Onu açık 2 yıllık sağlık bölümü sececegim ama hangi bölüm secsem sizce?
Röntgen
Paramedik
Ağız ve diş sağlığı
Fizyoterapi
Tibbi sekreterlik
Ameliyathane hizmetleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Onu açık 2 yıllık sağlık bölümü sececegim ama hangi bölüm secsem sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağız ve diş sağlığı okuyan tanıyorum ve önermiyor çok düşük maaş alıyorlar. Onun dışında tıbbi sekreterlik olabilir kpss ye girip atanma şansın var
Tibbi sekreterlik açıktanda okunabiliyor ben röntgen istiyorum kötü bölüm mu sizce
Açıkçası röntgen okuyan hiç duymadım olsa bir fikir verebilirdim ama tıbbi sekreterlik isteyen bayağı kişi de duydum 2 yıllık da atanilan bölüm bide
Paramedik iyi mi sizce
Bence iyi bı ara bakmıştım bende iş imkanı var diyor özel ve devlette de ne kadar doğru bilemem ama mantıklı bir bölüm gibi duruyor ama maaş kısmıni bilemiyorum
Aynen güzel bölüm ama çok kararsizim ya hangi bölümü yazsam bilemiyorum
Zaten bir sürü tercih hakkın olucak bakarsın hangisinin olduğu üni daha iyiyse onu öne yaz diğerini de yazarsın altına
Öyle yaparim artık çok sağol
Hepsi boş bölümler
Niye
Ne niye belli değil mi
O kötü bu kötü ne okuyacağım o zaman ben?
Konu hakkında bilgi sahibi değilsen kötü diye yorum yapma
Yoo profilimdeki fotoğraftan bilgi sahibi olduğumi görebilirsin. Türkiye'de tıp ya da büyük bir üniversitede mühendislik okumuyorsan boş bölümdesin demek. Şu iki yıllıklar falan. Senede 20 kişi alıyorlar. Hadi ilk 20 içine gir bakalım..
Ayrıca çalışsaydın bana niye diyorsun ne okuyacağım. Bu bölümlere gidenler üniversite hayatı yaşamak için gidiyor. Şimdi soru sen üniversite hayatı yaşamak için mi gidiyorsun
Paramedik bölümü de mi kötü peki
Yoo güzel ama atanirsan
Röntgen peki
Tercih robotu değilim ben
Sana tercih robotu diyen mi oldu? Sordum sadece iyi midir diye doktor felansin galiba ama ego tavan
Yoo doktor değilim hemşireyim egolu da değilim sadece bu bölümleri okuma boşuna diyorum. Hatta hemşirelik de okuma
Niyeki