Senelerdir İstanbul istiyorum şimdi yerleştirme sonuçlarını bekliyorum. 24 tercihin 20si İstanbul kesin gibi. Neler bilmem gerekiyor? Yedi Tepeli Şehir'de öğrenci olmak nasıl bir şey? Küçüklüğümden beri 2 senede bir gider gezerim ama orada yaşamak nasıl bir şey bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben de senelerdir İstanbul istiyorum ve 24 tercihin 16sı İstanbul. %90 İstanbul çıkacak.
Ben tek bir şey biliyorum yurt çıkmazsa bayağı zora gireceğim
Annem babam memur bana da çıkmaz muhtemelen. Gelmesini beklediğim okulun yurdu var 15 bin en kötü ihtimal. Özel yurtlar da çok pahalı ya bir şekilde halledicez artık
Benim de babam memur. Çıkar diyorlar ya o kadar dert etme yani inşallah çıkar yoksa kampüse çadır forever
Dikkatli ol herkese güvenme gelirini tutarlı kullan kimseye bulaşma çık gez her yeri aman afganlara dikkat smdnsn
Burda gözün açık olmalı
Her çeşit insnla karsilasabilirsin
Yolda yürürken bı bakarsın arkandan korna sesi gelir irkilirsin
Akşam 19 dan sonra İstanbul kara yüzünü göstermeye başlar
Soakkta eli bıçaklılar
Gaspçılar
Tinerciler
Meydanlara çıkar
Bı bakarsın üzerinden helikopelter geçer cevrendekiler umursamaz bile ama sen umursarsin irkilirsin çünkü sen İstanbullu değilsin.
Oha abartmissin sende wixmsjw
Sokakta eli bicaklilar gaspcilar tinerciler? Bunlar Bağcılar veya Tarlabaşı gibi yerlerde olur
Alışırız herhalde ya İstanbul bunlardan ibaret değil sonuçta en az bunlar kadar güzel yanları da vardırr
@elifdefneozkaya kültür gelecek gibi bakırköy nasıl?
Abartmış biraz arkadaş eli bicaklilar felan bunlar Bağcılar Tarlabaşı gibi yerlerde olur genel olarak İstanbul öyle değildir ama her çeşit insan vardır dikkat etmen gerekir yine de
Oralar güzel ama İstanbul'da kira fiyatları çok uçuk tahmin edemezsin
@elifdefneozkaya evet ya ilk sene yurtta kalacağım zaten sonraki senelerde düşünürüm onu da bi istanbulun tadını çıkarayımmm :) teşekkür ederim bu arada
Rica ederimmm
Sen öyle san artık İstanbul eskisisi gibi değil burda komşu komşunun çocuğunu öldürenler var komşular arası cinayet işleniyor. Yolda yuruken kadınlara tecavuz bile edenler var. Bir düğün eğlence olur havaya ateş açarlar taak bı bakmışsın kurşun kafanda ne olduğunu bile anlamazsın her an her şey başına gelebilir İstanbul öyle bir yer
görüş sahibi nerede yaşıyorsun sen hangi semt?
Şişlie mecidiyekoy
Bana göre kötü. İstanbul'da yaşıyorum tercihleri de İstanbul'a yaptım. Okulu bitirince gitmek istiyorum ya Ankara ya da İzmir
En ucuz it baglasan durmayacak ev kirasi 2000 tl. Ama yinede sen bilirsin panpa
Tokatta bile öyle ya yapacak bir şey yok
İyi sende gel o zaman
Biz 4 kişilik ev tuttuk kira olarak çok pahalı, her şey pahalı aslında, zor ya
Dikkat et İstanbul seni bozmasın
Bozmaktan kastın ne tam olarak?
Yaşam tarzı, insanların yaşayış biçimleri, gece hayatı
Hahahah okumaya gidiyorum ya gece hayatından kastın kütüphanede sabahlamaksa olur gibi
Her öğrenci okumaya gidiyorum diye evden çıkar yani anne babası öyle bilir. Bizde üniversite okuduk kapalı bayanlar açıldı, açık olanlar kapandı. Affedersin ama 1 tane biraya erkeklerle beraber olan bile vardı. Bu gözler çok şeyler gördü ama hepsini anlatsam kitap olur
İnsanları yargılayamam kendi hayatları ama ben kendimi biliyorum. Senelerdir istediğim bölümü kazanmışsam, istediğim şehre okumaya gidebiliyorsam ailem sayesinde. Onların değerini bildiğim için yüzlerini kızartacak onları üzecek hiçbir şey yapmam. Keşke elimde olsa onlarla gidebilsem hatta.
İnşaAllah her şey dediğin gibi olur.
Bu bilinçle olur ve meslek hayatına atılırsın. Benden bir abi tavsiyesi arkdaşlarını dikkatli seç. Bülbül seni güle karga ise çöplüğe götürür
Teşekkür ederim
Eyvallah
İstanbul çok sıkıcı gelmesen daha iyi
tokatta yaşıyorum 19 senedir buradan daha sıkıcı olamaz...
Tokatı biliyorum ya gitmiştim evet çok sıkıcı iç bunaltıcı bir yer o zaman seni İstanbul'a bekliyoruzz :)
umarım yolun düşmez bir daha çok içten bir dua bu skskalmsçs teşekkür ederimm
Ricalarrrr
Kalabalık trafik kaos gel gel su sıcak :D
olsuuun 19 sene tokatta sessiz sakin yaşadık da noldu biraz da böyle deneyelimm
Ya işin şakası genel olarak güzel sadece kalabalığa ve sese alışman yeterli ve hayat biraz pahalı kiralar filan
Hayat her yerde pahalı ya tokatta da evler saçma şekilde İstanbul gibi şu an yapacak bir şey yok :) teşekkür ederimm
Rica ederim canım umarım mutlu olursun :)
sen dee umarım
üniversiteye göre değişir
Güzeldir herhalde orada yüksek lisans hayalim var
Zor. Gerçekten zor.
Alışırız illaki olsunn
Yaşam zor. Okumak ayrı bir zor. Şehrin akışına kapılmayıp kendini okula verebilmen zor. Maddi olarak durumunu bilemem ama raydan çıkmamak ayrı bir zor. Yani iradene güvenen ve kontrol edebilen biriysen ne ala.
Kendimi okula vermek zorundayım çünkü zor bir bölüm okuyacağım. Senelerdir zaten sosyallikle okulumun dengesini sağlayabildiğim için gelebiliyorum istanbula. Bir şey değişeceğini sanmıyorum. Teşekkürler yine de.
Cok zor ask
Olsunn alışırız
Çok kalabalık sıcak 🥵
Güzel güzel gel