Arkadaşlar istanbulda okumak zor mu?
Ulaşım,yurtlar falan
Ulaşım,yurtlar falan
okumanın kolayı olurmu? bir yandan dersler..bir yandan hasret aileni özleyeceksin.. bir yandan maddi durum (inşallah maddi durumun normaldir) barınacak yer keza öyle... istanbul adeta kozmopolit bir şehire dönüştü... her tiyniyette insanlarla karşılaşıla bilinir.. sana bide şunu derim arkadaş seçerken çok dikkatli ol... az olsun ama... candan ve sana zarar vermeyecek arkadaş edin derim...
tamam teşekkürler
rica ederim. :)
1000 tl gider kafadan. bide sen nerde ikamet ediceksın okul neresi. ikinci ogretım oldugundan zaten harç parası güzelcene gelecek sana. istanbul güzelde cok kalabalık ya. yaşanmaz orda. İzmiri yaz eskişehiri yaz edirneyi yaz buralar güzel yerler
Düşüneceğim bunu. Herkes olumsuz tepki veriyor zaten İstanbul'da okumak konusunda.
Trafik sorun olmaz dersen geriye kalan hiçbir konuda diğer şehirlerle karşılaştırılamaz bile. :) Ama trafik de hayatın ta kendisi burada. :D
her güzelliğin bi kusuru olurmuş :D
Küçük bir şehirde yaşıyorsun sanırım? Bayağı zorluk çekersin ama hazırlıklı ol. :)
Cevap
15Cevap
İstanbul'da okumayı bırak yaşamak başlı başına bir olay.
neden ki?
Metrobüs 2.95tl. otobüs-tranway-vapur 1.95tl. kalkıp bir yerden bir yere gitmeye çalışıyoruz. Sadece yol parası 10-15 lira tutuyor aylığa vursan bunu dünya para eder. Sadece bu bir örnek. Daha yemeyi içmeyi vs. söylemedim.
Sadece ulaşım konusunda problem yaşarsın diye düşünüyorum. Bunun dışında pek bir sıkıntın olmaz..
100 kişiden 5 i okur diğerleri sağdan sola soldan sağa baska sey okur asagıdan yukarıda olabilir
Ben 1. kişiyim o zaman :D
onu bilemem :)
20 milyon insan yaşıyo sordugun sorumu ögrenci kardeş :) düşünki ipini koparan gelmiş.. sıkıntı yok gel 1 ay sonra yolu yordamı ögrenirsin burda
oldu sağool
ist da okumak yaşamak falan hepsi basit bide kızsan daha basit
Ne ilgisi var kız-erkek olmakla anlamadım...
saysana :D
Hem de nasıl zor. İstanbullu bile Okumak için başka şehire gitmek istiyor.
Sen kazan, gerisi kolay :)
sağol
para olduktan sonra hersey kolay
Çok sıkıntı olurmu acaba para onu düşünüyorum.
Zaten ikinci öğretim olacak
maddi durumuna göre değişir 2. öğretimdeysen calısabilirsin part time ayrıca 4 yıllıkmı ön lisansmı nerde okucan?
4 marmara
marmarada arkadslar vardı benım okuyan yurt var göztepe kampüsünde artık sansına cıkarsa ada evde kalırsın iş olarakda dediğim gibi çalısırısn artık gerekırse
İnş ya bakalım hayırlısı neyse o olsun
ins
Okuluna ve kalacağın yere göre değişir.
Marmara Ünv.
Yurt düşünüyorum başka nerede kalınabilir ki?
çok zor sevgilimden biliyorum
Ne gibi zorlukları var?
Hım,teşekkür ederim :)
nerede okuyup nerede kalacağına bağlı
Yurt fiyatları falan merak ettim doğrusu para sıkıntısı yaşarmıyım acaba?
tamamdır teşekkürler :)
zor diye birşey yoktur.
Hiiiççç zoooor değil hattaa eğlenceli bile :D :D
İstanbul'da okumak gibi bir planın mı var:)
Evet
istanbul güzel şehir...gel sende gel :)
okulunun olduğu çevreye göre değişir bu durum
O fotoğraf istanbulda okuyamaz :(
Sana okuyabilirmiyim okuyamazmıyım diye bir soru sormadım farkındaysan?
Kaybol ya gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar