e-okula giremiyorum, aynısını yaşayan var mı? e okul girdiğiniz bilgilere ait öğrenci bulunamadı hatası verdi. Sorun nedir? e-okula neden giremiyorum? Not: Lise bitti ama mezun olamadım.

e-okula giremiyorum, aynısını yaşayan var mı? e okul girdiğiniz bilgilere ait öğrenci bulunamadı hatası verdi. Sorun nedir? e-okula neden giremiyorum? Not: Lise bitti ama mezun olamadım.

Selamlar, E-Okul sistemi, öğrencilerin lise hayatına kadarki eğitim, sınav bilgilerini gösteren bir sistemdir. Senin gibi birçok öğrenci bu sisteme bazen giremeyebiliyor. Ben de öğrencilik yıllarımda zaman zaman “e-okul girdiğiniz bilgilere ait öğrenci bulunamadı” hatası alıyordum. Şimdi bunun nedenini açıklayayım.

Öğrencilerin sıklıkla karşılaştığı bir hata olan e-okul böyle bir öğrenci bulunamadı hatası, özellikle 1. sınıf öğrencilerinin kayıtları esnasında alınan hata sonucunda bazı durumlarda diğer öğrenciler için de alınabiliyor. Bu hatayı görüp, e-okula neden giremiyorum deyip telaşlanmanıza gerek yok.
Öncelikle bu hata öğrenci bilgilerinin, T. C. Kimlik No veya okul numarasının hatalı girilmesinden kaynaklanıyor. Bu yüzden girdiğiniz bilgilerin doğru olduğundan emin olarak tekrar deneyin. Ayrıca sistem 1. sınıf veya 5. sınıf bir öğrencinin kesin kaydı tamamlanmadığında da aynı hatayı verebilir. Kaydınızın kesin tamamlanıp tamamlanmadığını okuldan kontrol ettirebilirsiniz. Bunun yanı sıra bazı öğrenciler MEB'in kendi sayfasından E-okula girmeyi deneyerek düzeldiğini belirtiyor. Ancak genelde giriş bilgilerinin yanlış girilmesi sonucu bu hata alınır, o yüzden bu bilgileri dikkatli girelim. :)
Sistem güncelleniyor olabilir. Bu nedenle seni bulamıyordur.
Bir sorun olduğunu düşünüyorsan okulunla iletişime geçebilirsin.
bende de öyle diyo baktım şimdi aynen bende diplomamamı almadım alttan dersim var.
güncelleme oluyordur
puanım istediğim şekilde değilde oyuzden gene giricem daha çok çalışarak fakat 4 tane sorumluluğum var eylül ayından veremessem nanayı yidim yani :D
bilmiyorum hiç ki kpss sınavına girmicekmisin sen
anladım
henüz lise 2 ye geçtim bendede aynı şey oluyor.
güncelleme vardır sistemde.
Bendede aynı sorun var nakil aldırcam nasıl olcak :(
Sistem güncellendiğinde böyle oluyor tekrar deneyin sonra.
Cevap
2Cevap
T. C. Kimlik No veya okul numarasının hatalı girilmesinden kaynaklanıyor olabilir
Sistemsel bi sıkıntı vardır belki
Seni silmiş olabilirler.
18 yaşından küçüklerin bu sitede ne işi var yallah ablacım
mezun olamadım derken?
ben de mezun oldum ama e okul açılıyo
belki de numaran yeni kaydolanlara verilmiştir
diplomanı da almadın heralde
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar