Hangi iş görüşmesine gitsem?

Arkadaşlar birkaç gündür deyim yerindeyse iş görüşmesi teklifi yağıyor maşallah diyin. Yarın için iki iş görüşmem vardı bugün başka bir yer daha aradı, yarın müsait değilim haftaya olsa olur mu dedim kadın yöneticilerle konuşayım onlar isterse dönüş yaparız falan dedi ama büyük ihtimalle geri aramazlar. Telefonu kapatınca firmaya baktım baya yakın bir yer. Yarın sabah gideceğim yer evime çok uzak lakin servisi var. (İşten erken çıkmam gereken zaman olursa otobüs vs yok çok zorlandım böyle bir eksisi var)
Yarın yakın olan şirketi arayıp geleceğimi mi söylesem uzak olan şirkete mi gitsem?
NOT: internetten fotoğraflarına baktım, uzak olan yer baya kurumsal güzel yere benziyor, yakın olan yer küçük bir yere benziyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yakın olanı aradım haftaya randevu ayarladım uzak olanla da bugün görüştüm orası olumsuz oldu. Yardımcı olanlar için teşekkür ederim.
Hangi iş görüşmesine gitsem?
Cevapla