burada bir başlık-madde uyumsuzluğu bir anlatım bozukluğu yok mu :D
yani 3 defa memurluktan istifa etmez isen seni memurluktan atarız gibi bir sonuç çıkmış :D
güncellemeye istinaden
resmi yazılarda bu tür kafa karıştıran cümleler coktur
burada kastedilen memur iken istifa edip tekrar memur olabilmekten geçer
bazı birimler yeniden sınav talep eder (kpss) bazılarında ise af sistemi mevcuttur
her ne sebeple olursa olsun 2 veya daha fazla memurluktan istifa etmen demek itibar kaybı demektir
TSK bünyesinde bu tür durumların oluşmasını istemez ve işini sağlama almak ister
yani kadrosunda kendisini ytarı yolda bırakmayacak olur olmaz zamanda istifa edip personel arayışı mecburriyetinde bırakmayacak görevine sadık personel istemesidir ;)
yani maddede kast edilen 2 kereden fazla herhangi bir memurluktan istifa etmişliğin veya görev değişikliğin varsa hiç başvurma bana sağlam işini yapacak adam lazım diyor ;)
saol :) daha sonra gördüm ama güncellemeye üşendim. 26. maddeye kdr başlıkları koyu yazmış 26dan sonrası içerikle aynı yazılmış araya karışmış :D yani arada başka başlık varmış... ben görmemişim :)))
Öncelikle fiziki bir sıkıntı yoksa yüzde yara dövme falan sağlık raporu prosedür dür iki defada kendi isteğiyle görevden ayrılma olayının amaci da seni o rada kritik işlere verecekler zırt pırt istifa eden birini almayacağız diyo SANA
herhangi bir bölümde okudunuz mu?
evet... niye sordunuz? sağlık taramasıyla ne alakası var?
yok ben sağlık taramasından sebep demedim. sormak istediğim konu belli kriterleri var mı ve her bölümden alım oluyor mu
Cevap
1Cevap
Sivil memur adaylarında ne kadar dikkat edilir bilmiyorum ama normal askeri personel alımlarının tümünde bakmadıkları yer kalmıyor sen anla yani. Boy kilo göz ayak dibi vücut izleri cinsel organ anüs psikolojik test. Her boka bakıyolar malesef.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar