 ile atanıyorsunuz galiba ve tavan bence 80
ben ilk çıktığında girmiştim 9. senem o zaman kaynak da yoktu kimse de bir şey bilmiyordu 35 net yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam ortalama 28 netti belki bu az çok bilgi verebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kpssden iyi yapan %100 girer. ingilizceden tam puan gelmez bence kimseye yani 75 de 75 yapmaları zor. alan egitimi 15 soruluk kısımdan da 10 tane yapıp ingilizceden 45 yapsalar 60 olsa mesela kpssden iyi yapan girer bence kpss 121 ile atanıyorsunuz galiba ve tavan bence 80
soruların zorluğuna bağlı çok düşmez diye tahmin ediyorum
çok zordu o yüzden söyledim senin branşın ne
İngilizce öğretmeniyim
herkese zor gelmiş sanırım acaba ortalama 35 ten 31 e iner mi
herkes için zor geldiyse düşebilir tabi
hayırlısı olsun sizin için
siz girdiniz mi sizin nasıl geçti bir de şeyi merak ediyorum ortalamanın kaç net üstünde yapmalıyım
ben ilk çıktığında girmiştim
9. senem
o zaman kaynak da yoktu kimse de bir şey bilmiyordu
35 net yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam
ortalama 28 netti
belki bu az çok bilgi verebilir
kaç almıştınız
73 küsürdü
hocam gy gk eb nasıldı
çok hatırlamıyorum ama
öabt kurtardı beni diyebilirim
tarih coğrafyam Türkçem fena değildi
eğitime de iyi çalışmıştım
puanımı 74,80 hesapladı bu sene sınav zordu diye bu puan 2 puan artar mı
artabilir sonuçlar ne zaman açıklanıyor
16 eylül
az kalmış bekle bakalım
o zamana kadar kötü de düşünme
sağolun hocam ortalama inşallah çok düşük olur
Tercih yapmayan olursa düşebilir hocam
hocam öabt ortalamasının kaç net üstünde olmalıyım atanmak için biliyor musunuz?
Yeni mezunusun hocam
2020 mezunuyum hocam
Hocam sizin için ingilizceye baktım alan ortalaması 35 sapma 15 enaz 50 alan neti sizi kurtarır
Tabi gyk ve eğitim neti de önemli
hocam 50 alan netinden çok daha azyapanlar da atanıyor ben de bunu anlamıyorum 42 43yapan da atanıyor
Onların gyk ve eğitimleri baya iyi anlasilan
ki bu sene sınav çok zordu ortalama 31 32 olacak bence
Gene kanı herkese zor gelmiş bizimki de zordu hayırlısı bence
İngilizce ataması iyi özel güzel işler yapıyorlar bi yolunu bulursunuz nerlisiniz o da önemli tabi
49 net beni kurtarır mı acaba? 74,80 hesaplıyor puanımı
Benim tahminimce gidersiniz
Muğla
Alımada bağlı tabi
Mugla da rahat bulursunuz kolejde bende kolejde calisiyorum
bizim yüksek oluyor alımlarımız
hocam 74,80 hesapladı puanımı iyi puan aslında bizim bölüm için
Gayet güzel hocam tabi inşallah hersey gönlünüzce olur 60 65 kadar indiği oldu size de geleceğini dusunuyorum😊
hocam geçen sene soruların basit olduğu söyleniyor bu seneye göre onun da etkisi çok olur di mi bir de inşallah yine 40 000 alım olur
Geçen sene kolay demek yanlış olur belirleyicidi yinede tabi alim 20 binle kapattı acı bi durum bu sene ne olur bilemiyorum pandemi var ekonomide kötü
hocam bu sene gerçekten öabt ler içinde en zor olanıydı o yüzden ona kolay diyorum zar zor yetiştirdim yani
Oye hocam saçma sorular sormuşlar adamlar resmen fantezilerini gerçekleştirmiş 😂
hocam bizde genelde gy gk netleri toplamda 35 40 oluyor ben onun da üstüne çıkmışım 62 net
reading e dayalı bir sınavdı çoğu kişi Broca wernicke bölgesi basit bir soruyu bile yapamamış
Sizinkiler kolay diye rahatlar hocam sizde emek vermişsiniz helal olsun tabi atamalar artık bol bol olmayacak
benim ilk atamada da oluyor aslında işte ortalam düşse daha da iyi olur daha iyi yerler gelir
hocam 60 000 atama istiyorlar şu anda benim 30 000 Şubat ataması kabulümdür vallaha
Atanın da hocam zaman hızlı geçiyor bi şekilde yakın yerlere gelirsiniz
sağolun hocam yorumlarınız için.
Rica ederim ne demek yardımcı olduysam😊
Düşeceğini sanmıyorum
Valla bende bilmiyom:) Xp pesindeyim
Düşmez muhtemelen