Kesinlikle çimler üzerinde arkadaşlarla uzun uzun sohbet etmek. :) Sizin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTek başıma mücadele içinde olmayı..
Ailem olmadan yanımda, benim de bir şeyler yapabildiğimi, kararlar alabildiğimi görmek iyi hissettiriyordu..
Üniversite; benim için dört duvar ve kampüsten ibaret değildi..
Çok daha fazlasıydı..
Hayatıma yön veren arkadaşlarım, çevrem dediğim insanlar tam olarak ordan itibaren başlıyor..
Eğer üniversiteye gitmeseydim, muhtemel Ankara 'da beyaz şahini olan, gömleğinin üst iki düğmesi açık, beyaz çorabıyla kösele ayakkabısının arkasına basmış, elinde tesbihle gezen biri olurdum..
#Vesselam22 Yorumla- +1 yıl
@Bittimb5 eğitim fakültesi, öğretmenlik
En İyi Cevaplar
+1 yılÜniversite maalesef filmlerdeki gibi değil. Hocayla arkadaş olma, hocaya artislenme, ders ekme falan o işler kolay değil yaparsın. Dersten kalırsın hoca okuldan gidene kadar mezun olamazsın. Genel olarak sabah otobüs öğlene kadar ders akşam yurt yemek ders tekrarı bitti. Üniversite okuyacağınız yerde gezilecek yer var ise gezersiniz arkadaşlarla tek aktivite bu. 650 TL ile yurt parası ve 1 ay boyunca geçineceksiniz ve ders notları parası içinde paranız artarsa gezersiniz. Arkadaş meselesi için tavsiye erkeklere veriyorum. Arkadaşınız sık sık adamlık hakkında ahkam kesiyorsa direkt onunla sohbeti kesin. Üniversite okuyacaklara başarılar.
23 Yorumla- +1 yıl
çalışmaya vakit oluoy um
- +1 yıl
@eylülaylarııı çalışmaya vakitin akşamları olur ya da üniversite ders programına göre öğleden sonra dersin yoktur üniversitenin kütüphanede çalışabilirsin. Ekstra olarak hocaya mantıklı sorular sormak için yanına gidebilirsiniz o kadar da değil.
- +1 yıl
Boş vakitlerini ders çalışarak verimli kullanmış olursun.
Üniversiteye 98 yılında girmiştim ve hala o zamanki asıl ekip ile beraberiz. Yıllarca aynı yurtlarda ve evde kaldık sonrasında da kopmadık. Herkes farklı şehirde olsa da hala beraberiz
O yüzden üniversiteden kalan en güzel şey arkadaşlıklar dostluklar ki sonrasında bir daha o kadar samimi ve sıkısını bulamıyorsun ya da çok daha zor oluyor00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılDers aralarında arkadaşlarla yapılan, o tadı damakta kalan kampüs sohbetlerini çok özledim. Lab instructorını oyalayıp, türlü çakallıklarla ödevlerin deadlinelarını uzatmayı özledim.
Arkadaşlarla okul otobüslerini beklerken çekilen zamansız selfielerimizi, gece gece canımız tatlı çekince fondü yemeye gidişlerimizi, dersten apar topar çıkıp kendimi denize atmayı çok özledim.
Bu özlemle üniversiteli değil, üniversite olacağım sanırsam gidince. 😂10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
54Cevap
+1 yılBu sınava girdim 2. Bir üniversite bitireyim, zaten kendi işimi yaptığımdan engel olmaz diye. Ama şimdi 18 22 yaş arası gençlerin arasında sürekli bir abi modunda gezecek biri olarak, kendimi şimdiden yaşlı hissetmeme sebep olduğu için. Online eğitim olarak mı kalsaydı diye düşünmüyor değilim 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Benim babam sürekli okuyor şu an bile okuyor illa ki kendi yaşıtın da oluyor bir bakıyorsun 50 yaşındaki adam da amfide oturuyor sen tayfanı bulursun merak etme
İnsanın bu zmaanda birşey yapasi yok zaten ,
Eğitim diye bişey kalmamış zaten , bazen hayattan bile soğuyoruz herşey bize manasız geliyor, mesela nasıl atanacam ne zaman Atanacam diye diye biz herşeyi yapmayı unuttuk , hayat böyle bundan sonra , iki elide kelepçeli birer öğrenci adina konuşuyorum gerçekten çalışıp kazandığınız kadarsiniz.
Herşey acımasız...20 YorumlaBende geri baslicam galiba. Doktora yapmayi kafama soktular. 🙃 Pek bisey ozlemedim universitede tek sevdigim sey arkadaslarla makara yapmakti bide kutuphanesi cok guzeldii orda takilmayi cok severdim.
00 Yorumla
+1 yılyüzyüze eğitim başlayacak ve hatta kayıt tarihleri haftaya başlar ama daha türkiye de tercih sonuçları açıklanmadı ne tuhaf bir ülkeyiz
20 Yorumla
+1 yılSosyal ortamı. Yoksa isteyen, istediğini, istediği zaman internetten öğrenebiliyor artık. İşin tadı hem arkadaşlarla birlikte öğrenmek hem de ders dışı beraber takılmakta
00 YorumlaHiçbir şeyini özlemedim. Arkasından konuşup yüzüne gülen iki yüzlüler, egosu boyunu aşmış tipler ve her dersin sunum olması.. Allahtan 4. sınıf oldum kurtuluyorum. Staj yaparken iş hayatının daha güzel olduğunu farkettim.
40 YorumlaHe , vaka çoğalsın skşler çoğalsın demi kesin okumak için gidiyorlardir.
24 Yorumla- +1 yıl
%70 i zaten evden kurtulmak ve gönül işleri için gidiyor 😄
- +1 yıl
sen gidemedin mi
+1 yılLanet olsun kampüsüm taşınıyor ve ilk taşınan fakülte de bizimkisi🥺. Daha kimse Yok bı biz olacaz, etraf insaat falan kurtarın beni 😂a
00 Yorumla
+1 yılMezun oldum, kurumuş boğazım.. Ders aralarında platoniğimizi kesmek, kızlarla dedikodu yapmak favorimizdi.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 442 cevap paylaştı. 101 falan oynamak kağıt bardakta çay kahve içmek çimlerde oturup sohbet etmek hey gidi
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılBen üniversite okumadım ama 90lı yıllardaki ortaokul ve lise yıllarımı özledim.
15 Yorumla- +1 yıl
bende hayatımda örgün olarak üniversite okumadım :) liseyide üniversiteyi de açık öğretimden okudum ama bir kez olsun gitmek isterim yüzyüze eğitime
- +1 yıl
@serdaryildirim5631 bende lise okurken terk ettim şu anda açık öğretim devam ediyorum o biterse üniversite için bakarım 🙂
- +1 yıl
hayırlısı olsun ya yaşlarımız geçti ama devam eğitime
- +1 yıl
@serdaryildirim5631 öyle her yaşın ayrı bir güzelliği var diye teselli ikramiyesi sunalım kendimize 🙂
- +1 yıl
Aynen usta ☺️bakalım
Bir şeyini özlemedim artık mezun olayım da yüksek lisans için yurt dışına gideyim diye bekliyorum.
10 Yorumla
+1 yılAile evinden uzaklaşıp kafa dinlemeyi istiyorum en çok
10 Yorumla
+1 yılBana mı denk geldi kararları. :D :D ne güzel evimden bitirecektim ya ben
11 Yorumla- +1 yıl
Herkesin hayali bambaşka oluyor demekki
Bu dediğin hangi Türk üniversitesinde oluyor tam olarak?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversitenin tek güzel yanı ailenden uzak kendi başına yaşamaktır. Tabi bunu çoğu kız serbest cinsel ilişki gibi algılıyor ama öyle değil.
21 Yorumla- +1 yıl
Çoğu demeseydin keşke
+1 yılHayırlısıyla gitseydik😂 sevdiğimiz şeyler olacaktı
00 Yorumla
+1 yılben artık okumuyorum ama eskiden resim yapardım dans ederdim kulüpler çok güzeldi
00 Yorumla
+1 yılGöl manzaralı kantinimizde İzmir bombası ve çay hele kışın onun tadı bir başka 😍
02 Yorumla- +1 yıl
İzmir'de göl manzaralı üniversite var mı?
- +1 yıl
@BaşkomutanMka İzmir'de olduğu da nerden çıktı 🤔
+1 yılİlk defa gidecem ama ailemden uzak özgür olduğum için kızlar viski falan olur en sevdiğim şeyler
00 Yorumla-10 derece sıcaklıkta bile mini etek giyen kızlar. :)
01 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'da mini etek giyilebilir mi..
+1 yılGidebilirsek tercih yapcaz neyi sevip sevmediğimize dair
00 Yorumla
+1 yılAmfide 120 kişilik sınıfın sessiz sessiz oturup hocayı dinlemesi.
00 Yorumla
+1 yılYa ben en çok yurdumu özledim fkfjdldj gecenin 3 4 ünde bahçeye çıkabilmeyi falan
00 Yorumla
+1 yılİlk kez üniversite yüzü görücem ne sevdiğimi bende bilmiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
S e x
Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Üniversite hayatını çok merak ediyorum ama gitmek hiç nasip olmadı
14 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
liseyi bitirmişsin ama
- +1 yıl
Liseyi zor bitirdim geç bitirdim daha doğrusu sonra da askere gittim akserden geldiğimde zaten 23 yaşına girmiştim geç kaldığımı bile bile her sene sınava girdim ama kazanamadım çünkü temelim yoktu dershaneye falan da hiç gidemedim aslında çok istiyordum ama olmadı sonra da heves kalmadı çünkü yaş geçtikçe zorlaştı psikolojik anlamda da kendimi üç toparlayamadım başka sorunlarım vardı zaten 32 yaşındayım ve gençliğimde istedigim hiçbir şeyi yapamadım herşey içimde kaldı
Gizli Üye(25-29)+1 yılaileden uzakta okuyor olmam. onun dışında liseden bir farkı yok gözümde
21 Yorumla- +1 yıl
Aynisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaslarla yapilan aktiviteler. Ama malesef uzaktan egitimle mezun olduk mezuniyet torenimiz bile olmadi :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlkol seks gençliğini yaşayan cıvıl cıvıl insanlar onları kıskanan örümcek kafalı hayatsizlar ahahah
10 YorumlaKapisindan iceri girince bir dunya kadar buyuk gelen kampus, starbucks, kyk yemekleri😁 yukari kafeler sokagi aksam pizza minder keyfi hicbirsey anlamadigim bazi sayisal dersler😂😁
00 Yorumla
+1 yılOnline olmasini çok sevmiştim, ne gerek var okadar yol gitmeye.
Sadece arkadaşlarla yapilan kampüs sohbetlerini özledim. Ne dedikodular oluyordu ya😅😅00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlarla akşam kafeye gitmeyi özledim birde erkekleri kesmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTv de izlediğin gibi olmuyor pek ama sjsjsj sen bilirsin
00 YorumlaNe zaman açılıyo acaba yaa gidelim artık mental sağlığım için aile evinden uzaklaşmam gerek
311 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim katılıyorum 😌
- +1 yıl
Benimde aile evinden uzaklaşıp kendi evime yerleşmem gerek bir an önce açılsada gitsem diye bakıyorum
- +1 yıl
Düzce senn
- +1 yıl
Güzelmiş, takibe aldım seni ☺
- +1 yıl
Snapchat kullanıyorum sadece
- +1 yıl
perimsibetus
Hoca ders anlatıp anladınız mı dediğinde anlamamış sınıfın evet demesi.
20 Yorumla
+1 yılHiçbir güzel yanı yok Kulaklığı takıyorum gidiyorum Kulaklığı takıyorum geri geliyorum sıradan
21 Yorumla
+1 yılÜniversite bitti, bölümümde devam zorunluluğu olmadığı için okula pek gittiğim söylenemez , hatta hiç diyebilirim 😂pek bir şey özlemedim 😊
00 Yorumla
+1 yılortamı hahah
Hiç üniversite okumadım arkadaşlara gittim her köşede kızlar okey tavla kahve icerde üst üste kimi. Tuhaf00 Yorumla
+1 yılEn çok dostlarımla Eskişehir sokaklarında kahkahalarla yürümeyi vallahi:) ama tekrar kapanır diyen bir güruh da var bilemedim.
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah tekrar kapanmaz , ama kapanacağını da sanmıyorum.
Üniversite de sınıfta kalmak diye birşey var mı bilen? Kaldığım çok fazla ders var ve ortalamam çok düşük de
02 Yorumla- +1 yıl
Üniversitede sınıfta kalma durumu üniversiteden üniversiteye değişiyor. Mesela ben ilk sene yerleştiğim üniversiteyi sevmediğim için başka bir üniversiteye yatay geçiş yapmıştım. İlk üniversitemde sınıfta kalma yoktu , ama yatay geçiş yaptığım , şu anda okuduğum üniversitede sınıfta kalma var. Genel not ortalaması hazırlık sınıfında 1,20 ; 1. sınıf ve üstü sınıflarda 1,50'yi tutmayan öğrenciler sınıfta kalıyor.
+1 yılüniversite uzaktan mı okunur ya kızları uzaktan nasıl tavlayacan?
11 Yorumla- +1 yıl
Yerinde ve haklı bir bakış açısı 🙂
+1 yılDersten sonra bahçede kahve sigara yapmak tek başıma
10 Yorumlaİlk okuduğum üni bok gibiydi sıradakinde bişey severim inş
00 Yorumla
+1 yılRahat kafa sadece herşeyi dilediğin gibi gezmek yapmak
00 Yorumla
+1 yılDaha gitmedim ve 2. sınıf oldum online olur bizim ki anket yaptılar her şeyi bize bıraktılar misss
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle çimlerde oturup uzun uzun sohbet etmeyi özlüyorum 💕
00 Yorumla
+1 yılHiç gidesim yok hevesim kırıldı
30 Yorumla
+1 yılSürünmek, açlık, fakirlik.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Keşke o zamanlarda olabilse idim.
10 YorumlaYeni gidecem üniye 😌
10 YorumlaBence tekrar kapanır. Fazla heveslenmeyin
00 YorumlaBulasik suyundan hallice bufe cayi.
00 Yorumla
+1 yılevet arkadaşlıklar beraber geçen zaman özlendi
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 426 cevap paylaştı. Daha gitmedim yeni gidecem
00 Yorumla
+1 yılÜniversite okumuyorum
00 YorumlaDers sonraları arkadaşlarla gezmek
00 YorumlaHiçbir şeyi sevmiyorum desem :D
00 Yorumla
+1 yılBenim üni hayatım çok sönük geçti maalesef
00 Yorumla
+1 yılben mezun olalı çok oldu okul ortamı güzeldi
00 YorumlaHocalarla sohbet fikir alışverişi
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversiteler yüz yüze eğitime yeniden başlıyor! Sizin üniversitede en sevdiğiniz şey ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım