Tanjatı 1/2 olan bir üçgen çiziyorsun hipotenüsü kök 5 çıkar. Sinüs değerinide tanjant değerini aldığın yerler alıcaksın karşısı 1 hipotenüsü kök 5 olur. 1/kök 5 çıkar. Bide x ikinci bölgede olduğu için koordinat sisteminde + işareti alır onuda 180 ile 270 arasında demiş x ordan anlıyoruz.
30 kişilik bir sınıfta her öğrenci matematik ve Türkçe kurslarından en az birine gitmektedir. Matematik kursuna giden 8 öğrenci, Türkçe kursuna giden 20 ogrenci vardır.
30 kişilik bir sınıfta her öğrenci matematik ve Türkçe kurslarından en az birine gitmektedir. Matematik kursuna giden 8 öğrenci, Türkçe kursuna giden 20 ogrencu vardır.
30 kişilik bir sınıfta her öğrenci matematik ve Türkçe kurslarından en az birine gitmektedir. Matematik kursuna giden 8 öğrenci, Türkçe kursuna giden 20 öğrenci vardır.
Buna göre sınıftan rastgele seçilen öğrencinin
matematik kursuna gittiği bilindiğine göre Türkçe
kursuna da gidiyor olma kaçtır? Bu şekilde yani bir yanlislik yok
İkisine beraber giden söylememiş bir de olasılık yani soyke o 2 kişi her yere koyabiliriz sadece Türkçe ya da sadece matematik ya da ikisine ya da 1 kişi oraya bir kişi buraya
Şimdi 30 kişilik bir sınıfta her öğrenci matematik ve Türkçe kurslarından en az birine gitmektedir. Matematik kursuna giden 8 öğrenci, Türkçe kursuna giden 20 ogrenci vardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah ogrencilere yardim etsin. Lise yıllarımda nasıl yapıyormusum ben bunları simdi hiç bir bok anlamadim 😂
Basit aslında
1/kök5
Çözüm yazabikir misin
Tanjatı 1/2 olan bir üçgen çiziyorsun hipotenüsü kök 5 çıkar. Sinüs değerinide tanjant değerini aldığın yerler alıcaksın karşısı 1 hipotenüsü kök 5 olur. 1/kök 5 çıkar. Bide x ikinci bölgede olduğu için koordinat sisteminde + işareti alır onuda 180 ile 270 arasında demiş x ordan anlıyoruz.
Çok teşekkür ederim 😍
Rica ederim 5 yıldır çözmüyorum geometri ona rağmen buldum sen düşün biraz mantık yürütmen lazım bu sorularda
Ya ben de çok uzun zaman oldu çözmeyeli ve çok anlamıyorum
Anlamanada gerek yok dediğim gibi biraz mantık yürütmen lazım sana ne vermiş ne istiyor iyi düşünmen lazım eğer onu oturtursan her soruyu çözersin
Sağ ol 👍
30 kişilik bir sınıfta her öğrenci matematik ve Türkçe kurslarından en az birine gitmektedir. Matematik kursuna giden 8 öğrenci, Türkçe kursuna giden 20 ogrenci vardır.
kursuna da gidiyor olma
Olasılığın kaçtır?
Olasılık çok bilmiyorum 1/15 gibi bişey olabilir ama
Yok şıklarda yok galiba
2/3 buldum ama emin olamadım
f (x)= sinKüp (4x/3 üzeri y +2)
Fonksiyonun periyodu
Bir bölü kök beş
Çözümünü yazabilir misin
Çizmem gerekecek 😅
Ya peki o zaman ben açık öğretim sınavına giriyor bana yardımcı olabilir misin ben tekrardan bir soru soramiyorum burdan yazsam olur mu 😂😂
Olur müsait olursam bakarım
Ölçüsü 22°42' olan açının 2/3 kaç?
15 derece 8 dk
O. Maşallah
😁😁
30 kişilik bir sınıfta her öğrenci matematik ve Türkçe kurslarından en az birine gitmektedir. Matematik kursuna giden 8 öğrenci, Türkçe kursuna giden 20 ogrencu vardır.
kursuna da gidiyor olma
kaçtır?
Soruda bir hata yok değil mi
30 kişilik bir sınıfta her öğrenci matematik ve Türkçe kurslarından en az birine gitmektedir. Matematik kursuna giden 8 öğrenci, Türkçe kursuna giden 20 öğrenci vardır.
kursuna da gidiyor olma kaçtır?
Bu şekilde yani bir yanlislik yok
8 kişi mat 20 kişi Türkçe ye gidiyorsa toplasan ile 30 etmiyor ki 😂 şıklarda sıfır ihtimal var mı
İkisine beraber giden söylememiş bir de olasılık yani soyke o 2 kişi her yere koyabiliriz sadece Türkçe ya da sadece matematik ya da ikisine ya da 1 kişi oraya bir kişi buraya
😂
Şıklarda sıfır varsa cevap sıfır yoksa soru hatalı 😁
Yok sıfır yok ne yazık
Soru hatalı
F (x)=sinküp (4x/3 üzeri y 2) fonksiyonu periyodu
3pi bölü 2
x yine yalnız kalmış. Nedir ulan bu x 'in çektiği
En güzeli
X şeref yoksunudur
😂😂
Cevap -1
Şıklarda bile yok desem ghjklfgjjkn
Çok hızlı çözdüm o zaman bir dakika
1/ kök 5 mi?
Evet
Foto atabilsem çözümün fotosunu atardim
Şimdi
kursuna da gidiyor olma
Olasılığın kaçtır?