Ben moda tasarımı okumak isterdim
Bugün yeniden üniversiteye başlayacak olsanız hangi bölümü seçerdiniz?

Ben moda tasarımı okumak isterdim
İstediğim bölümü okuyorum siyaset ve uluslararası ilişkiler
Okuyacağım kadar okudum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!üniversitenin bir şey kattığını düşünmüyorum özellikle derslerin bu yüzden yeniden başlamak yerine hangi işi istiyorsam o işi yapan birinin yanına çırak misali girmek isterdim isterse bedava çalıştırsın eşek gibi, yıllarca üniversite okumaktan daha mantıklı bana göre
Gene aynı bölümü seçerdim küçükken istediğim ve sevdiğim bölümü okudum. O yüzden gene aynı bölümü okurdum
Dijital oyun tasarımı okumak isterdim. Mühendislik sayesinde hayatım karardı zaten. Şu bölümü bitireyim sonra istediğim bölümü okurum
hangi mühendislik bölümündesin. fakültedeki insanlar yüzünden mi hayatın karardı
Elektronik ve o kadar erkeğin içinde bunalıyorum. Pilot olmak istiyordum bir türlü puanım yetmedi
Moda tasarım okuyup tekstilci oluyoruz çok boş bir bölüm bence. Bende moda tasarım okudum tekstilde staj gördüm. 😄
Anestezi okumayı çok istiyorum umarım bu sene okurum
Ben universite okumazdim vakit ve nakit kaybi rot balans isinde devam ederdim
Yine kendi bölümümü seçerdim mütercim ve tercümanlık
Hayalim kamuda yönetici olmak idi kısmet değilmiş olmadı
Gastronomi olabilir ama dil ogrenerek. Sonra yurtdisina cikar asci olurdum :')
Sağlikla ilgili bişeyler okurdum veterinerlik de olabilir ya da ilahiyat atanma garantili 🤦🏻♂️
Yeniden üniversite okumayı psikolojim ve maddi durumum kaldırmaz
kuzenim moda tasarım okuyo hiç memnun değil djsjjs
Ben gastronomi okumak isterdim
Eğitim sistemi berbatken hiçbir şey okumak istemem.
Ben de kendime çok soruyorum bir cevabım yok gibi ama iyi bir üniversiteye gitmek isterdim koç Boğaziçi min. ODTÜ gibi
Güzel Sanatlar ya da konservatuar falan.. hiç değilse okurken eğlenirdim..
Fizyoterapist olmak isterdim hangi bölüm bilmiyorum
Yine aynı bölümü 😂😂 ya şikayet etsem bile edebiyat bana zevk veriyor bazı dersler zor kabul yine de güzel 😍
Sanırım elektronik ve haberleşme bilgisayar ya da yazılım mühendisliği seçerdim
Muhtemelen başlamadım. Çünkü okuyanlar okumayanlara göre daha fazla işsiz kalıyor
yine aynı bölüm olurdu :) sinema tv
En İyi Kız Görüşü