İş konusu hakkında detay vermeyeceğim..
Tecrübe şart değil mi? Yasim 19 ama hırsımın önüne geçmekte zorlanıyorum
Lütfen yardımcı yorumlar yapın 😏
#LovecezaM

Kuracağın işin artı ve eksi taraflarına bak.
Ve risklerine bak. Kuracağın işinde elde edebileceğin başarıyı ve popülariteyi de kafanda belirlemen gerek.
Ve eğer ben bu işi sürdürebilirim, önüme çıkacak risklere de göz alıyorum, işin sonunda zarar da etsem az kayıpla gerçekleştirebilirim diyorsan işini kurabilirsin ama bu uzun bir düşünce süzgecinden geçiyor.
Birşey demek istemiyorum ama şu dönemde iş kurmak bana mamtıklı gelmiyor bir açılıp bir kapanıyor heryer e ticaret varsa işin içinde belki ama diğer türlü riske girme bence
Kira Stopaj Faturalar Sigorta derken katlanır gider
Girişimci kadınlara özel hibeler veriyorlar onları bir araştır istersen
Cevap
10Cevap
Tecrüben tam ve ne yapacağını biliyorsan ideal bilmiyorsan batarsın iyice.
Bilmediğin islere girme is kurmak kolay degil para yetmiyor sadece bilgi tecrübe lazim
Buradan risk gibi duruyor
eğitim hayatına devam etsen daha iyi değil mi?
İdeal. fizibiliteni sağlam yap kuracağın işte en iyisi olmak için onu geliştirmeye odaklanarak argeni kuvvetlendir
Yapacağım işi biraz tecrübe varsa korkma yürü furma
Olabilir 16 yaşında iPhoneyi bulan iki Çinli kardeş vardı adamlar şimdi dünya milyarderi
Osmanlı padişahları 13 ila 16 yaşlarında ülke başına geçiyorsa 19 gayet işletme sahibi olunabilir 🤔
Aynı hırsla su an kendi isimi kuruyorum milletin köpekliğini yapamıyorm kendi isimin köpeği oluyim daha iyi
Tecrübe önemli, bilgi edinmek ilk işin olsun.
Hirs ask öfke bunlar tehlikeli hisler aşırı oldugu müddetçe insani felakete sürüklemeye yeterlidir.
Hırsın mantığını gölgeliyorsa gecmis olsun
Ne iş yapcan
Hayır, çok erken
tabi ki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?