Eğitim & Kariyer İş ilanı açmamışken kamu kurumlarına cv bırakılabilir mi? kkkkjs Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim😊 Güncellemeler+1 yıl torpilden bahsetmiyorum!!! cv bırakılır mı böyle bişey var mı? İş ilanı açmamışken kamu kurumlarına cv bırakılabilir mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
UnhandledExceptional Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sitelerinde genel ilan alanı varsa veya genel ilan başvuruları linked in gibi yerlerde varsa bırakabilirsin olması iletişim kısmında mail atabilirsin 0 0 Yorumla
MsTerapist Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl imkanı yok arttık işler torpille bulayım sana torpil 0 3 Yorumla kkkkjs +1 yıl bulsana😂 ya hayır anladim tamam torpil bizde biliyoruz ama bırakılıyor cv onu öğrenmek istiyorum Yorumla kkkkjs +1 yıl terapistsen aktif calisiyosan ayni kurumda calisabilirzzzzz Yorumla MsTerapist +1 yıl ben başka bi iş yapıyrum zaten turizm otelcilik ikiinci okulum psikoloji Yorumla
Wycombe Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Kamu kurumları hep torpil ya çok yüksek puan ya da torpil 0 1 Yorumla kkkkjs +1 yıl tamamda sorum o degil ki Yorumla
Kerkenez34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Genel bölümü vardır oraya bırakılır diye biliyorum 0 2 Yorumla kkkkjs +1 yıl arayip sorsam? Yorumla Kerkenez34 +1 yıl Olur sorabilirsin Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 302 cevap paylaştı. belediyeler dışında işe yaramaz 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. varsa dayın götürüp bırakırsın 0 2 Yorumla kkkkjs +1 yıl sorum dayım degil bırakılıyor mu onu öğrenmek istiyorum Yorumla u tenedos +1 yıl sen bırakma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sitelerinde genel ilan alanı varsa veya genel ilan başvuruları linked in gibi yerlerde varsa bırakabilirsin olması iletişim kısmında mail atabilirsin
imkanı yok arttık işler torpille bulayım sana torpil
bulsana😂 ya hayır anladim tamam torpil bizde biliyoruz ama bırakılıyor cv onu öğrenmek istiyorum
terapistsen aktif calisiyosan ayni kurumda calisabilirzzzzz
ben başka bi iş yapıyrum zaten turizm otelcilik ikiinci okulum psikoloji
Kamu kurumları hep torpil ya çok yüksek puan ya da torpil
tamamda sorum o degil ki
Genel bölümü vardır oraya bırakılır diye biliyorum
arayip sorsam?
Olur sorabilirsin
belediyeler dışında işe yaramaz
varsa dayın götürüp bırakırsın
sorum dayım degil bırakılıyor mu onu öğrenmek istiyorum
sen bırakma