Eğitim & Kariyer Kontenjani dolmayan bölümler ne olacak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bölümüm de sadece 2 kısi tercih etmiş ne olacak? Güncellemeler+1 yıl Bilgisi olan varmiiii Kontenjani dolmayan bölümler ne olacak? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ek tercihlerde yerleşen olursa sayınız artar olmazsa 2 kişi okursunuz. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ders veriyolar mı Yorumla Acılıkoala +1 yıl Evet mecburlar vermeye ama dersler sınıfta olmaz hocanın odasında falan olur. Yorumla Soran +1 yıl Geçen senelerde ful dolmuş kontenjani.Ben ek tercih kılavuzunda gördüm 2 kısi eksik mesela 52 kişilik yer verdi 50 yazıyor Yorumla Acılıkoala +1 yıl Bu sene barajı geçen az olduğu için böyle olmuştur. Ek tercihlerde artarsınız. Yorumla Soran +1 yıl Ya artmazsa Yorumla
SaveTheDolphins Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl 2 kişi olacaksiniz😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ders verirler mi ki Yorumla SaveTheDolphins +1 yıl Belki başka da gelen olur sonra. Bölüm ne Yorumla Soran +1 yıl Bankacilik Yorumla Soran +1 yıl 2yillik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ek tercihlerde yerleşen olursa sayınız artar olmazsa 2 kişi okursunuz.
Öyle ders veriyolar mı
Evet mecburlar vermeye ama dersler sınıfta olmaz hocanın odasında falan olur.
Geçen senelerde ful dolmuş kontenjani.
Ben ek tercih kılavuzunda gördüm 2 kısi eksik mesela 52 kişilik yer verdi 50 yazıyor
Bu sene barajı geçen az olduğu için böyle olmuştur. Ek tercihlerde artarsınız.
Ya artmazsa
2 kişi olacaksiniz😄
Öyle ders verirler mi ki
Belki başka da gelen olur sonra. Bölüm ne
Bankacilik
2yillik
hangi bolum
Bankacılık